29 Nisan Marmara MT Buluşması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hadi hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
erol abi fikirleri alalım??????
-
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
şimdi geliyor dostum........
-
ereğli de mola var mı?
Diğer il MT grupları katılacak mı konuştunuz mu?
-
necdet abi eregliden corlu yoluna donmeden cok buyuk olasılıkla bı cay molası verırız dıger mt il gruplarıyla bulusma olayını ozgur organıze edıyor...bende on olanlarla konusucam şimdi.....
ama ozgur konustu katılıyorlar ......
-
resimlerde baya canlı bugün desenize baya yol yapmışsınız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
abi hava güzeldi gercekten bıde uyanınca ozguru aradım senı uyandırmaya geliyorum diyince gıtmek mecbur oldu
ama iyiki gittik sahıl havası bı ayrı orda yaw bızım sarıyer sahıılınde denız kokusu kalmamıs
-
Hadi bakalım hayırlısı inşallah kalabalık olurus
-
-
Turun yaklaşık uzunluğu ne olacak arkadaşlar, hesaplayan oldu mu ?
Bir de dönüş kaç gibi olur sizce, karanlığa kallınır mı?
-
necdet abı bunlara yarın ozgur daha ıyı cevap verırdı ama ben tahmını solıım yaklasık 450-500 km olur heralde dolasırsak eger.........
tahmınımce cok cok oyalanmazsak en gec 20:30 da ist dayız
niye abı senın motore karanlıkta gıtmıomu???
-
~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı
necdet abı bunlara yarın ozgur daha ıyı cevap verırdı ama ben tahmını solıım yaklasık 450-500 km olur heralde dolasırsak eger.........
tahmınımce cok cok oyalanmazsak en gec 20:30 da ist dayız
niye abı senın motore karanlıkta gıtmıomu???
Motor karanlıkta değil aydınlıkta da gitmeyebilir ki birinci soum bu sebepleydi- ama Levent Çanakkaleden dönerken far ampülü patlamış ve dörtlülerle 10-20 km ile dönmüşler ya... psikolojik işte... yedek ampül alayım bari
-
abi gerek yok cakmak var bende
olmadı evde bı elfenerı b enzerı bsı var benım uzunlardan daha ıyı aydınlatıo.........
sennkılerdende daha ıyı aydınlatacagı kesın sımdı hava durumuna batım cumartesiye kadar bellı super 17 derece cumartesi 18 yagmur yok
hehe hae bak yenı mesajlara tıklıosun ılk 5te ben varım ben su konunun yazılarıyla oynıım barı
-
öymen konuyu actıgın için sagol
- 450 km civarı yol yapıcaz
- erken cıkacagımız için marmara ereglisinde cay molası yada ufak bi kahvaltı yapılabilir
- öymen madem hava durumuna baktın abi ilk mesaja tahminleri neden koymadın
- tekirdağ mt den zydar da katılacak +3 olarak corludaki arkadaslarada haber edicem bugün
- kırklareli mt zaten cogunlugu lüleburgaz ve pınarhisarda onlarlada irtibat halinde olup güzel bi gezi olur umarım
-
hava durumu ile ilgili haritayı eklesek çok iyi olur özgür şimdi ekle istersen sonra sayfa başına taşınır???
-
erol abi ben bu havadurumu olayına hiç bakmıyorum biliyormusun öymen online oldugunda ekler
-
deer_152 adlı üyeden alıntı
erol abi ben bu havadurumu olayına hiç bakmıyorum biliyormusun öymen online oldugunda ekler
biz kelebek motorcumuyuz özgür
-
haklsın erol abi
deer152 heryere gideer152
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)