desteğinizi bekliyorum acep daha çoook beklermiyim
desteğinizi bekliyorum acep daha çoook beklermiyim
bende sivastanım bizden başka sivaslı yok heralde
selçuk kardeşim anne tokat, baba sivaslı ama izmir mt liyim ziyaret ederim devamlı başarılar. selçuk izmire gelince toplantılara gelirsin görüşürüz.
Bi destek te benden ne de olsa askerliğimin bir bölümünü sıvasta yapmıştım.
O kadar suyunu içtim, havasını kokladım.
Ben sivasta da değl,yolumda hiç düşmedi hadi bende varım be Sırf senin için bak kürşat.Sevildiğini bil insan yaratığı
zamanla daha iyi örgütleneceğimizden ve sayının artacağından hiç şüphen olmasın berk ben sivastanım fakat görev gereği denizli ve izmirde bulunuyorum sevgili crazy devıll(serdar)la başladığımızda 4 kişiydik zamanla çoğaldıberk adlı üyeden alıntı
bekle ve gör iletişimimiz için msn selcuklu1981@hotmail.com
hızlılevo teşekkür ederim izmire sık sık geliyorum zaten motosikletimle bundan sonrada gelmeye devam edeceğim 17 mayıs çarşamba akşam teknede bende vardım.sizleride denizliye beklerizhızlılevo adlı üyeden alıntı
saol okram temmuz ortaları motosikletimle gitmeyi planlıyorum sivasa istersen birlikte gideriz sende anılarını tazelemiş olursunokram adlı üyeden alıntı
sevgili serdi (crazy_devil)seni zorla sivasa götürmezsem.. görürsün olm sencrazy_devil adlı üyeden alıntı
sıvas hos geldınnnnnn her zaman sızı ust sıralarda gormek ısterız hayırlı ugurlu olsun
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
eyvallah leventkozcu saol
sivas orta anadolunun kuzey doğusundaa :que
şu pc donanımını tamamladığımda sizlere ilk önce bir sanal sivas gezisi düzenlerim yolu düşen MT li dostlarımız için gezilecek görülecek yerlerin derlemesini yaparız.. paylaşım mutluluk verir katkılarınızı bekliyorum
Sabır hocam bende ilk zamanlar tektim hepte öyle kalıcam sanırdım bak şimdi bi dünya oldukta unutulduk bile.
Yaşa ve Yaşat
sevgili arkadaşlar sitemizde motor oyunları ile ilgi bir bölüm açtım bu bölümde oyun listeleri oyun hileleri vb şeyler eklenecektir herkes yardımcı olursa sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14655
sevgili okaysen ben oyundan pek anlamıyorum fakat yapabileceğim bir şeyler olursa söyle oyun veya motosiklet farketmez herkonuda elimden geleni yapmak isterimokaysen adlı üyeden alıntı
Saol oduncu bende buna yürekten inanıyorum sakaryaya Sevgiler selamlarODUNCU adlı üyeden alıntı
Sivas Mt hayırlı olsun.. bol bol kazasız belasız geziler düzenlemeniz dilegiyle.
bu arada Selçuk1981, bende sana duyarlılığın için teşekkr ederim..
CBR 600F Honda,
evet arkadaşlar Sivas'tan motorcuları bekliyoruz
ayıpsın bende sivaslıyım....berk adlı üyeden alıntı
***A H M E T***
aramıza hoşgeldin mondial motor
Kürşat kardeşim beni yaz listene bende varımmmmmm
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Sevgili İbrahim sen herzaman başımın tacısınposeidon_20 adlı üyeden alıntı
git gide çoğalıyoruz yakında 20-30 kişi oluruz
MT Sivas'ı bir kaç ekibe ayırırız başedemezsek fazlalığı Denizli ve İzmir'e gönderirizberk adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)