Karabüklülere Selamlar....
Karabüklülere Selamlar....
slm bende karabükteyim...
[COLOR="Red"]MONDİAL RS 151[/COLOR]
BİR MEZARCI OLSAYDIM SENİ TOPRAĞA DEĞİL KALBİME GÖMERDİM
selam arkadaş bende eflaniliyim ama istanbuldayım tanışırsak iyi olur ne dersin msn den ekle beni cihan_kesenoglu@hotmail.com dayım okahmet_ulusoy adlı üyeden alıntı
98 Beygir.....
selamın aleyküm millet :D
[B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P
slm arkadaşlar motorum satlıktır almak isteyen varsa mail atsın telefon veririm görüsürüz...Asya motor 150T 19A memurdan bakımları yapılmış temiz az kullanılmış garantili 2006 model kırmızı 4000 km 1550 YTL... 05056582866
sa.a. arkadaşlar bende karabükteyim belki bilirsiniz mavi yamaha bws 100 sahibiyim zaten tek ben dolaşıyorum buralarda cihan adlı arkadaşı eklıorum haberı olsun
arkadaşlar birgün beraber dolaşalım
karabükte motorcu yokmuş pek yazık en son mesajdan 6 ay sonra ben yolluyorum.bisikletçiler yazsın bare
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
slm arkadaşlar bende safranboludan oğuz.motorum mondial rs 151.bilenler bilir 78 SE 265 görürseniz kesin önümü tanışalım buluşalım geselim.msn: bitirim97@hotmail.com
KaRaBüK MT HayırLı olsun arkadaşlar ! Hepinizi sewiyoruz ÇaKo Rize MT !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadşalar bigün buluşma ayarlayıp tanışsak nasıl olur????
78 SE 265 sarı civcivimle heryerdeyim görürseniz kesin önümü.
Bİtİrİm97 Benİm Telefonnumaram 05359420134 Ara GÖrÜŞelİm Olurmu Bende Sikiliyorum Benim Bazi ArkadaŞalrim War Moorlu Onlarla Takiliriz Ama Onlar Yazlari Dolanirlar KiŞlari ÇaliŞiyorlar KarabĞkte Mavİ Bws Bİr Tek Bende War Eskİ ÇarŞidada 1 KİŞİde GÖrdÜm Adim Tarik TaniŞalim Ok Ben Gelİrİm Safranboluya
05359420134
motoru olupta sorunları olan arkadaşlar,arıza vb.
...Tüm MT KARABÜK ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
slm... bende karabüklüyüm ama istanbulda yaşıorummm..uzun yıllardır karabüğe gelmek nasip olmadı ama inş. bi gün gelirsem buluşup bi gesi yapmayı çoook isterim
98 Beygir.....
safranmolu doğan motor yamaha yetkili servis ve yedek parça terminal üstü no 103 safranbolu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)