Ben sana Kanuni Seyhan 250C veya Honda CBR 125 i öneririm..Ama Scooter istersen KAnuni Hussar 125..
Ben sana Kanuni Seyhan 250C veya Honda CBR 125 i öneririm..Ama Scooter istersen KAnuni Hussar 125..
sereye, hocam sen daha dur allah nasip ederse daha ne km ler yaparız beraber.daha sevgili constantin kardeşimize stellayı istemeye gidecez izmirlere belli olmaz senin uşakta bi izmirli hatun buluverir bide ona istemeye gideriz.çaktırma bitanede yeni belki ben bulurum o zaman benim hatunlar ya üç olur yada beş olur
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim özellikle sereye arkadaşıma inan bu bilgileri almak sen yazmasan imkansız gibi birşey çok teşekkür ederim bugün sürücü kursu başlıyor gezi resimlerinizi gördüm inanın imrenerek baktım. Ehliyeti alır almaz size katılacagım motorsikletide alınca buradan haber veririm sizlere. Tabii size katılmak için sanırım birazda ustalaşmam gerekecek yoksa arkanızda kaybolur giderim
Bu arada Jinlun ve DADWY 250-9E (REGAL RAPTOR) çin malı oldugu için ve sorun çıkarırsa başedemeyecegimi düşünüyorum bazı arkadaşlar forumlarda arızalarından bahsetmiş onun için biraz çekiniyorum. kanuni için bir kurye arkadaşla konuştum oda bana honda yada yamaha almamı önerdi.
Hepinize görüş ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Keske ehliyetim olsaydı bende size gezilerde katılmak isterdim.
Hepinize iyi eglenceler gezilerde
erkiran, kardeş senin 3500 ytl ye alacağın honda yada yamaha motor anca ikinci el olur.ikinci el motor alacağına bence çin malıda olsa bir mondial sıfır alsan çok iyi olur.ikinci el motorun ne yapacağı belli olmaz.bende ikinci el bir ikinci motorumu alacaktım fakat daha sonra ikinci el bi motor alacağıma sıfır mondial 250 mct aldım.tecrübe konuşuyor abine kulak ver sen gerisini boşver.tamammı
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
GüseL kardeşim bence Yamaha YBR aL.Biraz sür iyice kap kararını ver tamam mı - Devam mı de ondan sonra daha büyük modellere geçiş yaparsın.
Kardeş mondial tavsiye edilmiş ama ben tavsiye eden arkadaşlara katılmıyorum. Hali hazırda iki haftadır bir arkadaşımızın KT 125 i için İstanbul Anadolu Yakası'ndaki servislerde arka balat bulamadık. Ayrıca aynı arkadaşın motorunda oluşan ve çözülemeyen bir sorun yüzünden Tüketici Derneği ve İl Hakem Kurulu'nu araya soktuktan sonra sorunun çözümü için muhatab bulabildik. Ama Jinlun malına sahip ve sonuna kadar arkasında görünüyor. Ama nacizane tavsiyem illede kendini kanıtlamış markayı düşün. Biraz daha sık kendini CBF 250 Twister uydur temiz ikinci el. Hayırlısı olur inşallah. (YBR de iyi olur. Hatta benimki satılık.) http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
mondiali benim bi arkadaşımda tavsiye etmio kendisinde var ve devamlı sorun çıkartıyor ama çok sağlam çıkanlarıda varmış yani mondial biraz şans işi gibi duruyo
arkadaşım çinle japon aynı değil yazıkcın lileri dusunuyor isen dadyw (tegal raptor), keway
yeni başlayacaksan keeway 125 arn al derim başka bi şey düşünme bilee
vitesli diyosan süperlight yapabilirsin tabi başka tercihlerde var benim fikrim bende yeni geçtim vitesliye araştırmalarımda hiçbirinin artısı keeway superlight 150 kadar olmadı
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
bawebaran motorsikletini satıyorum demişsin fiyatını modelini ögrenebilirmiyim ?
Fiyat 2300 ytl Yamaha YBR 125 17500 km civarı. http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
Resimleride burada görebilirsin.
YBR 125 al alınca arka lastiği muhakkak değiştir orj lastik çok sert yolda durmuyor genelde herkez düşer onun haricinde 2005 model onbirinci ayda aldığım ybr ile 25780 km yaptım büyük bir sorun ol madı sadece kilometre teli balatalar zincir ve zincir dişlileri değişti memnun olmasam tavsiye etmem ybr en mantıklı seçim dostum ben kullandım kullanıyorum kullanacam karar senin
..akvaryumdaki pirana hep macerayı düşler...
yok ya ben 2004 ün onbirinci ayında aldım motoru 2005 in onbirinci ayı gelmediki
..akvaryumdaki pirana hep macerayı düşler...
bende honda 2002 model xlr125 var süper cross düşünürsen 3000 ytl 05056918710
250 MCT SON DERECE SIK VE PERFORMANSI İYİDİR TAVSİYE EDERİM MSJ LARINI BEKLİYORUM MATCHMANİA
istersen XLR125 ver 3000ytl süper bi kross
antede ybr 125 sini satamamış galiba hala
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************¿*********************
maylo87, ne diyosun sen ya, her yere aynı mesajı atmışsın. ilk önce mesajlarını küçük hafle yaz çünkü büyük harf kullanmak kurallara aykırı. ikincisi noktalama işareti kullan ki ne demek istediğini anlayabilelim. üçüncüsü saçma sapan şeyler yazma.
Arkadaşım bence bu paraya ikinciel honda tvister yada xlr almalısın sıfır almana gerek yok, motosiklet dediğin malesef kolay kolay satılmıyo ustalaşınca sıfır km bir motor alırsın.Bu arada fuar a da bi uğra birçok yeni marka ve model gelceği söyleniyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)