18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Güzel bir etkinlik olacağı kesin.Böylesine önemli,anlamlı bir günde orada olmak gerçekten güzel olacaktır.Sponsor olayları da ayarlanırsa gerçekten de çok verimli olacağı kanısındayım.
-
sercan kardeşim çanakkaleye balıkesir üzerinden gidersen yolu uzatırsın.ayvalık-edremit- akçay- kıyı yolundan gidilmesi gerekmezmi.
-
haklısın Ali ihsan abi sadece bi oneri idi, belki Balıkesir merkez de daha uygun fiyata konaklanir ve bazı mt gruplariyla bulusulur diye...
ama boyle senin gibi tavsiye ve oneriler sunan oldukca daha iyi bir organizasyon olur... bunu hemen not aliyorum beynime...
sagolasin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Evet arkadaşlar, bu konu üzerinde aslında uzun zamandır konuşuyoruz. Sercan'ın açmış olduğu erken görünen aslında öyle görünmeyen bir organizasyon. Geçen sene giden arkadaşlarımızdan dinlediğimiz kadarıyla biraz zorluda olsa herşeye değecek bir organizasyon. Bu organizasyonu aynı zamanda şehitlerimize olan görevimiz olarakta düşünüyorum. Mt ailesi olarak en yüksek katılımlı bir organizasyon olacağı kanısındayım. Çanakkale'de vatanı 1 kuru ekmekle haftalarca aç susuz savunan şehitlerimize yağmurda yağasa karda yağsa fırtınada kopsa gideceğimize inanıyorum. Haydi MT sanada bu yakışır.
-
evet arkadaşlar weboy a katılıyorum bu en başta bir görev ve ben bir kere gittim inanın kesinlikle görmeye değecek yerler. herşeyden öte buram buram tarih kokuyor ve toprağa basmaya kıyamayacaksınız.bu organizasyon da iyi olacak kesinlikle...
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
-
-
beni de tabii yazın listeye
çanakkale bir milletin dirilişi, kendine gelişi ırk , din, dil gözetmeksizin vatanına sahip çıkmasının destanıdır.
orada olmak ,şehitlerimiz ile olmak...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
daha çok var ama o gün müsayit olursam bende gelmek isterim
tek mondial 151 RS olarak
-
bende seve seve gelirim arkadaşlar.
-
-
tabii ki olmayı çok isterim
helede çanakkalede 4 yılını geçirmiş ve o şehre aşık biri olarak
ama o zaman ne olur bilmiyorum
güldemet ablanın geçer sefer kaldıklarını anlattığı
kum motel bence konaklama için çok ideal bir mekan
sayıya bağlı olarak merkezde benimde tanıdığım işetmeler var
ama butik otel tarzındalar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.
bir aksilik çıkmadığı sürece bağımsızlık savaşımıza ev sahipliği yapan bu şehirdeyim. (Allah kısmet ederse)
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
Evvvet haydi İSTANBUL bizde gaz açalım(benim gaz 90 km)
-
bende inşallah 18 Martta orada olacağım,
uzun zamandır gitmek istediğim çanakkale şehitliğine bu sene artık kesin gitmeye kararlıyım we istanbul'dan da bir organizasyon olursa bende sewe sewe katılırım
bu arada link için çok teşekkürler mesut51
-
dostdark adlı üyeden alıntı
Evvvet haydi İSTANBUL bizde gaz açalım(benim gaz 90 km)
Valla benim gaz seninkine eşlik eder 90 - 100 giderim, fazlası gelmez bana ama galiba çalıştığım güne denk gelecek. Ayarlayabilirsem gelmeye çalışacağım. nasıl bir organizasyon olacak, 17 gidiş 18 dönüş mü acaba, yoksa günü birlik mi? Günübirlik kasabilir bizim gibi küçük cc'leri. Ama gitmeyi çok isterdim doğrusu.
Bizim cbf150'cilerde bişeyler düşünüyor zaten küçük cc'ler ayrı bir grup gidilebilir.
-
merhaba dostlar,
18 mart, pazar gunune denk gelecegi icin etkinligin cumartesi gununden baslamasi katılımın artması ve isimizi gucumuzu onceden ayarlamamiz ve de kucuk cc motorlarin da bu vesileyle rahatlamasi acisindan bence uygundur... cumartesi pazar yada sadece pazar gunu yapabiliriz ama isin icine Canakkale'de konaklama girecekse, hep birlikte hareket ederek buyuk bir otel ayarlayabiliriz ve bu durumda cok uygun fiyatlara yer bulabiliriz...
bununla birlikte zaten guneyden gelenler ve İzmir- Manisa grubu olarak buyuk ihtimal Ayvalıkta mola verip pazar sabahi Çanakkale'de olacagiz...
İSTANBUL-TEKİRDAG-BURSA-BALIKESIR Gruplariyla bulusacagimizi tahmin ediyorum...
ben bu gece bi t.v kanalindan bi arkadasimla gorustum... sira geldi sponsor bulmaya... arkadaslar aslinda biraz ugrassak saglam sponsorlar buluruz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Geçen seneki gezimzi sanırım hayatım boyunca unutamıycam. Bizim için hem bir ilk, hem kutsal bi görev hem de macera dolu bir gezi oldu. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış o kutsal topraklara yapılacak bu gezinin gelenekleşmesi dilğiyle.....
dostdark adlı üyeden alıntı
daha çok var ama o gün müsayit olursam bende gelmek isterim
tek mondial 151 RS olarak
Dostdark dostum sizleride o organizasyonda aramızda görmeyi çok isteriz. MT nin organizasyonu olan bu etkinliğe yardımlarınızı ve desteğinizi bekliyoruz.
-
hava durumu nasıl olur ki ben kütahyadan gelsem bide konaklamayı çadır ile yapsak donar mıyız ki bakalım kütahya dan yol arkadaşı bulmaya çalışayım
ALLAH TÜRK Ü KORUSUN
-
evedt sevgili onur un (tenten) dediği gibi daha önce bu konuda tecrübeli olduğumuz için her konuda yardıma hazırız, vay be bir sene nasıl geçti.
ne yolculuktu ama herkeze onur ve şerefle tavsiye ederim.
bugün bu topraklarda özgür ve insanca yaşayabiliyorsak bunun tek sebeplerinden biridir oraları görmeli,dualarınızı okumalı minnet ve şükranlarınızı
belirtmelisiniz.
HEPİNİZİN RUHU ŞAD OLSUN
BU VATAN SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLU ve
SAKIN UNUTMAYIN, RAHAT UYUYUN
EMANETİNİZ....
ŞEREFİMİZ VE NAMUSUMUZDUR
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)