[MT Manisa] 29 Nisan Manisa Çocuk Esirgeme Yurduna Kardeşlerimizi Ziyarete Gidiyoruz.
Reklamlar
-
EVET ARKADAŞLAR "MANİSA MT VE DİĞER İLLERDEKİ MT AİLELERİ" ;;;
Bugün MANİSA ÇOCUK ESİRGEME YURDUNA gittim.Yurt müdürü Kemal beyle uzun uzudayı konuştuk ,,dertleştik..Kendisi genç,dinamik ve babacan bir adam..
kendilerini 29-04-2007 pazar günü ziyaret etmek istediğimizi,,ufaklıkların 1-2 saatte olsa gönüllerini almak istediğimizi,,ufak tefekte olsa eksiklerini ihtiyaçları karşılamak istediğimizi ilettim..Kendisi ,,duyarlılığımızdan dolayı çok sevindi..
şimdiiiii,,esas mevzuya gelince,,müdürümüz KEMAL beyin dediğine göre,,kardeşlerimizin eksikleri en başlıca olmakla şöyledir,,
1-İç çamaşırı
2- penye tk.(eşofman)
3- Çorap
4-spor ayakkabı
5- vs..
kardeşlerimize aldıklarımızı,,birebir vermememiz gerektiği söyledi..yurt görevlilleri,, ziyaret başında bizlerden ,,aldıklarımızı tutanak ile teslim alacaklar..daha sonra tek tek kendileri dağıtacaklarmış..böyle bir uygulamanın yapılmasının amacı ise,,artık çocukların kendilerini ziyarete gelenlerden hep birşey beklemesinden dolayı olmuş..aldıkalrımız içerisinde gıda maddesi bile olsa tek tek bizlerden vermemezi istedi...
ZİYARET EDECEĞİMİZ AYRINTILI ÇOCUK LİSTESİ;;
AYAKKABI NUMARASİ GRUP
1 H.İBRAHİM 25 0-2 YAŞ
2-MEHMET 25 03-05 YAŞ
3-SEDAT HÜSEYİN 25 03-05
4-SATI 23 03-05
5-BÜŞRA 27 03-05
6-NAZAR 26 03-05 YAŞ
7-YUNUS 26 03-05 YAŞ
8-HALİME 28 03-05 YAŞ
9-FATİH 29 03-05
10-AHMET 29 03-05
11-M.YAMAN 30 03-05
12-ÜMMUNUR 29 6 YAŞ
13-EMRE 28 6 YAŞ
14-OKAN 28 7 YAŞ
15-ÜMİT 30 7 YAŞ
16-NESLİHAN 27 7 YAŞ
EVET ARKADAŞALAR,,,HAYDİ BAKALIM NELER YAPABİLİYORUZ GÖRELİM....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Admin
Bravo MT Manisa. Çocuk Esirgeme Yurdundaki Kardeşlerimizi çok sevindireceksiniz.
-
HAYDİİİİİİ.... MANİSA-İZMİR-BALIKESİR evlatlarımızın,kardeşlerimizin eksikleri varmış hepsini ayarlayıp tamamlayacağız....
KATILIM LİSTESİ
1) ROTS+1,2,...
2) HURAY
3) ÖZER+1
4) GİTARDANDO
5) SERCEDANDO
6) UGLYCHİLD
7) SPEEDYGİRL ŞULE
8) MOTOTALHA
9) LİNKİNPARK
10) MADBİKERMERT+1
11) SERRA45+1
12) DENİSS
13) ERGÜLGÜNEŞ
14) FAVORİİ
15) İNAL45
16) ENGİNTAN
17) Z750S
18) RACİNGİSKİ+1
19) MORNİNGSTAR+1
20) BELİFELESS
21) MECİT+1
22) GÜRKAY+1
23) UMUTUS+1
24) İRONLİNE
25) BİSANMEHMET
26) LODOS+1
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
Çok güzel bir organizasyon olacağına eminim...
Küçük kardeşlerimiz adına sizlere şimdiden teşekkür ederim..
-
helal olsun manisa MT! motosiklet kardeşliği bu olsa gerek el ele çocuklarımıza ....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
arkadaşlar burada ışıkkentte ayakkabı toptancısı ve imalatçısı arkadaşlarım var bir görüşeyim sizin için bakalım nasıl ne şekilde destek verecekler. onun dışında para toplanacaksa bana da haber verin vermezseniz izmire gelmeyin. Elimizden geleni yapalım kardeşlerimizi sevindirelim
-
arkadaşlar bir önerim var
tek tek hepimiz ayrı ayrı bir şeyler almaya kalkarsak durum hem karmaşıklaşacak hemde daha pahalıya mal olacaktır.
toptan alırsak çok daha fazla şey götürebiliriz.
benim fikrim ortak bir bütçe belirleyelim
ne alacaksak bunun içinden alalım alacağımızı
bunun dışında imalatçı ayakkabıcı, eşofmancı falan varsa onlarda ona göre destek olurlar.
bende kurum sahibimle konuşucam durumu belki onlarda o gün için gıda vb bir destekte bulunabilirler.
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
Wallace adlı üyeden alıntı
arkadaşlar burada ışıkkentte ayakkabı toptancısı ve imalatçısı arkadaşlarım var bir görüşeyim sizin için bakalım nasıl ne şekilde destek verecekler. onun dışında para toplanacaksa bana da haber verin vermezseniz izmire gelmeyin. Elimizden geleni yapalım kardeşlerimizi sevindirelim
tabiki kardeşim haber vereceğiz , sen şu ayakkabı toptancısı arkadaşları bi yokla müsait olursa ikişer çift falan alalım evlatlarımıza (ayrıntıları artık telden bildir bana)
belifeless adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir önerim var
tek tek hepimiz ayrı ayrı bir şeyler almaya kalkarsak durum hem karmaşıklaşacak hemde daha pahalıya mal olacaktır.
toptan alırsak çok daha fazla şey götürebiliriz.
benim fikrim ortak bir bütçe belirleyelim
ne alacaksak bunun içinden alalım alacağımızı
bunun dışında imalatçı ayakkabıcı, eşofmancı falan varsa onlarda ona göre destek olurlar.
bende kurum sahibimle konuşucam durumu belki onlarda o gün için gıda vb bir destekte bulunabilirler.
özlem herkezin kalbi birmiş bizde uygun olanın bu olduğunu düşündük.benim eşim ve GÜRKAY'ın eşi ve de iski'nin eşi beraber şehir merkezinde araştıracaklar bu iç çamaşır ve eşortman mevzusunu (zaten bayağıda bi tanıdığımız var uygun şekilde tüm evlatlarımıza ikişer üçer çift içlik ve takım eşortman alacağız ).çpk zamandan beri istediğim bişeydi bu benim oğlum giyiyorsa onlarda giyecek...giydireceğiz gücümüz yettiğince...
şimdiden kumbaralarında para birikmeye başladı emin olabilirsin
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
Arkadaşlar diğer il gruplarından yardım etmek isteyenler için bir arkadaşı aranızdan belirlerseniz özelden onunla dialoga geçerek destekleri karınca kararınca arttırabiliriz ...
-
Supersiniz arkadaslar, boyle bi grubu sadece gezi ve vs icin degil ayni zamanda da boylesi faydali ve önemli bi etkinlige yonlendirdiginiz icin tebrik ederim...
elimden geleni yaparim... nerden basliyacagiz... havale vs?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
vınvın adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar diğer il gruplarından yardım etmek isteyenler için bir arkadaşı aranızdan belirlerseniz özelden onunla dialoga geçerek destekleri karınca kararınca arttırabiliriz ...
arkadaşlar sanırım alışveriş için serkan iskender ve gürkayın eşleri en müsait
ama gerekirse bende destek olmaya çlşrm.
serkan isterseniz sizden biri olsun para aktarımının yapılacağı hesap
-
vınvın adlı üyeden alıntı
bizi çok memnun ettiniz ne diyebiliriz ki minnettarız en kısa zamanda grup olarak bunu konuşup topikte MT ailesine bildiririz..
uglychild adlı üyeden alıntı
Supersiniz arkadaslar, boyle bi grubu sadece gezi ve vs icin degil ayni zamanda da boylesi faydali ve önemli bi etkinlige yonlendirdiginiz icin tebrik ederim...
elimden geleni yaparim... nerden basliyacagiz... havale vs?
sercan çok teşekkür ederim kardeşim duyarlılığın için ama biz senide aramızda görmek isteriz
belifeless adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sanırım alışveriş için serkan iskender ve gürkayın eşleri en müsait
ama gerekirse bende destek olmaya çlşrm.
serkan isterseniz sizden biri olsun para aktarımının yapılacağı hesap
özlem AKHİSAR'da 900'den fazla penye ve konfeksiyon imalathanesi var, içliklerin tedarikinde zorlanacağımızı sanmıyorum.ancak ayakkabı olayını MANİSA merkezde bi araştırır isen iyi olur.
-
tamam serkan mecitle irtibata geçiyorum
bu alanda imalatçıları o çok daha iyi biliyor biliyorsun
bende bi bakıcam
okul müdürüne durumu bildiricem
uygun görürse benim velilerede yardım için bir yazı göndericem
okul fazla balon varsa balonda alıcam yanıma o gün için
palyaçok kostümlerim yanımda olsaydı o gün bi atraksiyonda yapardık
-
arkadaşlar sevgili dostlar bu organizasyondan da anlımızın akıyla çıkacaz inşallah.minikleri mutlu etmrk onların unutulmadığını hissettirmek sevildiklerini hatırlatmak çok güzel bişey.bunu her insan yapmalı desteklemeli
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
iski nerelerdesin olm yaaaa .... senden haber bekliyoruz
-
Sizlerle Gurur Duyuyorum Dostlar..bu Alkişlar Size Ve Yüce Duyarliliğiniza :
yengelerim bu tekstil işini yüklenirlerse sevinirim,,bende bir ayakakbıcı olaraktan toptancıları dolaşıcam..
önümüzdeki hafta bir toplantı yapalım acilinde..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
MT MANİSA tebrikler harika birşey yapıyorsunuz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
manisa mt yine çok güzel organizasyona imza atıyorsunuz sizi kutlarım
saygılar sevgiler herkese slm
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)