Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda XLR125 Nasılki acaba ?

REKLAM ALANI
    voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    Motosıklet hususunda engın tecrübelere sahip olan, daha doğrusu birazda enduro meraklısı, enduro kullanan arkadaslar:
    6 aydır sureklı olarak kullandıgım beraber, gezilere cıktıgımız basabaş oturup dertleştiğimiz ılk göz agrım olan Mondial 151 Rs mi beni Samsunlarda yollarda bıraktıgı ıcın satıyorum olur olmadık zamanlarda arıza cıkarıyo zaten kerata. Ve karsılıgında 2002 model tertemız ki, tamirci motoru olan bir XLR125 alıyorum. Şimdi enıne boyuna konusup, karar vermeden önce sızden fıkır almak ıstedım. Yaşadıgım yer küçük bir ilçe Merkez asfalt degıl ve kendımı salıp dağlara taşlara vurabileceğim bir çok ımkanım varki bizim buralar komple çam ormanı. Şimdi nasıl olurkı acaba ilk viteslı motor ve oda enduro siz ne dersınız?
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    kafa kafayamı takas yapıyorsun??
    eğer öyleyse vazgecersen haberdar et ben alıyım.. daha dün konuştum hard enduro bi makına lacam uygun bulursam diye...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    kardeşim hiç kacırma en azından honda hayat onda ;P
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Hondanın sağlamlığı konusunda tartışmaya bile gerek yok ama sahibinden.com daki fiyatlar civarına alacaksan, sanki biraz daha sıkıp honda xl 200 alsan çok daha uzun süre seni tatmin eder gibi geliyor.

Bu arada bu motosiklet hastanesini bulamadım, kusura bakma
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı voldemort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosıklet hususunda engın tecrübelere sahip olan, daha doğrusu birazda enduro meraklısı, enduro kullanan arkadaslar:
    6 aydır sureklı olarak kullandıgım beraber, gezilere cıktıgımız basabaş oturup dertleştiğimiz ılk göz agrım olan Mondial 151 Rs mi beni Samsunlarda yollarda bıraktıgı ıcın satıyorum olur olmadık zamanlarda arıza cıkarıyo zaten kerata. Ve karsılıgında 2002 model tertemız ki, tamirci motoru olan bir XLR125 alıyorum. Şimdi enıne boyuna konusup, karar vermeden önce sızden fıkır almak ıstedım. Yaşadıgım yer küçük bir ilçe Merkez asfalt degıl ve kendımı salıp dağlara taşlara vurabileceğim bir çok ımkanım varki bizim buralar komple çam ormanı. Şimdi nasıl olurkı acaba ilk viteslı motor ve oda enduro siz ne dersınız?
    Benim de XLR 125'im var.Eğer km'sini ve istenilen fiyatı söylersen,sana yardımcı olabilirim.Karşılaştırman için söylüyorum bu arada,benimkisi de satılık,2003 model,9000 km'de ve 2,850 istiyorum.

Motosikleti
    şu an yok
    savaş dostum benım motorumun ustune 1 mılyar verıyorum. Ama buna deger.
    myheart haklısın kaçmıyacak galıba.
    Pazer xlr 125 2002 model 20 000 de ama tamırcı motoru ve arkadasımın oldugu ıcın motoru bılıyorum. Motorumu satamadım satsam senınlede gorusmek ısterdım. benım motorumu alıyor. uzerıne 1 mılyar verıcem. Aldıgım arkadas istedıgım zaman kadarda garanti veriyor.
    Sevgili Ertugrul Bosver demıcektım ama bosver dolandırıcıymıs arkadas Allaha emanet edıyorum. iki tekerde gıdıyor her an o aldıgı haksız para ondan cıkar.
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1992 yılında aldığım ilk vitesli motordur ...1988 modeldi ...güzel alettir ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    şu an yok
    abi benımde 2006 yılında aldıgım ılk vitesli motorum olacak. 2002 model olacak. inşallah benımde sonum sizin ki gibi olur. bır ara hyosung 250 düşünüyordum ama dedımkı basamakları birer birer cıkalım. heralde sizin kadar pişince muhabbette son noktam cbr600r olcak veya transalp.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah gönlüne göre versin eğer fiyatta anlaşabiliyosan bence makine iyi bir makinedir ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı voldemort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi benımde 2006 yılında aldıgım ılk vitesli motorum olacak. 2002 model olacak. inşallah benımde sonum sizin ki gibi olur. bır ara hyosung 250 düşünüyordum ama dedımkı basamakları birer birer cıkalım. heralde sizin kadar pişince muhabbette son noktam cbr600r olcak veya transalp.

Voldemort, benim de xlr 125 ilk motorumdur.Sana sorunsuzluğunu şöyle anlatayım, henüz periyodik bakımı dışında servise hiç uğramadım.Eğer fiyatta da anlaşabiliyorsan,kaçırma derim.

Motosikleti
    şu an yok
    ewet öyle olcak sanırım ilginiz ve yardımlarınızıcın tesekkur ederım. Motor secımı benım ıcın cok onemlı bu küçücük ilçede tek sosyalitem, tek dostum dilimden en ıyı anlayan o .

ARKADASLAR birde bu ıkıncı el motorun alım satım masrafı ne kadara patlıyor. 2002 Model 125 cc nereden ogrenebılırım. devrının alımı ne kadara cıkar acaba?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler