arkadaşlar izmirde oturuyorum ve motor alcam sj150-23 motoru olan ve satmak isteyen arkadsımız varsa görüşmek isterim.. 2. ele en fazla 1000 ytl verebılırım.. msnim: masumdj_1990@hot.... sozsuz saygılar
arkadaşlar izmirde oturuyorum ve motor alcam sj150-23 motoru olan ve satmak isteyen arkadsımız varsa görüşmek isterim.. 2. ele en fazla 1000 ytl verebılırım.. msnim: masumdj_1990@hot.... sozsuz saygılar
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
100 ytl biraz az diiL mi
pardon 1000 ytl olcaktı
o da zor.. ama imkansız değiL
VALLA GAZİAntepde sıfırı yanılmıyorsam 2200 ytl idi hatta daha 2 hafta bile olmadı arkadaşım aldı ARA NETTE BULURSUN 1200 BİLE VEREN VARDI İSTANBULDA sahibinden.com a bak
belki görmeyenler olmustur konuyu. o yuzden bi güncellemek lazım.
güncel
ben satayım 1.500 YTL
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
yaw kardeşim.şu antalyadakini bi şekilde al.o paraya kazalı falan alırsın anca.yada masraf gerektiren.baq o antalyadakiler bitince fiyatları çok artacak.söz dinle biraz.kulaklarını çekecem
Orgazma Dudak Büktürür
huceyn abi babam şimdide oralı olmuyo işte önceden alalım dıodu şimdide yok dıo.bende ucuz bişey bulursam iyi kötü kendi paramla alıcam..
ama ne motormus be kımse görüsmedi daha bende var falan diye.. sabır sabır sabırrrrr
1.000 ytlye bulacagın 150 lılık vıteslı motordan pek hayır bekleme derim ben...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
olsun ben alıcam kafama koydum ya 2 günde eimde kalır yada 2 sene ben binerim sonra birine bedavaya veririm..
kemallettin abini motorunu keşke alma şansın olsaydı.çok hoştu.sıfır almak yerine alınabilcek bi mootrdu.ama keşke diyoruz
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)