öymen dediğim gibi ben sabahtan yokum malesef
daha sonra katılıp beleşe getirmek niyetim
şaka sabahtan işteyim tam olarak nerde olduğunuzu bilirsem sürpriz yapabilirim..)
ben geliyorum ümmet abiyide yaz pişiremessek o yardımcı olur bize nede olsa aşçı
mangal ileilgili malzemeleri biz mi alıcaz?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tamam yazıyorum ..............
levent abi benim cep var dımı sende???? ordan konusuruz
beyler bana ne düşerse söyleyin alayım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
oğlak iyi fikir bu geziye sonradan katılıcak olanlara bir kroki yazın doktarla cihana haber verdiniz mi? fırat geliyor mu
ya bence gıderken yolun ustunde market vardıya ordanda alabılrıız
marmara ereğlisine köfte yemeye mi gitseydik
erol abi cok gec artık konu acılmıs sen oglagı sırtla gel
bide bizim konu neden ana sayfada yok
abi başlıkda degısmıs yerıde yenı farkettım
öymen mangalı sen mi getiriyon yoksa gittigimiz yerde mangal var mı
abi kısmet benim motor mangal tasımaz olmadı hazır mangallardan alırız bı bulusalımda
mangal kolay iş gelen kişiler belli olsun yeterki biz bize olursak bi tane yeter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)