Kuşadası Söke Yolunda Ölen Abimize Allah Rahmet Eglesin...
Arkdaslar
mondial rs151
monero Angel 150
asya motor bu stili
kuşadasında nerden alabilirim Yada 2.el Cok Temiz nerden Bulabilirim?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
mondial rs151
monero Angel 150
asya motor bu stili
kuşadasında nerden alabilirim Yada 2.el Cok Temiz nerden Bulabilirim?
Benim motora ne dersin fiyatı yüksek gelebilir.
Çünki aldığım yerin düşüncesini söylüyorum 0'ından daha temiz daha bakımlı vede gösterişlidir kendisi
Şuan pasif Ama yarına aktif olur..
Özellikler fiyatı falan hepsi yaziyo;)
http://www.sahibinden.com/bu_firsat_...XQQdisplayitem
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
bende didimliyim yanlız gezilerimiz olursa gelirim en fazla 45 basıyor benim alet 50 cc oldugu için beni geride bırakmayın xP http://www.kubamotor.com.tr/db705_yeni.htm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/alma...et-yardim.html bu konuya bakabilirmisiniz aydınlılar olarak yardıma ihtiyacım var yan sepet ile ilgili
herhese selamlar bende yarı aydınlı(anne tarafından) olarak aranızdayım 21 hazıranda didimde akbükte olacağım büyük ihtimalle didimdeki MT ci arkdaslarla tanışmak isterim inşallah görüşmek üzere hoşçakalın.
s.a ben aydından seref arkadaslar ben 2. el yukı 125-15 buldum motor 22 ay garantılı,plakalı,sıgortalı,vergısı odenmıs,motor 400 kılometrede motoru 1300 e alacam alıp almamakta teneddutteyım cunku yukı motorları bılmıyorum degerlı yorumlarınızı beklıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
slm bende aydından
slm mt aydin uyeleri
bende bir aydinli olarak sizlerle tanismak istedim cok uzaklarda olsamda yuregim hala aydinda benide araniza kabul ederseniz sevinirim herkese kazasiz belasiz keyifli surusler diliyorum...
Arkadaslar merhabalar sizlere bi sorum olucak Asya nın ana merkezi Aydında degilmi ?? Oraya ulasabilcek birileri var mı ??
[B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:
selamin aleyküm, gruba üye olmak ve etkinlik olursa haberdar olmak için bir işlem yapmak gerekiyor mu arkadaşlar...
kimse yok mu ?
Aleyküm Selam Abi Aydında bildigin Çelik , Yuan vs satan yer varmı
selam arkadaşlar bende nazillidenim guruba katılmak istiyorum motor tutkunu arkadaşlarla tanışmak fikir alışverisi yapmak istiyorum tesk ederim kazasız belasız sürüşler...
sayfa yönetici arkadaşımız sayfaya yazdıklarımıza bi cwp verebilirmi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
bende nazillidenim bi pazar gelmeyi düşünüyorum orda bulusabilirmiyiz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
millet gezmekten vakit bulamıyor :D
s.a arkadaslar aydın didimden selamlar size
:queen:[B]Mobiletten düşene yorgan döşek, race’den düşene kazma kürek---Hızlı Gitme Ne Olur Sanada Biri Vurur---Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.[/B]:queen:
Selamlarr....
Kuşadasına bir ehliyetli Daha Geliyo :D
Bi goca adalı daha ekleyin gruba =)
[I][B]My Biker Lifestyle... :bestmt:[/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)