HYOSUNG RX125 icin yardim lutfen...
Reklamlar
-
arkadaslar hyosung rx125 ile ilgileniyorum....hicbir olumsuz yazi gormedim...ogrenmek istedgim bu motor hoplayim ziplamaya gelirmi?acemiyim ama ucmak icin sabirsizlaniorum....ufak ufak baslamam gerek .... bu tip kullanmaya dayanirmi bu motor ....yada bana gore hangi motor uygun olur....tavsiyelerinizi dikkate alarak karar vermem daha kolay olacaktir....bu alacagim ilk motorum olacak ilk goz agrim yani...ama genede alabilecegim motor acemiye dayanabilecek ve dusuk maliyetli bisey olsa ii olur die dusunuorum..siz ne dusunuorsunuz?ilk motor icin dusundugum max.fiyat.3000-3500 .....yardimlarinizi bekliorum
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
Bu motor zaten bu amaçla yapılmış ben 2000 model bir rx 125i 2002 yılından itibaren kullanıyorum alan arkadaş plakasını çıkarmamıştı ben 2002 yılında 1250 km de aldım ve faturası adıma çıktı yani kanuni olarak ilk sahibi ben oldum 06/2002 den beri motor bende ...cross motor benim en deneyimli olduğum alan hemen hemen her markanın cross motorlarını kullandım 125 cc de iki kros tanırım biri rx 125 hyo diğeri xt 125 yamaha ..her ikiside süper motorlar diğer 125 cc lerle kıyaslanmayacak kadar iyiler ..yakıt olarakta oldukça tutumlu motorlar ...ben rx i ağırlıklı olarak arazide kullandım ..her yola gider ama arazide coşar ..yürümeye cesaret edemeyeceğin kadar bozuk yolda gayet güzel yol tutar ..70 cm derinliğinde sudan rahat geçer..uzun yıllar sorun yaratmadan binersin..yeni motor aldığımdan satılığa çıkarsamda hala motoru satıp satmamakta kararlı değilim ..o kadar memnunumki satılmazsa satılmaz diyorum ..2 kişi çok rahat bi şekilde dik yokuşları tırmanır..vites araları çok kısadır özellikle 3. vitese ilk 50 m de çıkar ..bunun nedeni zor arazi şartlarında düşük viteslerde yüksek tork almaktır..diğer 125 cc rakiplerine oranla daha heybetli bir görünüşü vardır..mesela honda xl 125 yanında ufacık kalır..eksozu gayet sessizdir..alan pişman olmaz ..lastikler dişli olduğundan özellikle ıslak asvaltta sertfrende kayar ..ağırlıklı olarak asvaltta kullnacakların tekerleri değiştirmeleri akıllıca olacaktır..motorun üstünde hiç bir şey koymak için yer yok..bunu ben sırt çantası taşıyarak gidermiştim..arka top case nedense bana itici geliyor ..en iyi markalarda bile bağlantı noktalarından ses geliyo bu yüzden sırt çantası en iyi çözüm
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bilgilendirdigin icin cok tsk ederim BBRR....senin motorilaninida gordum gorunusu cok iyi....hemen hemen butun yazilari okuyorum ve hyosung rx125 ile xt125 arasinda kararsizim...buyuk ihtimalle hyosung alicam gaiba...turkiyeye doner donmez bunu gerceklestircem ...tekrar tske derim...
-
yalniz xt 125 baya ufak bir motor onu da hesaba katmak lazim, bircok yerde bayanlar icin en iyi baslangic motoru olarak okudugum yorumlar var. gerci ben "x" asfalt icin olan modeli kullandim ama yine de boyu 1.65 ustu olanlar icin ufak kalir diye dusunuyorum. onun disinda bir eksisi yok tamamen eglence motoru .
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
verdigin bilgi icin saol rayjay...bunuda unutmam....benim boyum 179...baya kucuk kalir heralde....tskler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler