Hırsızlar yanlış barı seçti!
Reklamlar
-
Avustralya’da bir barı soymaya çalışan hırsızlar, barda eğlenen 50 kişilik motosiklet grubunu fark etmedi... Küçük çete soygun sırasında motokisletçileri görünce neye uğradıklarını şaşırdı. İçlerinden biri polis gelmeden hastanelik olmuştu bile.
SYDNEY - Avustralya’nın Sydney kentinde 2 silahlı soyguncu, soygun yapmak için girdiği barda bir sürprizle karşılaştı. Bara giren soyguncular, bitişikteki odada 50 kadar motorcunun toplandığının fark etmeden soyguna girişti. Soyguncular, bar sahiplerinden yere yatmalarını istedi ve kasayı boşaltmaya başladı. Ancak bardaki soygunu öğrenen motorcular, kaçmaya çalışan soyguncuların peşine düştü.
Soygunculardan biri motorcuların elinden kaçmayı başardı, ancak polis tarafından yakalandı. Arka kapıdan sıvışmaya çalışan diğer soyguncu ise motorculara yakalandı ve fena bir dayak yedikten sonra hastanelik oldu. Motorcular, olay yerine gelen polisin durumdan son derece memnun olduğunu belirterek, soyguncuların bu kadar “aptal” olabildiğine inanamadıklarını ifade etti.
Reklamlar
-
uhaaa adamın emdiği sutu burnundan getirmişlerdir.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Avustralya'da kanguruların bulunduğunu bilirdim de böyle şapşal hırsızların bulunduğundan haberim yoktu valla...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
Aslan kafesine girmek kadar delice bir sey , 50 tane deli motorcunun oldugu bar soyulurmu hic
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
bu haberi okumuştumoh iyi olmuş namussuzlara
-
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
Bunu birisi verdi sitede ama hatırlayamadım kim..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
ne güzel olmuş ama bu ooohhhhhhhh .........hırsızlarına ders olsun
-
herkese ders olsun işte bu olay motorcuların değerini bilsinler
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
iyi yapmışlar.herhalde bidaha motor görse kaçar dayak yiyen eleman
-
Dünya motorcuların gücünü görmüş oldu böylece...
-
cok güzel yapmışlar.. adam nolur öldürün de kurtulim diye bağırmıştır sanırım...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
ehueuhu video da iyi girişiyolar adama
-
ne güzel olmuş
krdeşim ordaki motorcularda tam serserilermiş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
hahahaha helal olsun valla iyi yapmışlar=))
-
ellerine sağlık valla ne güzel fırlatmışlar sandalyeleri
-
yazık olmuş be adama yazıktır, keşke önce motorları yıkatıp yağlarını değiştirtselerdi sonra motorun arkasına bağlayıp ne kadar uzayabildiğini test ederlerdi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Motosikletçilere de müteşekkir oldu çalışanlar ohh güzel haber
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
elleri dert görmesin...
hele biri en önde sandalyeyi kaptığı gibi öyle bir gidiyo ki....
sandalyeyi yedikten sonra o adamdan hayır geleceğini sanmam.. zati hastanelik olmuş.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler