pendik batı mahallesinde saat 10 civarı motorsikletim çalındı lütfen görenler polise haber versin
34 BD 1465 WEST GRENAJLI sol altta kücük bi kırık var TIGER EGZOST ZENIN FAR acil arkadaşlar...................
pendik batı mahallesinde saat 10 civarı motorsikletim çalındı lütfen görenler polise haber versin
34 BD 1465 WEST GRENAJLI sol altta kücük bi kırık var TIGER EGZOST ZENIN FAR acil arkadaşlar...................
polisin eline düşmeden benim elime düşersin onun bunun evladı hergün trafikde olanlar dikkat etsin durum acı
Büyük geçmiş olsun..
Polise tutanak tutturdun sanırım..
Birkaç foto eklersen belki göz aşinalığından fark etmesi daha kolay olabilir..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Umarım Bulunur Kardes cok kötü bi durum..umarım Kaskon Vardır..
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
gecmiş olsun
seni uzmek istemem ama direk parcaya ayrilmiştir
tutanaklar flan tutuldu
Farkedilemeyecek bir motor değil, benzerini daha önce hiç görmedim, gündüz fotosunu da eklersen insan gözünda aşinalık yapabilir ve kesin birileri farkeder, umarım en kısa zamanda bulunur.
geçmiş olsun kardeşim...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
biryerde görününürse tanınmıyacak bir motor değil umarım hemen bulunur
İki kişinin bindiği motor değildir.
çok geçmiş olsun, başıma geldiği için bilirim.. çok zordur..
umarım çalanlar motorla yollarda gezerler de bulunur..
en azından karenajların tanımlanabilecek kadar faklı, bi süre parçacuları kontrol et derim..
çalıntı ile ilgili polisin sana verdiği tutanağı sahibinden.com a faxlayıp, orayada ödüllü bi ilan verip te şansını denemeni taviye ederim..
allah yardımcın olsun..
GKN MOTORS
Çok geçmiş olsun.
Umarım bulunur.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
ufacuk dar bir bahçeden motoru 5 saniye içinde cevirip tümsek ve kaldırımdan inip ön kaldıra kaldıra kaçmış görenler söylüyor bunu normal biri yapamaz muhtemelen cok iyi süren biri anında polis arandı ama halen bi haber yok ayrieten bir çok motorcuda arandı söylenenler şu temasa geçilebilinirse bir ücret karşılığı karşılığında sizi arayabilirler flan dendi allah kimseye vermesin dünyam karardı
Büyük geçmiş olsun diycem ama faydası olmuyacak..Bilirim duygularını..Bende çaldırdım hala bulunmadı..4 sene geçti... Tabi seninki kadar değerli değildi ama olsun...
Çalanı Allah bildiği gibi yapsın...... Umarım bulunur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
plakası ustundemiydi fotograflarda yok gibi duruyo
geçmiş olsun..
true love..
Drift Religion
plaka koltuk altında
geçmiş olsun...:(
bende parçacılara bakmanı tavsıye ediyorum.
bunu artık cıddı bır sekılde gecım kaynagı olarak kullanmaya basladı bazıları.
bunlara ızın vermeyelım dıkkat edelım arkadaslar.
acını anlayabılıyorum ama yapablecek bısey kalmadı eger o şrfsler motorla gezmeye kalkmazlarsa...
insallah motoru daha parçalamamıslardır...
abi çok geçmiş olsun güzellim motor umarım geçen çıkan haber gibi parçalamasalar inşallah kazasız temiz bir şekilde bulunur anlamıyorum bu motorları nasıl çalıştırıyolar nasıl
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)