[MT İzmir] 29 Nisan Pazar Çocuk Yuvası Buluşması(Manisa)
Reklamlar
-
Çok değerli İzmir MT üyesi arkadaşlarım.
Manisalı dostlarımızın gönüllerini ortaya koyup organize ettikleri 29 nisan çocuk esirgeme kurumu ziyareti için öncelikle onlara buradan teşekkür ediyoruz.MT İzmir'den vakti olupta gelebilecek bütün dostlarada ayrıca teşekkürler.
Ogün için izmirden ortak bir noktada buluşup gitmemiz daha uygun olur diye düşündük.Sabah 10.30da Manisada Bix Cafenin önünde Manisalı arkadaşlarla buluşacağımız için bizimde buluşma saatimiz 09.30,buluşup en geç 09.45de yola çıkmış olmamız gerekiyor.
Bu ziyaret için gelecek arkadaşları;
Buluşma Tarihi : 29 nisan 2007 pazar
Buluşma Yeri : Ege Ün. kavşağı
Buluşma Saati : 09.30
Hareket Saati :09.45
ziyarete katılmayı düşünen bütün arkadaşlarımızı buluşma noktasında bekliyoruz.
Saygılar,sevgiler...
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Bende orada olacağım kısmetse,ancak küçük bir problem var,onu da bir şekilde halletmeye çalışacağım.
Orada görüşmek üzere...
-
teşekkürler arkadaşlar hepinizi dörtgöz ile orada bekliyor olacağız yüreğinize sağlık
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
sana börek yok sevgili modum tuncerim. yav arkadaşlar. yazdığım topic başlığıyla çok dalga geçtiii tuncer türkçem çok zayıfmış. neyse sana börek yok işte tamammı bende öcümü böyle alıcam.
arkadaşlar şaka bir yana forrap tuncer arkadaşımızın motorundaki ufak problemden kaynaklı ulaşım sorunu olacak galiba. ardçı olarak yeri olan arkadaşlarla haberleşelim.
lodos adlı üyeden alıntı
teşekkürler arkadaşlar hepinizi dörtgöz ile orada bekliyor olacağız yüreğinize sağlık
ayıp ettin serkancım sizi yalnız bırakırmıyız hiç pazara görüşmek dileğiyle
-
Moderatör (forrap)
-
Arkadaşlar kendi arkadaşlarımdanda katılım olacağı için çok büyük ihtimalle arabayla gelecem.Bu durmu avantaja çevirip gelmek isteyipte yer bulamayan ya da taşıt bulamayan 2 arkadaşımızı da arabamda misafir edeblirim.Konuyla ilgili talebi olan arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim. (önemli not: arabada içki ve sigara yasak hoplamak zıplamak oynamak serbesttir) Görüşmek üzere....
Buluşma Tarihi : 29 nisan 2007 pazar
Buluşma Yeri : Ege Ün. kavşağı
Buluşma Saati : 09.30
Hareket Saati :09.45
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
forrap(tuncer) kardeşim sana araç çıktı işte mazeretinde kalmadı artık
rots ile haberleşin beraber gelin...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
şulecim ayarladın demekki nöbet olaylarını sevindimmm
börekleri unutursanız sokmayız ama manisa sınırlarına haberiniz olsunnn hani
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
Arkadaşlar biliyorum ki hepimiz çok üzgünüz ve acımız büyük:( ancak başladığımız işi bitirmekte fayda var... Yarın buluşma yeri ve saati halen geçerli değil mi?Tekrarlıyorum benimle arabayla gelmek isteyen varsa lütfen bildirsin.Saat 9:30 da ege ünv. kavşağında olacam.msn den ya da özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.senerkarten@hotmail.com
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar,hepimiz Erhan kardeşimizin vefatı dolayısıyla oldukça üzgünüz.Ancak...
O da aramızda olsaydı gelmek isterdi,bu çocuk yuvası ziyaretini özellikle yapmamız lazım hemde en çok sayıyla,çünkü bu ziyaret Erhan kardeşimize armağan olmalı bence,onun için yapmalıyız özellikle.
Ben de arabayla geleceğim gibi gözüküyor arkadaşlarımla.Eğer arkadaşlar gelemezse rots sana ulaşırım müsait bir saate kadar.Teklifin için tekrar tekrar teşekkürler,eğer gelmeyecek olursa arkadaşlar arabana konuk olabilirim.Ancak %99 arkadaşlarım ve onların arabasıyla geleceğim.
Yarın 9:30 da orada buluşmak üzere...
-
yarın hepimiz manisadayız arkadaşlar. birbirimize kenetlenme vakti. vazgeçmek moral bozmak yok. manisalı dostlar sizlerleyiz bekleyin bizi. yalnız özür diliyorum böreksiz gelicem.dünkü olaydan dolayı alışveriş yapamamıştım açıkçası elimi kolumu kaldıracak pek mecalim yok özür diliyorum ama yanınızda olucam mutlaka.
-
Tamamdır kardeşim haberlerşiriz görüşmek üzere....
-
Dostlar İlgİ Ve Alakaniza Sonsuz TeŞekkÜrler,
Bİzde DÜn AkŞam İzmİrden DÖnÜŞte Zİyaretİmİzİ Mutlaka Yapmamiz GerektİĞİnİ KararlaŞtirdik..
ÇÜnkÜ Erhanimda Bunu İsteyecektİ Ve Gelecektİ..
Yarin Sabah 10.30 BuluŞmak Ümİdİyle..
Yarinkİ Buruk Sevİncİmİzİ Beraber YaŞamak İÇİn Orda Olalim LÜtfen...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)