Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum herşey için. BU sene herşey üst üste geldi, araba ile kaza yaptım, bir hafta sonra babam çok hastalandı, Ameliyata aldık fakat hastalığı gereği herşeyin çok yolunda olduğunu söyleyemeyeceğim. Evde ağlamıyorum çünkü biliyorum ki ben üzülürsem annem ve kardeşlerimde üzülür ama yeri geliyor tutamıyorum kendimi saatlerce ağlıyorum dışarda . Bi an baba oluyorum 2 dk sonra Eser, gerektiğinde Anne olmam gerekiyor. babam iyileşsin başka hiçbirşey istemiyorum. Kendisi bilmiyor hiçbirşey, kardeşlerimde. Toparlanmam uzun sürebilir, en kısa sürede tekrar gelmek size katılmak istiyorum. . .
Everything goes the way it should...
ÇOK geçmiş olsun kardeşim . Allah bir an önce işallah şifasına kavuşmasını iyileşmesini sağlar.Böyle günler çok zordur zateni DEdiğin gibi kimi zaman baba kimi zaman anne olmak zorunda kalır insan. Bir an önce sağlığına kavuşur işallah.. Sevgiler, Saygılar.. ...
Sevgili Rots,
Boyle gereğinden fazla uzayan kokteyller için tavsiyem;
Acil MT izmir dost telefonlarını aramalısın. En kısa zamanda intikal ederek kokteylin tüm kokteylini tüketebilecek potansiyele sahibiz.
İçki biterse kokteylde de dağılır herhalde.
Yok olmazsa B planı, C planı mevcut.
A blessing with the hands
TeŞekkÜrler Murat Abİİ,,ama Daha Çokkkk FotoĞrafffff..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
evet sağolasın murat abi,maçın oyuncusunuda söyliyelim unutulmasın zokimon kardeşim
bizi kırmayan gelen mecit kardeşimizide unutmayalım kırmadı geldi adam ayağına sağlık
Ride your way
arkadaşlarım dostlarım aranızda olamadım çok üzgünüm...ama sıkı maç olmuş(skorda fark olsada )
ilk organizasyonda yanınında olmaya çalışacağım hepinizi özledim...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
evet ya mecit kardeşim e ekstra ekstra ekstra teşekkür. ayağına gönlüne sağlık
kardeşim ne demek her zaman bekleriz. geleceksin mutlaka yoksa bak biz gelip basarız oraları, köpeğinizi uyutmayız, camınıza taş atarız. sen böyle derdin eskiden şimdi sıra bende. valla bizde sizleri özledik be kardeşim.
wallace fotolar için teşekkür ederizz
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
geçmiş olsun arkadaşım üzülme. baban hangi hastanede yatıyor.ben 9 eylül ün. hastanesinde çalışıyorum yapabileceğim birşey varsa haberim olsun tekrar geçmiş olsun.
teşekkürler murat cım güzel fotolar için
ayağına sağlık mecit
I-Ben cim sana teşekkürler tezahüratlarda beni yalnız bırakmadın.
arkadaşlar kusura bakmayın hastalıklarla uğraşıyorum aranızda olamadım ama en kısa zamanda yeşil sahalara dönücem (ilk organizasyona katılırım)herhalde.sizleri özledim kendinize dikkat edin
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
gürkay önce ben özledim dostlarımı adamı tav etme
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Murat abi fotolar için çok çok saoalsın mütiş maçın kanıtları bunlar en kısasürede bir daha yapalım böyle halı saha organizasyonları süper oluyo (göbek eriyo)
Oooo fotoğraflar gelmişEline sağlık...
Fotoğrafları bu yüzyıl içinde eklemen çok iyi oldu
Katılan,katılmak isteyip de katılamayan herkese teşekkürler...Çok güzel bir buluşma ve maç oldu
Mecit e oralardan tek başına bile olsa bizi kırmayıp geldiği için ayrıca teşekkürler
Lodos ve Gürkay,böyle bir iki cümle yazıyla kurtaramazsınız...Bir daha ki organizasyonda herşey sizden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)