18/02/2007 Pazar MANİSA GRUBU Mangal partisi (davetiyeler iki kişiliktir ) :P
-
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
afiyet olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ooooohooooooo... Bu Manisa'lilarda cok oluyor ama, bu ne kardesim yaa, millet motorlari garaja cekeli 3 ay oldu bunlar daha etkinlik party falan diyo...
hadi bakalim afiyet olsun... size bol eglenceler diliyorum,
serkan abi bu arada etkinlikleri hep Akhisarda yapiyonuz, duyduguma gore yenge izin vermiyomus artık Akhisardan dısarı cıkmana, dogru mu abi?
-
abii ben bişi yemicemm valla gecen günn yedırdınn maff oldumm
patlıcaktımmm vallaa
pazara daa azz kaldıı be sabırsızlıklaaa beklıyorumm
herkeşşlerii beklıyoruzz
-
(BBRR) barış abi TEŞEKKÜR EDERİM ...
bekleriz,başımız üzerine.
sercan eşeleme bişey çıkaramazsın senide bekleriz...
linkinpark(kemal) arıza yapma pazar günü
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
oo super olacak gibime geliyor serkan abi bende geliyorum ısınma turlarına basladım daha 3 gun once senin anlayacagın unutmamısım motor kullanmayı halan bomba gibiyim demiştim ama donusum muhtesem olacak die ^_^
-
VALA 3 GÜNDEN BERİ YEMEK YEMİYOM MANGAL VARDİYE BAK ONA GÖRE KUZUMU KESERSİNİZ ANLAMAM KURT GİBİ AÇIM
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
-
-
ALLAHHHHHHH yaşadık hafta sonu mangal kırmızı et rakı (bunu ben ekledim)
çünkü dönüşüm yok geceyi buradaki evimizde geçireceğim
gelecek arkadaşlar kusura bakmayın bukadar olsun ev sahibiyiz dimi ama
MECİİİİİİİİTTTTTT...Kusura bakma kardeşim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
Pazar günü eşimin semineri var. biz gelemiyoruz. şakaaaaaaa. aslında doğru ama sırf piknik için ekecek. sevildiğinizi bilin valla.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH,,,,MANGALLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLL VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,,
DANA ÇEVİRSEK AZDIR HA....gürkay abi telaşlanma söför getiriyom yanımda rakının dibine vurcaz...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
oooo rakı mı ? valla dayanamam bende icerim bak ona göre
-
serkan abi sen hiç telaşlanma abi,,biz 100 kg ve üzeri arkadaşlar kendia ramızda organize olduk,,kendi mangalımızı(4 mt) ve kendi etimizi (20 kg) getiriyoruz..sizi hiç ama hiç üzmücez,,korkmayın açta bırakmıcaz....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya mecit yırtınıyorum günlerdir ne zaman şu mangal partisi diye senin yaptığına bak kanka listeye beni eklememişsin ayıp...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
kamberhan adlı üyeden alıntı
ya mecit yırtınıyorum günlerdir ne zaman şu mangal partisi diye senin yaptığına bak kanka listeye beni eklememişsin ayıp...
gelmeyen ne olsun erhan. i........
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
racing iski adlı üyeden alıntı
gelmeyen ne olsun erhan. i........
tamam iskender abi gelmeyen i...... olsun!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
ne o manisa mt arkadaş değilmiyiz bizi niye davet etmiyorsunuz eger buyur gel derseniz hava güzel olursa oradayım saygılar.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
-
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
-
serkan kardeş seni z.ova yaşatma ve koruma derneğinin fahri reklam tanıtım elçisi ilan ediyorum. gölet fotoları süper olmuş dostu
-
YAW erhan kırıcam kafanı ha..ulan topik bugün açıldı,,ben haber vermeden senin haberin olmuş işte..ne yırtınıyon...
pazar gel akhisara...
ben arabayla gidicem duyurulur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)