Izmir Kahvaltida Buluşalim
Reklamlar
-
arkadaşlar bu pazar sabahı için kahvaltı organizasyonu içindeyim. malumunuz artık yemek içmek serbest.
Mekan İnciraltı MARTI
Tarih:04.03.2007 Pazar
Saat:10:30
açık büfe self servis kahvaltı bize özel fiyat 7 YTL.
kahvaltıya gelince gevrek boyozdan tutunda sucuklu yumurtaya kadar ne isterseniz mevcut. bunun dışında mangal ateşinde sınırsız türk kahvesi de var. içecek olarak çay kahve vb içeceklerde kahvaltı boyunca sınırsız olacak. İstersek kapalı mekanda istersek denize sıfır dalga sesleri eşliğinde kumsalda kahvaltı edebileceğiz.
Bu etkinliğe diğer motosiklet sevdalısı ve bizimde yakından tanıdığımız ve çok sevdiğimiz tüm motosiklet grupları davetlidir.
evet parmakları göreyim bakalım kimler gelmek isterse başımızın üstünde yeri var.
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Güzel bir organizasyon,elimden geleni yapacağım gelmek için...
-
kesinlikle kaçırmak istemiyorummmm.
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
-
wallace öncelikle iyileşmene çoook sevindimmm
güzel bir pazar bekliyor sizi
şimdiden ii keyifler
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
belifeless adlı üyeden alıntı
wallace öncelikle iyileşmene çoook sevindimmm
güzel bir pazar bekliyor sizi
şimdiden ii keyifler
siz biz yooooooooooooooook hadi bakalım manisaaaaaaaaaaaaaaaaa eller havaya bekliyoruz kahvaltıya (vay be amma kafiyeli oldu )
-
speedygirl şule adlı üyeden alıntı
siz biz yooooooooooooooook hadi bakalım manisaaaaaaaaaaaaaaaaa eller havaya bekliyoruz kahvaltıya (vay be amma kafiyeli oldu
)
şule hayırdır imzada bişeyler seziyorumm
hayırlı olsun mu desek acep
-
-
amannn sevinmiştim bende yalnızlar rıhtımından birini kopardık diyee
-
arkadaşlar manisa akhisar tüm dostlar
müsait olan buyursun gelsin. başka motosiklet sitelerinden gelenlerde olacak çok kalabalık olacağız çokkk. hadi bekliyorum hepinizi.
LODOS gelmezseniz köpeğini kovalarım bak haberin olsun
-
-
sevgılı arkadasım forrap eger benıde alırsan yani artccı yaparsan bende gelmek ısterım....
ama dıger turlu yolları ogrenebılırsem gelebılırım :(
ama gelmeyıde cook ısterım...
zate uzun suredır hıc bı toplantıya katılamıyorum ıns bu kahvaltı olur
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
-
bir akisilik olmazsa ben geliyorum manisadan...lodos ve gürkay abilerimin daha net değil...görüşmek üzere...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
-
gorusmek üzere pazara
-
serkan abimin karaburun olayı yattı...
son durum itibari ile kahvaltıya geliyor gibiyiz...
hava durumu müsait olursa motor ile olmas ise araba ile gelebiliriz
orada görüşmek dileği ile
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
İnşallah ben de gelicem. Muhtemel +2 .
Vasıta da yok, inşallah hava güzel olur yüzerek geliriz
A blessing with the hands
-
marko sen bir şekilde gelirsin bence deniz ulaşımımı olur kara mı hava mı bilemem o senin tercihin. zaten sabahları erken kalkmaya da alıştın artık kaçışın yok gelmezseniz evini basarız haberin olsun.
LODOS ya şu balık organizasyonunu ileri bir tarihte yaparsan benimde haberim olsun benim de gariban oltaların üzeri bir parmak toz tutmuş.
-
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
haha bizim manisa grubuna bak,,çoktan bizde geliyoruz mesajlarını atmışlar,,helal size vallaha...
bu arada gürkay abi sakın ama sakın arabayla gelme,,kavga çıkarırım..dönüşte biraz performans yapcaz ona göre,,
HATTA BİR OTOBAN YAPALIM ÇEŞMEYE KADAR..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
mecit kardeşim GÜRKAY Hanımı ile geliyo ne performansı... motorumu sattıracaksın adama...
hava patlarsa biraz zor motorlar ile ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)