Keeway Super Light 150 Fikirlerinizi Bekliyorum.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kardeş burda 250 sayfa var, canın sıkıldıkça okursun, tüm sorularının cevabını da bulursun.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-250.html
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Çok teşekkürler😃
Ama bu sayfa 2005 2007 den kalma
Halen aynımı acaba bu motor hiçbir gelişim oldumu yada düşüş bunlarda önemli değilmi sence şuandaki durumu 31.000 km deki motor alınırmı kaç km ömrü olur bu konuşasa yardımcı olursan çok memnun olurum o sayfadakı bitin bölümleri tek tek okudum hepsi eskiden kalma 10 sene öncesinden tam olarak tatmın etmedi beni malesefki durumum pek olmadıgı için yanlış yapmak istemiyorum başlangıç motoru olarak en iyilerinden diyorlar fakat bazı kişilerde berbat almayın diyor anlık kullanan birileri var ise onlardan yorum almak isterim
Teşekkürler.
-
Merhaba bence almamalısın modeli çok eski ve kilometresi yükselmeye başlamış yakında motor yenileme dir tesisattır isteyebilir lastiklerin durumu önemli 2800 liraya çok daha iyi birşeyler bulursun
-
böyle konu açıp amaçsız forumu kirletmektense
keeway superlight 150
adlı başlığa baksan orada sorsan sonrada süren birilerinden rica etsen canlı yakından incelesen daha güzel olmazmı sorduğun herşey orada var üşenme oku kaç sayfa olduğu önemli değil en fazla 1-2 gün alır
-
Oradakı çoğu yorumu okudum fakat hepsi 2005 2006 dan kalma olduğu için pek güveneniyorum
Vede orada yazdım fakat hiç cevap gelmedi kusura bakmayın buraya konu açtığım için
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
Beni 1 sene idare etmezmi acaba
Imkanım 2700e bile zor yetiyor malesefki 1 sene beni götürsün yeterli ilk motorum olucak kesinlikle alma mı dıyorsun
Vede motoru canlı inceledim (kullanmadan) çok güzel bakım yapılmış makyajlı bakımlı bir motor
-
içinden geliyorsa al fakat 2700 lira daha yeni bir çinli bulaiblirsin mondial drift olsun benim kullandığım motor 60 binde 2006 model metal yorgunluğu vardır illa
-
çin malı motorları sırf mekanik olduğu için seven biri olarak ilk motorun olucaksa bekle paranı biriktir düzgün bi motor diyorum defalarca scooter da vitesli motor bloğuda topladım vs anlarımda teknik olarak ki japonada almana da bindim ama tek tavsiyem eğer bütçeni zorlayarak alıyorsan yaklaşma yada mekanik bilgin 0 sa yine aynı şekilde ama ben yolda kalınca elimden geleni yaparım dersen al zaten bloğu cg150 ile aynı tesisat vs ufaktefek düzenlemeylede halledilir yedek parça sıkıntız olmaz bunuda bil ama tavsiye bekle sağlam birşey al
-
Mersin İl Temsilcisi
alma bu leşi..
ben superlight 150 kullanıp da yuzu gülen görmedim..
2. el bi bajaj boxer bul al bence, çok daha iyi olur..
-
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Tefoo
Malesefki orada cevap alamadım kusura bakma buraya acmak zorunda kaldım
Yürekce
Chopper bir motor almak istiyorum.daha önceden Apache tvs150 Honda titan ch vede yamaha ybr125 kullandım ama hiç tat vermedi Oyuzden sadece chopper modelindeki motorlarda ilgileniyorum Eğerki tavsıye edebiliceğin sağlam bi marka varsa çok sevinirim benimle paylaşırsan
Berk_cgl şuanlık motor bilgim yok fakat elimden hertürlü iş gelir Çilingir mesleğini yapıyorum meslekten dolayı elim alışık
Mertcan39 bana önerebiliceğin bi chopper varmı daha iyisinden ama fiyatı fazla olmasın
Beni sadece 1 sene düzgün kullanımla idare ederim bana lazım olan 1 sene sonra askerden gelince daha sağlam marka modellere bakıcam
Hepinize teşekkürler yorumlar için😃
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Başka tavsiye verebilecek birileri varmı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Başka tavsiye verebilecek birileri varmı acaba?
-
zealsun zs 150 19 aldım bir çinli kendisi uzun yolda yaptım 18 bin de kendisi bana daha sıkıntı çıkarmadı çıkarsada motor rektefiyesi 450 tl en fazla zaten güzel bir chopper tavsiye ederim çinli alabilirsin motoruna tabiki bak ama tek sıkıntısı gösteriş parçaları tammı ona bak o parçalar zor bulunuyor ben motor alırkende cok laf sölemişti çinli gitmiyor diye 150cc 200 kilo kaldırmaz falan ben motorla 2 kişi toplam 420 kilo oluyoruz ve 120 le rahat gidiyor motor bütcene göre çinli bakablilirsin
-
Crixa
Teşekkürler yorumun için
Bütçem 2700 U bile zar zor ulaşıyor baktıklarım arasında en temizi. Sağlam'ı ve ekstra olarak makyajlısı oydu. Yani gideri var diyorsun zaten uzun yol yapmıcam Motoruda yormadan kullanıyorum zorlamam motoru benim kafama takılan km si 31.000 km de acaba kaç km daha gideri var. Km Ömürü nekadardır bu km bana yakın zaman içerisinde sıkıntı çıkarırmı 1-1-5 sene kullanıcam en fazla idare edermi yanı benim için önemli olan o
Cevabını bekliyorum
Teşekkürler😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
Başka yardımcı olabilecek varmı?
-
Ekipmana para ayırdınmı?O paraya 2.el cb 125 anca bulabilirsin mesela.Ama eski motorlara bakma.O dediğin motor 10 yıllık hiç de az değil.2. el güzel temiz birşeyler bulmaya çalış illaha cruisher olmasına gerek yok alışınca alırsın bi 250 lik chopper tarzı keyfine bakarsın .
-
KaskReis
Öncelikle yorumun için teşekkürler ekipmanım var kask mont eldiven ve sırtlık
Chopper modelinde motorları seviyorum diğerleri itici geliyor malesef ki
Ilk motorum diyorum ama kendime ait ilk motorum olucak daha öncesinde kullandım motorlar var ve halen motoran maxima150 kullanıyorum dükkanının motoru
Chopperler çok sempatik ve rahat geliyor ayrıca (biraz gösterişi seven biriyim) istediğin gibide makyaj yapabılıyorsun motorla kız arkadaşım ile rahatça gezebiliyorum yanı her bakımdan rahat bence chopperler
Peki ya 31.000 de
2006 model keeway süper light 150
Beni 1-1-5 sene çekmezmi düzgün sakin kullanım ve bakımlarını aksatmadan kullandığım takdirde 1 yada 1-5 sene götürsün yeter ve piyasada daha ucuzuna ras gelmedim malesef ki
Mesela ömrü kaç km olur bi chopper in
Tekrardan teşekkür ederim cevabını bekliyorum iyi geceler😀
-
Mersin İl Temsilcisi
Mct 250 ve ramzey rks 250 gibi modellere bakabilirsiniz. Ama en uygunu mct 250 bence... superlight 150 ve titresim çok fazla. Hangi ildesiniz?
-
çilingir751 adlı üyeden alıntı
KaskReis
Öncelikle yorumun için teşekkürler ekipmanım var kask mont eldiven ve sırtlık
Chopper modelinde motorları seviyorum diğerleri itici geliyor malesef ki
Ilk motorum diyorum ama kendime ait ilk motorum olucak daha öncesinde kullandım motorlar var ve halen motoran maxima150 kullanıyorum dükkanının motoru
Chopperler çok sempatik ve rahat geliyor ayrıca (biraz gösterişi seven biriyim) istediğin gibide makyaj yapabılıyorsun motorla kız arkadaşım ile rahatça gezebiliyorum yanı her bakımdan rahat bence chopperler
Peki ya 31.000 de
2006 model keeway süper light 150
Beni 1-1-5 sene çekmezmi düzgün sakin kullanım ve bakımlarını aksatmadan kullandığım takdirde 1 yada 1-5 sene götürsün yeter ve piyasada daha ucuzuna ras gelmedim malesef ki
Mesela ömrü kaç km olur bi chopper in
Tekrardan teşekkür ederim cevabını bekliyorum iyi geceler
Sen bakımlarını aksatmazsın tamam da ya senden önceki sahibi aksattıysa?Ve o motor 10 yaşında,kesinlikle sorun çıkarır demiyorum ama çıkarırsa şaşmamak lazım.Bence motorsikletin ömrü diye birşey yoktur, yani bu ömür kullanıma,bakıma göre değişir.Bu arada pantalonun yok galiba onuda almalısın 250 lira birşey çok değil,forumdan yerli üretim kevlar kot başlığının sahibiyle iletişime geçersen ekstra koruma da yolluyorlar forumdakilere.Bence biraz para biriktir daha iyisini al hem üzmez bence.
-
Yürekce
İstanbuldayım
Kaskreis
Ekipman sorun değil bütün akrabalarım motorcu sayılır onlardan temin ederim ama chopper bilgileri sıfır😂
Peki başlangiç motoru olarak tavsiyen nedir?
Diğer model ve markalar arasında
Chopper olmak zorunda değil yani
Ama ucuz olsun 😂😂
Cevabınızi bekliyorum
Iyi günler
-
2012 ve üstü temiz bir ybr bulabilirsin.Yada cbf150 lere bakabilirsin oda iyidir.Bajaj discover var .Hem bu motorlarda bir arıza çıkınca üstünde oynayıp kendin tamir etmeyi öğrenebilir, tamire alışabilirsin.Kendini uygun hissedince de 250 lik çopırlara bakarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler