Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
iyi toplaşmalar manisa...bi çılgınlık yapıp gelebilirim
İzmirden gelicek arkadaşlara dönüşte eğerki saat geç olursa (olmasa da olur :D)
kalıcak ev var...
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Buraya hamak kura bilirmiyiiim...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaşlarr izne ayrıldımm dün itibarii ileee bugünn yarınnn aydındayımmm düğünlerr varr arkadaşlarınnn, p.tesi izmirdeyimmm, kısmetse salı yada çarşamba günüü motorsikletlee egee akdenizz turunaa çıkacağımmm bahanee ielee buradann duyurulurr...........sizee iii eğlencelerrr görüşmekk üzeree....saygılarr selammlarr..
yoksaa arkadaşlarr kesinleklee toplantıyaa katılırdımm...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
abicim bana ilk resim aqua parkı hatırlattı sakata gelmeyelim. şimdi orda yemek içmek de vardır of tadından yenmez kanımıza giriyorsunuz zorla
Lodos beni de gezdirecen mi KA ile sen gezdirmezsen İski gezdirir
kumita45 her zaman bekleriz dostum...
wallace(murat'ım) ulen bineceğin KA olsun bizim grupta sürüsüne bereket delinin biri bi halt yedimi sürüsü arkasından gidiyo
birlik beraberlik var yani anlıyacağın.yemek olayına gelince dikkulak teşrif ederse toplantımıza kesin olacak , olmadı başka bi kolayını buluruz artık (zeytinyağlı salçalı ekmek dahi olabilir ) çocukken annem tutuşturudu elimize salardı sokağa bütün gün kırmızı bıyık ile dolaşır zeytinyağdan ışıl ışıl parıldardı ağzımız yüzümüz (ne günlerdi be )
haydaaa Lodos um açık tahrik var be burda köy ekmeği salça vs canım çekti
napayım dikkulağı müdür...SALÇA ZEYTİNYAĞ,,BOL DOMATESSS,,KAYDIRALIM GİTSİNNN....
ALLAHIMMyaaaaaa
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
yaww ama ayn-ı aliyegetirdiğiniz salçalar zeytinyağlarr süperdiiii
tadıı halen damağımda
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Toplaşın bakalım.....
Fazla yağlı salçalı bir toplaşma olacak.... Gazanız mübarek olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Spil ne yaaa?...Ben anlamam yabancısıyım.... Köyden yarın geldim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar boşverin spili,paraşütü,,,toplantıya ve zeytinyağlı salçaya odaklaşın..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
arkadaşlar ogün nöbetçiyim gelemiyorum ama çok gelmek istiyordum manisalı kardeşlrimi çok ama çok özledim
alp yarı seferihisara gelin hep beraber forap toplasana gurubu beach gidelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)