Çalıntı Siyah 2007 Suzuki GSXR 600
Reklamlar
-
arkadaşlar moralim çok bozuldu
çok yakın bir arkadaşım geçen hafta bahsettiğim siyah gsxr ını büyük bir sevinçle almıştı ancak bu sabah evinin otoparkından çalınmış motoru.
allahtan 3 4 gün önce kasko işlerini halletmiş de parasını alabilecek
canı o kadar sıkkın ki motorun bulunmasını bile istemiyo, nasıl olsa mahvetmişlerdir motoru diyor, haklı da
siz siz olun lütfen motorlarınızı emniyete alın
küçük büyük demeden bu adi şerefsizlerin gözü heryerde, ne bulurlarsa çalıyorlar çünkü
ben motorumu farklı tip 2 zincir+disk kilidiyle koruyorum ama halen için çok rahat denemez açıkçası
Plaka 34 DE 1713
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Geçmiş olsun hep diyoruz kapalı otopark şart diye ama...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Allahtan kaskosu varmis
gecmis olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
çalanın
desende bı mok olmayacak
o yüzden daha iyi korumalıyız. kasko şart
geçmiş olsun arkadaşım
-
Geçmiş olsun.Bunların duracağı yok.Mutlaka çözüm bulunması lazım.Kilit falanda kar etmiyor artık.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
geçmiş olsun
kasko bir nevi teselli ama olmasa daha iyi olurdu.
emniyet tedbiri olarak ne tür kilitler vardı.
anlatırsan bizde önlem alabiliriz.
-
luxor bende göztepelıyım aklımda olucak dostum helekı yazının ılk satırına bakınca 2007 oldugunu görunce cok daha uzuldum
bu kansızların aslında a. alıp karsısında s... lazım!!!!
-
Geçmiş olsun.Bu hırsızların a.g .Umarım bulunur arkadaş.
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
-
kardeş geçmişolsun yenide almıştın kaskon varmış allahtan yazık çok üzüldüm alleri kırılsın bu şeref.......lerin...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun.......................................
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
aslında 100 ytl'lik bir masrafla motoru bulabilirdi
aslında 100 ytl'lik bir masrafla motoru bulabilirdi ama motoru aldıktan sonra güvenlik önlemleri pek akıllarına gelmiyor sanırım.
bir tel hattı alıp birtanede uyduruk bir cep telefonu alsa telefonu hiç açmadanda yeri tespit edilebiliyor nasıl olsa ve tel açık olmadıgı için sanırım şarjı bir aya yakın gider(ayda bir telefonu şarj eder veya motordan bir hat çeker şarj sorununu kökten halletmiş olurdu). bu telefonu motorun bir yerine gizlese hatta gizlemesine bile gerek yok. artçı koltugunun altına koysun böyle durumlarda ara 155'i ver telefon numaranı 10-15 dk ye motorun nerde bulsunlar.
bukadar çözümü basit bir olay niçin kimse düşünmez bilemiyorum . elemanda 25.000 ytl'lik motor var. uyduruk güvenlik önlemleri ile bırakıyor sokaga çalınıncada ah vah tüh vs..
-
geçmiş olsun inşaallah bulunur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
abı bunlar nasıl adam olurlar acaba
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
-
Hırsızlığı meslek sayan zihniyetin eseri.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
halkin arasindan boylelerinin cikmasi beni cok uzuyo dogrusu ne gerek war calip cirpmaya kardes kardes yasasakya , herkes mutlu olsa... bu arada gecmis olsun.
-
farklı gelir duzeyleri arasındaki uçurum arttıkca ve sagolsun medyada salak salak programlar yaparsa bu durmaz.arkadasa geçmiş olsun
-
hem de 2007 miş ya üzüldüm
çok geçmiş olsun
en azından kaskosu varmış
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
kardeşim canının sağlıgı allahtan dua et kaskolu motorun geçmiş olsun
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar ama tekrar belirtmek istiyorum
motor benim değil, bir arkadaşımın motoruydu
kendisiyle de konustum
35 gün sonra tekrar yeni motoru geliyormuş, işlemleri bitirmiş
ilginize teşekkürler
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler