uygun fiyata ve büyük lastikli scooter arıyorum
-
Mehaba arkadaşlar scooter arıyorum lastiklerini büyük olan bir model hakkında önerileriniz nelerdir ?
Ve fiyatını uygun bulabileceğim.
250cc tercihen
Xmax modelleri sanki lastik çapı olarak büyük ama kaç inç olduğunu bilmiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
-
yane büyük lastik arıyorsanız piaggio beverly250 başka alternatifi yok...Scooter'da italyan farkı üstelik...
-
xmax için düşünceleriniz nler ?
-
Piaggio beverly
110/70-16"
140/70-16"
xmax
120/70-15"
140/70-14"
-
Xmax güzel makine, ben beğeniyorum şahsen. Hatta nexusu almadan önce kesinlikle xmax düşünüyodum. Fakat sonra biraz araştırdım, biraz sorunlu bi makineymiş. Kullanıcı yorumlarını falan okudum. Şimdi tam net hatırlamıyorum ama bildik birlaç sorunu varmış ve değişmesi gereken parçalarda beldeyama bekletiyomuş baya. Bu kesinlikle benim yorumum değil, okuduklarımı söylüyorum sadece. Bir de devir göstergesinin olmadığını görünce tamamen vazgeçtim. Tavsiyem, iyice araştırıp tercih et. Sonra canın sıkılmasın.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Sevgili Atlantic sen gilera nexus 500 den memnunmusun bende almayı düşünüyorum bu makinadan. Eşimle beraber bu hafta sonu galata kulesinin orada gördük siyah renkli makina çok hoşuma gitti. Makinaın art ve eksi yönlerini yazarsan sevinirim.
Saygılarımla
Tarlan varsa İçinde Ol, Teknen Varsa Kıçında Ol, İşin Varsa Başında Ol.:cat::queen:
-
yamaha novuvo 115cc 4 zamanlı otomatik şanzuman tipi cuplara benziyor.. (yarı otomatiklere)
-
Şayet mukemmel bir servis kalitesi + sorunsuz yedek parça garantisi, konfor + dusuk yakıt tuketimi + kalite + hız + sorunsuz kullanım + guvenlik (16 inch teker çapının virajlarda, bozuk yolda ve ıslak zemindeki yol tutuş farkı çok hissediliyor) arıyorsan hiç dusunme direk Beverly 250 i.e
Yamaha servis ve yedek parca konusunda ciddi sıkıntılar yaratıyor xmax kullanıcılarına. Özellikle elektrik systemi arızaları ve aku şarj problemleri xmax'larin kronik ve ciddi sorunları arasında. Yeni xcity modelinde bu sorunların cogunun cozuldugu soyleniyor ama ne kadar dogru bilmiyorum kullanicilarina sormak gerek. Devir gostergesi vs gibi gorsel etiketlere fazla takılma olsada olur, olmasada olur bir detay ve gundelik kullanımda hiçbir zaman ihtiyac duymayacagın birşey.
Bu arada xmax ve xcity'lerin 2. el piyasası bir piaggio kadar canli ve hızlı olmayacagını unutma.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)