Herkeze sevgiler,
Toplanıyoruz TAYFA BALIK da
Saat 19:30 da
görüşmek üzere orada.
saygılarımla,
Herkeze sevgiler,
Toplanıyoruz TAYFA BALIK da
Saat 19:30 da
görüşmek üzere orada.
saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
teşekkürler murat abi topic için cuma günü ordayım görüşmek üzere birde tayfa balık nerde bir yer tarifi olursa bilmeyenler için benim için
+kuvva
+akrep
+forrap
+candy ksk
+TenTEN35
+MrCool
+Hedowich
+Karakız
+KamberHaNN
+Delidumur
+Lisadanimer
+weboy
+ahmet cebesoy
+taz
Ride your way
tayfa balık alsancak ta.eko barın oralardaydı galiba ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.bi aksilik olmazsa cuma görüşürüz.
seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.
Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle tarihe lütfen dikkat edin.Bu hafta cuma değil haftaya cuma olacak toplantımız.
Tayfa Balık ın yerini bilmeyenler için kısaca anlatmak gerekirse,Kıbrıs Şehitleri caddesinin ortalarına doğru gelindiğinde (sevinç pastanesinin oradan girildiyse sağda kalıyor,diğer taraftan yani kordonun sonundan girildiyseniz kıbrıs şehitlerine sevince doğru giderken solda kalıyor),bir ara sokakta tabelasını görebilirsiniz.Manisa kebapçısı vardı yanlış hatırlamıyorsam tam onun orada olması lazım.Zaten hiç olmadı birisine sorsanız,kıbrıs şehitlerinde bir yer bulmak zor olmadığı için kolayca bulabilirsiniz.Daha da olmazsa iletişime geçeriz
Orada görüşmek üzere...
Yer seçimi bi harika artık kışlık mekanımızdan yavaş yavaş sıyrılalım demi
Selim abi hani en küçük kırmızı elipsle belirtiğin sokak var ya işte orda, daha önce bu bilgi verilmişti ama ben yinede söyliyeyim. O mekan eskiden Ali Kocatepe 'nin eviymiş. Yaaaa
Haydi millet görelim elleri, hem size küçük bi süprizim var bak ona göre
izmirdeyim ama gene katılamıcam izmir mt nin toplaşmasına.toplantı cuma günü c. tesi günü ist olmam lazım çarşambadan yola çıkçam.neyse başka sefere inş bizde resimlerden bakarak gideririz izmir mt özlemimizi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
+kuvva
+akrep
+forrap
+candy ksk
+TenTEN35
+MrCool
+Hedowich
hadi izmir nerdesiniz bakın 1 hafta var ona göre ayarlayın kendinizi
Ride your way
MT İzmir'e iyi eğlenceler [/QUOTE]
buyur erhan birlikte daha tatlı olur, bekliyoruz yoksa havaların ısınmasınımı bekliyorsun, foça da balık için.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
ben gelemiyorum arkadaşlar size iyi sohbetler
Canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim.. Bahar geldi,MT İzmir in bahar programınıda belirleyelim artık,güzel organizasyonlarla,gezilerle ve sımsıcak toplantılarla yüreklerimize de baharlar dolduğunu gösterelim birbirimize haydi yol yapmak zamanı şimdi..
Tayfa balık da görüşmek üzere sevgiler...
aranıza yeni katılmış, motosikletsiz biri olarak işlerimi ayarlayabilirsem gelmeye çalışacağım.
lisa_d'animer
haftaya cuma tayfa balıkta görüşürüz arkadaşlar
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Eveeeeet,ayın 13 ü sanki hedowich ve ben gibi Ege iktisat bölümü gazileri için özel olarak seçilmiş gibi.E o sınavların bitiminde bu buluşma olur da gelmemek olur mu???
Bayanlar baylar,yazıyoruz foruma uzun zamandır ama motosikletim olmadığı için gelememiştim.Tabi önemli olan gönüller bir olsun ama mazur görün .Hedowich in Ybr sini aldım (2566ytl ki küsüratı soran olursa açıklarım )ee ilk buluşmamı da yapayım.Cuma günü görüşmek üzere hepinize saygılar sevgiler...
(Ben de üniversite okudum ben de Nişantaşı çoocuuuyum.Beni de alsanıza aranızaaa!!! )
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
görüşürüz millet haftaya...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
+kuvva
+akrep
+forrap
+candy ksk
+TenTEN35
+MrCool
+Hedowich
+Karakız
+KamberHaNN
+Delidumur
+Lisadanimer
Ride your way
arkadaşlar bi ara yanınıza uğruycam sizlerle tanışmak için ama saat kaçta başlar kaçta biter bu toplantılarınız acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)