[MT Muğla] 10-11 şubat 2007 buluşması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hadi bakalım, yine yeniden bir tarih yazıyoruz yani şahin. konaklama yerimizi ayarladın mı bakalım sen? bak kılıçlarım yanımda ona göre
Yürekten verilenler, yürekler alır...
-
konaklanacak yerler hazır siz endişe etmeyin.o kılıçları sok abla içeri yaw....4 kişilik yer ayarlandı
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
şahinim 4 kişilik yer diosun..kim ,kim...büyük bir ihtimalle biz iki motor gelicez...ama Ergun ben yola cıktıktan epey sonra çıkacak işleri var onları toparlayıp yolda beni yakalayacak.Durum bu...
-
gezin bakalım ya o harley mi gelcek mes abi
ben de gelip üstünde yatsam yorgan battaniye de alırım
-
abi buradaki her otele sözüm geçer 50 kişilik yer ayarlarım siz isteyin yeter
xeyna iki siz iki kişi diye hesaplıyordum o bakımdan
-
korktuğum tel geldi benm gelme durumum ortadan kalktı misafirlerimiz var izmirden yarın burdalar ve pazar aksamı doncekler size ii eğlenceler ... bi dahaki gezi ne zaman
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
-
can sağlığı olsun bir dahaki gezi planını gelecek hafta içi yapacağız
-
bence bu gezi sistemi yanlış motorlarla gitmenin bi anlamı olmuyor bence amaç motorlarla gezmek olmalı gökovaya git piknk yap sonra cık gel ne bilm bilmedigimiz bi yere yada bilsekde uzun zamandır gtmedigimiz yerlere gezi duzenlemek daha mantıklı olmazmı acaba bu sadece fikir yanlıs anlamayın saygılar...
-
Şahinim yarın yağış yok dii mi? Yola çıkıyoruz bak...
-
devam abi gündüz yağış yok
-
illegalrider adlı üyeden alıntı
bence bu gezi sistemi yanlış motorlarla gitmenin bi anlamı olmuyor bence amaç motorlarla gezmek olmalı gökovaya git piknk yap sonra cık gel ne bilm bilmedigimiz bi yere yada bilsekde uzun zamandır gtmedigimiz yerlere gezi duzenlemek daha mantıklı olmazmı acaba
bu sadece fikir yanlıs anlamayın saygılar...
Herhalde gezmediğimiz yer kalmadı.Daha uzun geziler için yazın gelmesini bekliyoruz. Bize takıl hayatını yaşa.
-
arkadaşlar,ben hazırım saat kaçta toplanıyoruz?marmaris ten yanlız benmiyim yoksa ya.
-
saat 10.oo haililin yerinde buluşuyoruz arkadaşler.pazar günü.siz maramris tayfası olarak organize olun.ömer abi mehmet amcanın telefonu sende var.murat abide bugün haber verecek
ömer abi eğer gelebileceksen biz saat 14-15 civarı gökovada meslerle buluşmayı planlıyoruz.beni ararsın ayrıntılar için.ben şimdi servise çıkıyorum 2 saate döneceğim.
can abi köyceğizden yarınki çıkış saatimiz 09.oo
illegalrider adlı üyeden alıntı
bence bu gezi sistemi yanlış motorlarla gitmenin bi anlamı olmuyor bence amaç motorlarla gezmek olmalı gökovaya git piknk yap sonra cık gel ne bilm bilmedigimiz bi yere yada bilsekde uzun zamandır gtmedigimiz yerlere gezi duzenlemek daha mantıklı olmazmı acaba
bu sadece fikir yanlıs anlamayın saygılar...
kışın 2-3 C yolculuk.. hele akşamları kolay olmuyor.doğru sistemi biz dahil zaten biliyoruz.ama eldeki imkanlarıda gözardı etmezsen sevinirim diğer katılımcıların da durumunu gözardı edemeyiz.ve biliyorsun yaptığımız gezilerin çoğu kış mevsiminin en kısa gündüzlerine geldi.biz 16.oo-16.30 da güneş batımında yollardaydık.uzun etaplı gezilere saatler ileri alınınca bakacağız
-
ole diosanız oledir o zman ne bilm erken başlansa geziye olab,ilir die dusundumde ama sizde haklısınız ben kışında heryeri geziom valla soguk flan dnlemeden ama herkes aynı goruste olmayabilir...
-
Şahin sabah 09.00 da çevre yolundaki köprünün üstünde olurum.Bir aksilik olursa ararım.
NOT: Yarın marmaris çevresi aralıklı hafif sağanak yağış veriyor.Şemsiye almayı unutmayın.
-
mehmet abi gelemiyor.ben sabah 1o da halil de kahvaltıya geliyorum
-
son karar verildi o zaman bizde 10.2o civarı oradayız
-
yaw resimler nerde alla alal resimleri beklioz side tık yoq yqhu yoksa gezmediniz bizimi kandırıosunuz... :D
-
buradan ulaşabilirsin illegal arkadaşım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)