Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

uygun fiyata ve büyük lastikli scooter arıyorum

Motovento
    REKLAM ALANI

Mehaba arkadaşlar scooter arıyorum lastiklerini büyük olan bir model hakkında önerileriniz nelerdir ?

Ve fiyatını uygun bulabileceğim.

250cc tercihen

Xmax modelleri sanki lastik çapı olarak büyük ama kaç inç olduğunu bilmiyorum.

Düşüncelerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    piaggio beverly 250 tavsiye ederim
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    yane büyük lastik arıyorsanız piaggio beverly250 başka alternatifi yok...Scooter'da italyan farkı üstelik...
    AKIN FİDAN

xmax için düşünceleriniz nler ?

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Piaggio beverly
    110/70-16"
    140/70-16"

xmax
    120/70-15"
    140/70-14"

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Xmax güzel makine, ben beğeniyorum şahsen. Hatta nexusu almadan önce kesinlikle xmax düşünüyodum. Fakat sonra biraz araştırdım, biraz sorunlu bi makineymiş. Kullanıcı yorumlarını falan okudum. Şimdi tam net hatırlamıyorum ama bildik birlaç sorunu varmış ve değişmesi gereken parçalarda beldeyama bekletiyomuş baya. Bu kesinlikle benim yorumum değil, okuduklarımı söylüyorum sadece. Bir de devir göstergesinin olmadığını görünce tamamen vazgeçtim. Tavsiyem, iyice araştırıp tercih et. Sonra canın sıkılmasın.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Gebzeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Skygo GY 200 Cross - Kanuni Rokko
    Sevgili Atlantic sen gilera nexus 500 den memnunmusun bende almayı düşünüyorum bu makinadan. Eşimle beraber bu hafta sonu galata kulesinin orada gördük siyah renkli makina çok hoşuma gitti. Makinaın art ve eksi yönlerini yazarsan sevinirim.

Saygılarımla
    Tarlan varsa İçinde Ol, Teknen Varsa Kıçında Ol, İşin Varsa Başında Ol.:cat::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    yamaha novuvo 115cc 4 zamanlı otomatik şanzuman tipi cuplara benziyor.. (yarı otomatiklere)

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Şayet mukemmel bir servis kalitesi + sorunsuz yedek parça garantisi, konfor + dusuk yakıt tuketimi + kalite + hız + sorunsuz kullanım + guvenlik (16 inch teker çapının virajlarda, bozuk yolda ve ıslak zemindeki yol tutuş farkı çok hissediliyor) arıyorsan hiç dusunme direk Beverly 250 i.e

Yamaha servis ve yedek parca konusunda ciddi sıkıntılar yaratıyor xmax kullanıcılarına. Özellikle elektrik systemi arızaları ve aku şarj problemleri xmax'larin kronik ve ciddi sorunları arasında. Yeni xcity modelinde bu sorunların cogunun cozuldugu soyleniyor ama ne kadar dogru bilmiyorum kullanicilarina sormak gerek. Devir gostergesi vs gibi gorsel etiketlere fazla takılma olsada olur, olmasada olur bir detay ve gundelik kullanımda hiçbir zaman ihtiyac duymayacagın birşey.

Bu arada xmax ve xcity'lerin 2. el piyasası bir piaggio kadar canli ve hızlı olmayacagını unutma.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)