Arkadaşlar 100-125 cc lik cuplara merak sardım.. Valla benzin 3.36 lt/Tl de ondan...
Arkadaşlar 100-125 cc lik cuplara merak sardım.. Valla benzin 3.36 lt/Tl de ondan...
Kymco alacaksın o zaman, Activ125.
yamaha ve hondanın haricinde var mı ki
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
modenas..
hocam sırf benzin pahalı die bir cup motor alıcaksan vede durumun kısıtlıysa 100lük bir cup alıcaksn Vergi de ödemicen rahat edicen azda yakıt tüketimi .. Kolay Ve uygun parça sı olan bir marka bulucan oralarda vardır ( türkiyenin heryerinde var zaten ) bulucan uygun birsey kapatıcan hemen tiko marş yola dewam.. :D
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Ben motosan modesa kullanıyorum.Gayet de memnunum tavsiye edebilirim.Sadece motosikletimin arka reflektörü çatlak yaaGece uykularım kaçıyor.
Senden motosanla ilgili çok iyi şeyler duydum.
Ancak Ankara'da hiç bayisi yok.. Görme şansımız yok.. İnternet sitesi yani resimle gerçeğini görmek çok farklı.. Firmanın stratejisi ne ise buralarda tek bir motorları yok.. Halbuki demo amaçlı bir yere koyarlar beğenen sipariş verir.. Malı alır... Kaç km desin? Yakıt tüketimi? Yedek parça durumu mondiale göre nasıl? PAhalı mı..? Bence onlarda toplama ç.ç.ç ve diğerleri ne varsa..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Lifan 100 Cub
incelemeni tavsiye ederim
www.lifan.com.tr
Vallahi Hocam Allaha şükür hiç bir sorun cıkarmadı çok memmunum vallahi öğrendiğime kadar çok az üretilmiş bu türden buralarda 2 tane var aynı markadan cup birisi kırmızı birisi mavi benimki peder bey önce kırmızıyı almıs megenmemiş rengini deiştirmiş arkadası olduğu için sorun cıkarmamıslar kırmızı nun sahibide arkım sayılır 2mizde memnunuz suana kadar ben tek motor içinden baskı balata değiştirdim oda motordan hiç anlamadıqım için biraz hor kullandım yalnıs kullandım ondan.. suan motorum 3 yıllık hiç bir sorunu yok Evet çin malı.. ( Bu arada çokmu konustum )
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
bende presto HS 100 modeli var şu anda 9980 km de şimdiye kadar sadece bir kez devriyaj plakasını degiştirtim(10 tl) şu anda taş gibi
Bence bişeyi öneren arkadaşların gerekçelerinide yazmaları gerek..
Sıf mesaj sayısını artırmış olmak için yazmanın hiç bir anlamı yok..
Burada samimi bir paylaşımın olması için önereceği motoru en az 10 bin km kullanması lazım bence...
ben kullanmadım ama ramzey kalipsonun sağlamlığından dem vuruluyor genelde.bizim civarda çok yaygın.parça problemin olmaz.bir araştır istersen.benim tavsiyem yaygın olmayan motorları alma.parça problemi üzer.ben mesela bisan powercup 70 aldım ayak marşını bulamıyorum.hep diken üstündeyüm akü biterse yolda kalırsam diye.ya yaygın marka al ya da parçaları yaygın marka olanlarla uysun derim
MT 17 ÇANAKKALE
kanuni.. ;)
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
geçenlerde bir tamirci cub motorlarda kanuninin çinlilerden farkı olmadığını hatta parçaları daha pahalı olduğu için en son alacağı cub olduğunu söylüyordu ama bilemem tabii..mondial va ranzeye bak derim.tabii alabiliyorsan innova al
MT 17 ÇANAKKALE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)