10 Haziran pazar günü ücretsiz teorik + pist eğitimi...İZMİR
Reklamlar
-
Motorcycle Training World
10 Haziran 2007 pazar günü saat 10:00 - 17:00 arası motosiklete gönül vermiş veya motosiklete ilgi duyan herkese bilinçlendirme ve bilgilendirme amaçlı teorik ve uygulamalı pist eğitimi verilecektir...
-eğitimler ücretsizdir ve herkese açıktır
-katılımcılar arası yapılacak olan çekiliş ve yarışmalarda sürpriz hediyeler...
EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ....:Ercan DİNAMİT
ercan dinamit 1970 izmir doğumlu yaklaşık 30 yıldır motosiklet sewdalısı o kadar ki;bu sevdayı yaşam tarzı haline getirip yaklaşık 12 yıldır profesyonel olarak motosiklet sektöründe çalışıyor.1996 yılından beri enduro ile başlayarak enduro pist,endurance ve pist yarışlarına katılarak Türkiye çapında derecelere sahip oldu en son 2006 yılında geçirdiği kaza sonucu yaşadığı sakatlıkla yarışlara bir süre ara vererek CBR 125 ve CBF 250 cup yarışlarının eğitimlerini ve teknik menejerliğini üstlendi.2 yıldır gp 125 dünya şampiyonu olan Hirohide Ichikawa(Kikuchi) ile Honda cup'ın tüm eğitimlerini veren Ercan Dinamit halen motosiklet ile ilgili her türlü konuda amatör bir ruhla ama profesyonelce tüm motosiklet sevdalılarına yardımcı olmaya çalıştığı Motostop adındaki mağazasını işletiyor.
motoSTOP......4892552
Ayrıntılı bilgi için .......................Alsancak Sürücü Kursu.......4644700(pbx)
Hakan ÇUHADAR................05323779136
ÇAĞATAY.........................05059208811
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Reklamlar
-
Süper bu. İzmir de böyle bir yere ve uygulamaya kesinlikle ihtiyaç vardı. Ercan hoca nın önderliğinde olması da bir ayrıcalık. Çok sevindim planlarımı sizin etkinliğe göre değiştirip katılmak için gereken çabayı göstereceğim. Sevgilerle
-
eğitimler Pınarbaşı pistinde mi yoksa Alsancak Sürücü Kursunda mı olacak..
-
tifosi adlı üyeden alıntı
eğitimler Pınarbaşı pistinde mi yoksa Alsancak Sürücü Kursunda mı olacak..
Ben ilgili kişilerle konuştuğum zaman eğitimlerin Çeşme Otobanındaki Pistte olacağını söylediler. Otobandan Seferihisar ayrımını geçtikten sonra Shell istasyonunun oradaki kocaman bir pist var ya orda yapılacakmış.
-
hmm tamam biliyorum orayı.... Teşekkürler..
-
çağataycım ellerinize sağlık,izmirin ihtiyacı vardı buna güvenli sürüş eğitimi vericeksin bana ona göre yazın burdayım zaten yaz okulu açılışa gelemicem malesef ertesi gün finalim var:( ama uğrarım en yakın zamanda tekrar teşekkürler emeği geçenlere
-
Vatana millete ve izmir motosiklet camiasına hayırlı olsun ordayız...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
Moderatör (forrap)
Sınavım var o gün ama gelebilirsem geleceğim,bu faydalı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler
-
inşallah orada olmaya çalışıcam
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
gİderİz Gİderİz Orayada Gİderİzzzz
ÇaĞatay'imi Yalniz ÖksÜz Birakmayizzzz
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
Süper Moderatör (BBRR)
güzel bir organizasyon işallah böle eğitim organizasyonları devam eder..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
harika bir olay bu...bende orada olmak için can atıyorum...
görüşmek üzere
-
Arkadaşlar olmadı toplu gidelim MT İzmir ve tabiki Öncelikle MT Manisa ve varsa diğer il ve ilçeler ne dersiniz? Hemen yapalım bir organizasyon.
-
Wallace adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar olmadı toplu gidelim MT İzmir ve tabiki Öncelikle MT Manisa ve varsa diğer il ve ilçeler ne dersiniz? Hemen yapalım bir organizasyon.
toplu olarak dalarız meydana bi yerde buluşup toplu gidelim...
ben zaten yeni katıldım kervana yanlız gidersem orda kimseyi bulamam...bi yerde toplanırsak en azından bi grubum olur, sıkılmayım yanlız başıma :D:D
-
Eğitimimizin pist eğitiminide kapsadığını düşünüp herhangi bir duruma karşı doktorda hazır bulunacak arkadaşlar...bilgilerinize
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
-
bir aksilik olmazsa ben de gelmeye çalışacağım,yeni şeyler öğrenmek bildiklerimi pekiştirmek,varsa yanlışlarımı düzeltmek için,paylaştığın için teşekkürler sokemon
-
Sevgili Çağatay ben de gelmeye çalışıcağım.
Duydum ki düşmeme eğitimi de veriyormuşsunuz.
Benim ona kesin ihtiyacım olacak.
A blessing with the hands
-
forrap'ım,wallace'm görünen o ki organize bi buluşma ile topluca olay yerine gitme eğilimi var arkadaşlarda... bence yapın bi organizasyon hemen...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
tebrikler çağatay. sayenizde trafikte eğitimli, yüksek sürüş kalitesine erişmiş, bilinçli motosiklet sürücülerini görecek olmak çok güzel bir durum. programımı ayarlayıp bende gelmeye çalışacağım. sevgiler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler