[MT Mugla]18.02.2007 Kaunos Antik Kenti ve Kaplıca Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Küçük bir ameliyat geçirdim, hepinize iyi geziler ama ben gelemem.Davet için sağol...
Ameliyatın motor ile ilgisi yok(yani kaza falan yapmadım) ama binmeme biraz engel olacak...
Dört tekerin adı, iki tekerin tadı...
-
çok geçmiş olsun ustam.en kısa zamanda iyileşip tekrar rüzgarı yüzünde hissetmen ve aramıza katılman dileklerimle.Geçen haftada fethiyeye gelmiştik banro ile günler uzasın kafile ile geleceğiz inşallah
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Bodrum'dan kimler gidiyor??? hadi gidelim hadi, hadi, hadi bodrum. Ne oluuurrrrr.!!!! Gidelim. :D:D
Yürekten verilenler, yürekler alır...
-
-
http://meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-turkiye.aspx
hava durumuna buradan ulaşabilirsiniz.hava açık gözüküyor ancak meteorolojinin tahminleri genelde tutmuyor.
accuweather.com dan takip ediyorum.orada da hava açık gösteriyor.
akşam kalmalı gelecek olanlar bana pm atabilir ona göre göle nazır bir pansiyon ayarlayabilirim.
-
havaya pek güvenmiyorum.2 silindirli otomla gelsem kabul eder misiniz o da motor gibi boksör motor var hava soğutmalı 600 cc
-
abi dilediğiniz gibi katılabilirsiniz...ancak yatağanı geçtikten sonra bi 40km sabrederseniz sakardan itibaren hava hissedilir şekilde ısınıyor.şu anda ben köyceğizde t-shirt ile oturuyorum...köyceğiz dağların arasında kaldığından denizden gelen rüzgarı almıyor.alsada göl üzerindeki sıcak hava ile karışıp tatlı bir rüzgar oluşturuyor....
çok mu konuşuyorum ben yaaaa
-
Süper Moderatör (BBRR)
ben marmaris tayfasını bi yokliim bakalım ...ama köyceğizde 10 da olabilmemiz için marmaristen en geç 09:00 da çıkmamız lazım buda demek oluyoki 8,30 da uyanacaz ..uyumayı seven marmaris tayfasının buna uyacağını hiç zannetmiyorum ..bide bora gelemez onu biliyom bakalım ..ama ben illaki kaplıcaya girelim bedeni şifalı sulara bırakalım derim .....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
barış abi kaplıca yolundan bol virajlı yolları takip ediyoruz.gölü boydan boya takip edeceğiz.
çandır köyünden itibaren yaklaşık 12km sürüyor yol yaklaşık 20dk çeker.kaplıcaya gireceğimizi düşünerek saat 10 buluşma saati düşündüm.11 gibi köyceğizden çıkarız kahvaltıdan sonra.6 saat hem gezi hemde kaplıca için yeterli bir zaman diye düşündüm.
kahvaltı için tost yaptırıp yolda manzarada yiyebiliriz...
-
öyle güzel konuşuyorsunuz ki ,valla giyip kışlık montu kar da yagsa gideyim diyorum.Kahvaltıyı grand halil de mi yapacaksınız? Eger gelmeye kalkarsam kaçta orada olmam gerekiyor?
-
mes abi sen takip et topiği...kalmalı gelip gelmeyeceğine karar verince yazarsın...marmarislilerin uyku saatini ayarlayabilirsek 10.ooda köyceğiz sahilde oluruz
uzaktan gelenlere göre planlarımızda değişiklikler olacaktır
NOT:bora abiye geçmiş olsun dilklerimizi ilet BBRR abi.umarım kendisinde hasar yoktur.
-
selam arkadaşlar.forumu mehmet abi den öğrendim.üye olmayı denedim ama olmadı sanırım.mt muğla sayfasında üyeler listesinde kendimi göremiyorum.üye olabilirsem kaunos turunda bende varım.
-
-
İşte tarih kokan bir gezi daha. Merakla fotoğrafları bekliyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
arkadaşlar buda şehir haritası
-
-
-
günaydın arkadaşlar.Bu hafta işlerimi yedeklemek ve sizlere katılmak istiyorum.Yalnız bütün gece burada çok şiddetli yagmur yagdı ve hala durup ,durup yağıyor .İnşallak hafta sonu düzelir.Bizim dışımızda her yerde küresel ısınma var yagmurdan tık yok.Bizim yüzgeçlerimiz çıktı
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
ya can abi bu hafta sonu için hastayım falan desene...gel be abi yap bi kıyak resimlerde çıkmazsan kimse görmez seni
sen bugünden hastayım demeye başla nöbeti devir....
Keşke o kadar kolay olsa
Sevk kağıdı al, hastaneye git , rapor al, nöbet değişikliği yapılsın vs vs bu işler zaten adamı hasta eder.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)