Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bir jawa350 ne yapılabilir

REKLAM ALANI
    kurtoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar bu konu hakkında bana biraz bilgi veririmisiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    twister1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER6N
    çok fazla benzin harcanır

ön dişli 18 yapılırsa iyi bi karbüratör ve platin ayarıyla 1 lt ile 40 km kadar yol yaparsın. eksozları kaldırıp nikelaj yaptırıp özel koltuk ve güzel bi boyayla güzel bi hale sokarsın ayrıca 18 dişli ile 160-170 km hıza kadar çıkabilirsin.

ön dişli 18 yapılırsa iyi bi karbüratör ve platin ayarıyla 1 lt ile 40 km kadar yol yaparsın. eksozları kaldırıp nikelaj yaptırıp özel koltuk ve güzel bi boyayla güzel bi hale sokarsın ayrıca 18 dişli ile 160-170 km hıza kadar çıkabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    abı sız tam benım jawamı dıyonuz....
    bende 96 model styl var...ön dişli 17 idi.....
    teknikhoca ile bıraz konustum 18 tak dedı...taktım suan 160ı göruo...tabı yokus asagı...
    karburatörum cok iii benzın yetıstırıo....hiç bı sorunu yok....
    motoru mayıs ayında aldım...ustundekı platınler kaç aylık onuda bılmıom..ondan berıde masallahh tutututu nazar degmesın köpek gıbı yola gıdıo serefsızım....
    80-90 ıle kullanırsan 110 bını gecmıo yaktıgı yakıt....ha 140-150 asılırsan 150 bın yakıo.....

ayrıca jawamda satılıktır....gereklı bılgı ve resımler ılanlarda vardır...bılgılerınıze arz ederım....

Motosikleti
    MZ 301 - MaCiT - Tiger
    Güçlü, seri, atak bir motor. Yaktığını hakediyor. Performansı süper. Az bütçeyle alınacak en güçlü motorlardan biridir.

ben de bu motoru ara ızlanmasını merak ediyorm hız hastası değilim tek hastalığım var sollasığım arabanın gıcıklığına gaz vermesi. vın deyince 90 dan 140 150 ye çıkmak istiyorum böööle kask kafamdan fırlasın, boyun kaslarım incinsin. son sürat fazla yapmasın 160 ı geçmesin ama ara hızlanması süper olsun istiyorum. jawa bunu yapar mı acabaa. ha bir de iki zamanlı motorum şanzuman yağında turbo ya yağlama yapıla bilr mi? turbı öyle her istediğin yee iliştirilecek bişi değil dakkada 150bin 200bin deviri yağlamadan hiç bi madde yapamaz normalde motorun yağın hortumla turboya paylaştırırlar. iki zamanlı motorların yağlama sistemi farklı oduğu için bilen varsa paylaşsın lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    Alıntı tekermeker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de bu motoru ara ızlanmasını merak ediyorm hız hastası değilim tek hastalığım var sollasığım arabanın gıcıklığına gaz vermesi. vın deyince 90 dan 140 150 ye çıkmak istiyorum böööle kask kafamdan fırlasın, boyun kaslarım incinsin. son sürat fazla yapmasın 160 ı geçmesin ama ara hızlanması süper olsun istiyorum. jawa bunu yapar mı acabaa. ha bir de iki zamanlı motorum şanzuman yağında turbo ya yağlama yapıla bilr mi? turbı öyle her istediğin yee iliştirilecek bişi değil dakkada 150bin 200bin deviri yağlamadan hiç bi madde yapamaz normalde motorun yağın hortumla turboya paylaştırırlar. iki zamanlı motorların yağlama sistemi farklı oduğu için bilen varsa paylaşsın lütfen
    abı 350 cavalar cok serı bı motor...bende bıde gs500 var....100 km hıza cıkana kadar gs500le kafa kafaya kalkıyor...
    ayrıca gecen gun wolkswagen passat ve mıtsubıshı lancerla ısıklarda kalkıs yapar gıbı yarıstık...ben gene 100 km hıza cıkana kadar onları solda 0 bırakıom ama 100 den sonra onlar gecıo....
    yanı kısaca kalkıs cok suıper abıı....
    ıstersen benımkını satayım....

adamım sen deelimisin o bir hız makinesi daa ne istiosun biraz daa hızlı giderse gökyüzünde bulursun sen kendini paraşüt takman lazım bide ona para verme

Motosikleti
    Yamaha R1
    benzincilere yani bir nevi bana ve meslektaşlarıma çalışırsın

ufuch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    jawa 350 cc t.s nn üstüne tanımıyorum ama çok yakıyo bide yağı benzinlew birlikte yakıyo egzost tan çook duman çıkyo ama bnce bi sorun yok

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben bandırmadan.yeni motor takılmış bir jawa ts 350 cc aldım.Gerçekten bakımı süper.ancak motor işine yabancıyım.Dikkat etmem gereken noktaları öğrenmek istiyorum.Mesala km de ne yakar.frenleri nasıldır.arada bir bakmam gereken noktaları nelerdir gibi...teşekkürler şimdiden

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler