Evet kesin katılmak isterim ama 27 mayıssa
Guido nikli arkadaş kendi düğününden önce kırık,çıkık istemediğinden öne aldırdı ama 20 mayıs'ta Cunda gezim vardı. Eğer 27'sine eğitim yapılırsa ben varım.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Gelişim Sürücü Kursu'nda gerçekleştirilen teorik eğitime katılmış ve son derece memnun kalmıştık.. Kemal Hocamıza güven sonsuz..
Ben, TEFLON ve CERRAHİ bu eğitime katılmak istiyoruz.. Eğitim tarihi konusunda özel bi ricamız yok.. Pazar günü olsun çok uzak bi tarih olmasın yeter..
Gelişim Sürücü Kursu'na ve Kemal Hocamıza sonsuz teşekkürler....
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
bu kursu aldıktan sonra daha ileri bir eğitim verilecekmi yoksa sadece bununla kalınacak mı
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Tencere ninde yazdıgı gibi katılacagız ve birşeyler daha katacağız bilgilerimize. Ancak söyle bir sorum var öğrendiklerimizi orada uygulayabilme sansımız olacak degilmi ?
Mesela yüksek bir süratle giderken orada anlatılan ve öğrenilen frenleme tekniklerini orada uygulayarak yapabiliriz umarım. O zaman en azından kendi adıma konusayım bende o bilgi daha iyi oturacaktır.
Saygılarımla...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
deer_152;
Ehliyet şartımız var ancak senin bu eğitime katılmada ki isteğini görünce sadece sana özel bu şartı kaldırabilirm.Ama kimse duymasın Özelden ad soyad ve telefon bilgilerini yollarsan kaydı halledebiliriz...
Merhaba Kaiser senide 27 mayıstakine alırız o zaman ...
Bu güven, kazanmak çok güzel asıl biz teşekkür ederiz motosiklet kullanıcısı olarak gözterdiğiniz bu öneme...
Merhaba ennginn Kemal BERKER hocamızın dediğine göre bu yapılan en ileri eğitim olacaktır...
Merhaba Cerrahi ;
Aynen seninde dediğin gibi bu eğitimin amaca zaten burda verilen teorik eğitimi pekiştirmek yani pratiğe dökmek.
Eğitime katılacak arkadaşlar bana özelden telefon numaralarını gönderirlerse sevinirim....
Yine döktürmüşsün abi haa
Bu arada sürücü kursunda yaptıgımız eğitimde ki gibi bize yine bakacaksın degilmi yiyecek icecek bakımından ))
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
keşke orda olsamda bende katılabilsem ... doğru bildiğimiz nice yanlışlar var bunları düzeltme ihtimalimiz olurdu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Rica ederim kardeşim bana özelden numaranı yollarsan detaylı bilgi için arıcam seni...
Eğitim için sadece guido nick li arkadaşımıza ulaşamadık.Eğer oda bu eğitime katılacaksa eğitim kontenjanı dolmuştur.Motosiklet ileri sürüş eğitimine gösterdiğiniz İlgiye teşekkür ederiz...
Bir sonraki eğitim için burada 27 Mayıs olarak konuşmuştuk ancak 27 Mayıs tarihi müsait olamıcak.Bunun için bir sonraki eğitimi 03 haziran pazar günü yapmayı planlıyoruz...
arkadaşlar ben bu eğitime katıldım,
cok da faydasını gördüm, o kadar yıl trafikteyim ama,
Kemal hoca dan öğrendiğim bir çok detay oldu,
herkese ısrarla tavsiye ederim, buradan öğreneceğiniz en ufak bir
bilgi bile ilerde belkide hayatınızı kurtaracak ;)
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Federa, senin katıldığın teorik eğitimdi
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
shamyl kardeşim
farketmez anlatmak istediğim durumu herkes etüd etmiştir sanırım
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Kemal Hoca limon sıkma idmanı vermişti 2 kasa limon gitti hala beceremiyorum
Şaka bi yana, en sağlıklı frenin 4 parmakla yapılanın olduğunu söylemişti ama hala 4 parmak sıkamıyorum freni.. Tekeri kitleyeceğim diye korkudan beceremedim.. Hala 2 parmakla yapıyorum.. Umarım eğitimde bununda üstesinden gemeyi öğrenirim..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)