Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

mondial 150re !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REKLAM ALANI
    phenemenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoq...
    arkadşalar ben bu motora yazıldım nisanda gelicek motoru teslim alana kadar model değiştirme şansım var...

=>siz nedersiniz galiba formda ilk ben almışım bu motoru ve kararsız kaldım şimdi bunu değişik tipi olduğu için tercih ettim rs tipi motorlar her markada var ver yer gök onlardan dolu 1. tercih sebebim bu fakat ben bu motoru sadece reesimlerde gördüm gercektede böylemidir bilmem!!
    =>ve rsler 7,5 hp buda 9,4 hp bu değerler gercekmidir ikisindede aynı motor kullanılmıyomu benim bildiğim 150cc çin scooterların hepsi aynı ama hemen hemen hepsinin güçleri farklı neden? eğer bu değer gercekse 2 hp motor için az değil eşit şartlarda performasnsı rslerden iyi olurmu?.....

=> fikrimi değiştirmezsem eğer re nin önüne camurluk takıcam rs camurlukları uyarmı bu motora
    bu konuyu 2.kez acıyorum biliyorum ama ilk açtığım konu sebebini anlamadığım bi şekilde kitlenmiş,şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bu motorda bisan pasific e benziyor. 150rs nin tipi diğerlerine benziyor diye bunu alma. ama bunun tipini gerçekten beğendiysen tabi birşey diyemem.
    bence 150cc scooterların (mondial için) hepsinin beygiri aynı.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150
    Bende bu motordan alıcaktım tip,i göstergesi filan çok güzel görünüyor harbiden birde çok ucuz ama tek dezavantajı göründügü kadar büyük değil, ama avantajları bol mesala ön:disk arka :disk fren gibi yani bence kararı değiştirme yani heryerde onlardan var hem al kullan belki bende alırım yardımcı olursun
    [COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]

Motosikleti
    yoq...
    geceğni görmek nasip olmadı bakalım mart başı gelicekmiş gercektede resimdeki kadar tipi gözüme güzel gözükürse kararımı değiştirmem boyutuda kotalog verilerine göre zattan sonra geliyo galiba +göstergelerini bende sevdim

ylmzzz
    pasificin tekerleri cok küçük pasifikleri bende hiç sevmem ama nebilim gerceğini görmeden tipi hakkında pek yorum yapmak istemiyorum ama resimlerden hoşuma gitti gercekten

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu motorun birkaç hatası var onları söylemeden geçmeyim.
    İlk olarak lastikler bu şaseye aşırı büyük gelmiş motocross gibi olmuş.
    120/70/12 lastikler yeterli olabilirdi. Motor fazla yükselmiş denge kaybı olabilir.
    Arka çanta takılacak yeri sırt dayanağı(sissy bar) engelliyor.
    Ve Sırt dayanağı çok küçük .

seco@ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125
    paisific gibi alçak değilkse bende almayı düşünüyorum
    Ybr
    10 xx xxx

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    pasifikten daha yüksek, çünkü pasific de 10" bunda 13" jant var. rs lerde de 13" jant var. bence güzel bir seçim. fiyatına göre konforu da yerinde.
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

rockyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Umarım birgün olur

Sisi bar sökülebilir mi

Ya gerçekten motor güzel duruyor, sisi bar sökülüp arkaya, dayanmak için yeri olan büyük bi çanta konabilir mi , konursa nasıl olur ?
    Together we stand, divided we fall...

Motosikleti
    yoq...
    bence konabiliri konulursada güzel olur,ama benim cantaya ihtiyacnım olacığını pek sanmıyorum ve sökmem,,sadece yapmak veya denemek istediğim şey öne rs camurluğu takmak istiyorum sizce olurmu olursada nasıl gözükür?

Motosikleti
    yoq...
    arkdaşlar birde mondial yedek parca fiyatlarına nerden ulaşabilrim bilen varmı??

debbah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu ön taraftaki sivri kısım tehlikeli olmaz mı... çarptın yada ani fren yaptın öne doğru kaydın diyelim bişi olmaz mı...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu motorların neden adı yok . Ne demek 150 re , mesela zat150 tipinde bir
    motor olduğu için adını newzat veya juniorzat falan koyabilirlerdi.
    Yada Mondial 150 Re nin "e" harfinden elite adını da çıkartabiliriz.

Motosikleti
    yoq...
    debbah haklısın bencede tehlikeli gözüküyo ama çin malı kafamız daha sağlamdır ordan))))))))) o parca için tehlike olabilir....

Güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150
    Bende yeni farkettim o öndeki sivri tarafı ya gerçekten öyleyse çok sakat direk sakatlık çıkarır.Ama şunu söyleyim bence 150 zat dan daha rahat gibi geliyor. Çünkü daha küçük kullanamımı daha kolay olucaktır bu arada lastikleri beğendim bıktım şu scooterların küçük lastiklerinden paso kayıyorlar ıslak havada
    [COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]

Motosikleti
    yoq...
    +güner

zaten lastikleri küçük olsaydı kesinlikle tercih etmezdim büyük ihtimal hiç düşünmeden direk rs ye yönelirdim ya arkadaşlar şu yukardaki sorum hakkında bi fikri olan yokmu resimlerden bi yorumlasınız....

birde bu ıslakta kaymasının lastik boyutuyla alakası varmı yani lastik türüyle alakası olmazmı bunun ben lastik boyula ıslakta kaymanın mantığını kuramadım...

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    EGER BU model hosuna gidiyosa zongshen de bu motor var ve cok kaliteli onu tavsiye ederim
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    yoq...
    internet adresinide yazarmısın zongshenin yada bakabileceğim başka bi site

Motosikleti
    yoq...
    arkdaşlar şu konuyu sonkez daha güncelleyim,belki hala ilk sayfada yazdıklarımı cevaplayacak birisi cıkabilir..

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı phenemenon adlı üyeden alıntı
    debbah haklısın bencede tehlikeli gözüküyo ama çin malı kafamız daha sağlamdır ordan))))))))) o parca için tehlike olabilir....
    başka bir sitede okumuştum.
    arkadaşın biri yokuş inerken, öndeki aracı yakın takip ediyor, dolayısıyla yoldaki çukuru farketmiyor.
    farkettiğinde ise girmiş bulunuyor.
    açık kask kullandığı, motoruda camlı olduğu için, çukura girdiği anda ön dişleri cama çarpıyor.
    dudak yırtığı ve kaybettiği 2 diş'le olayı ucuz atlatıyor.
    dikkatli ol dostum.
    sen çıkıntı, motor çıkıntı... kolay gelsin...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Honda600F

Kafam Karişti

Valla kim ne demiş bu motor hakkında bilmem ama bu gun plaka işlemleri için gittim.akşam saat 6:00 da gel anahtar teslim al dediler motoru.Bakalım nasıl çıkıcak.arkadaşlar biraz kullanıyım eger ölmezsem size deneyimlerim hakkında bilgi veririm.herkeze selam...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler