Selam Dostlar,
Hatırlarmısınız bir zamanlar fakir ama grurlu bir genç vardı. Sessiz sedasız kendi halinde takılırdı ve iş sebebiyle 5000km öteye gitti ama yine burdayım, yine sessizim birde eskisi kadar fakir değilim selam olsun tüm dostlara.
bu arada sizlerden bir fikir alacağım. şu an hala yurt dışındayım ve ay sonunda ebedi döneceğim nasipse. Artık senatör kullandığım yeter biraz racing alıştırması yapayım diyorum ve Hysung GT250 R düşünüyorum sıfırda alma durumum söz konusu değil 5000 km de 2006 model birinden buldum motoru pek kullanmamış. fiyat olarak 5.500 TL istiyor. Motorun özelliklerini ve kullananların yorumlarını siteden okudum. Sizlerden de fikir alırsam çok sevinirim. Yakında görüşmek üzere.
Uploaded with ImageShack.us
Paylaşayım dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Everything goes the way it should...
Herkese selamlar..
Erudite vay be Eser fotoğrafını koymuş dedirttin sonunda
Güzel fotoğraflar..
En kısa sürede senden de bekliyoruz ;) Kardeşim benimm
Gerçekten fotoğraflar yakıyor
Eee Forrap'ım Tuncer'im seninkini ne zaman görcez?
Herkesin içinde göstermem
Yakın zamanda görülür heralde sanırsam umarım.
Ben Tuncer'inkini gördüm Hatta kapı kapı gezip herkese gösterttim
Ama alıklığımıza denk gelmiş, bir fotoğraf bile çekmemişiz ki burada da sergileyebileyim
Neyse, güle güle kullan tekrar... Yağmurlu yağmursuz her havada
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Merhaba herkese
Kimleri görüyorum bralarda bende özledim herkesi...
- Gittardando
- CSalgın
- Serçedando
- Erudite GV Aquila'sını satınca gitti demiştim ancak çok süper bir dönüş
yapmış....Allah kaza bela yüzü göstermesin güle güle kullan
Benim görmediğim dönen başka kardeşimiz var mı?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Herkese selam tekrar..
Olcan ım çok sağol,valla emeğin ödenmez Her gelişimde mahçup ediyorsun beni,diyorum sana tekrar askere gitmiycem boşa bekleme geleceksen gel İzmir e diye ama
Gel de seve seve bende seni misafir edeyim
Alper abi gt 250 aldım İstanbul dan o yani,açıklayacak bişey yok,goldwing ister gönül ama
Arkadaşlar,grup tekrar hareketleniyor..
Buluşma var bu cuma,detaylı bilgiler için aşağıdaki linke bakabilirsiniz ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
Erudite kardeşim çok oldu seni görmeyeli. hayırlı olsun[/QUOTE]
Evet Wallace, tayinim çıktı bnm Diyarbaıra, gitmeden tekrar buluşalım görüşelim dedim
Hayırlı olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. Özlemişim motosiklet kullanmayı Bende kendime inanamıyorum, artık kullanmam diye düşünmüştüm ama insan bırakamıyor demek ki.
Yeni motor alanlara hayırlı olsun...
Bayadır giremiyodum fırsatını buldum bi bakınayım dedim sevindim...
En kısa zamanda görüşmek üzere...(07-07/2011)
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
Sen pc nin başında mısın ne ne biçim askersin sen,içtima,mıntıka temizliği,mutfak görevi,karavana (atış dahil) yok mu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 ----------
[QUOTE=forrap;2065400]Herkese selam tekrar..
Olcan ım çok sağol,valla emeğin ödenmez Her gelişimde mahçup ediyorsun beni,diyorum sana tekrar askere gitmiycem boşa bekleme geleceksen gel İzmir e diye ama
Gel de seve seve bende seni misafir edeyim
Alper abi gt 250 aldım İstanbul dan o yani,açıklayacak bişey yok,goldwing ister gönül ama
Sen şimdi bir Motur mu aldın yani çok sevimdim kardeşim hayırlı olsun allah kazalardan korusun.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Herkese selam,topic hareketlenmeye başlamış
Özer abi,Wallace ve Bekir teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)