sym joyride 200 almak istiyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dostum bende gecen aralıkta aldım sym yi ve çok memnun kaldım, çok rahat bir motor, benim motor 170-180 kg çok rahat taşıyor ve motor su soğutmali olduğundan uzun yola da gayet iyi gidiyor, ben gitmedim gerçi ama giden dostlarımız var, 120 km hıza çok rahat ulaşıyor ve serii bir motor, sollama ve sağlamalarda gayet verimli, tavsiye ederim.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
sevgili federal
hala kullanıyormusun mototrunu. Bir tane buldum 2004 7000km adam 140 yaptıgını söyledi olabilir tabi. Satılık 2004-2005 arıyorum haberin olsun
-
yaw benim motor yeni ben zorlamadım 120 yaptım, daha 400 km de , ilerde açılır 140 yaparsa bilemem tabi, kaç para istiyo o adam motora , haber verirsin konusuruz, bizim burda korlas var onda bi ikinci el bir de sıfır siyah renkli joyride vardı , onada bi sor istersen.
-
sym bu tarz motorlar içinde en sorunsuz ve arıza çıkarmıyan dır..bende tavsiye ederim..şimdiden güle güle kullan
-
dostum bu bahsettiğim adam motora 3500 dedi telefonda 3250 dedi bende yuz yuze goruselım dedım kolatlarda yaptırmıs bakımını ben de oraya goturup baktırıyım dıyorum... yarın ögleden sonra fuara kacacam orda tum alternatifleri inceliycem inşallah bir karar vercem.
Daha önce hep büyük motorlar kullandım o yüzden bu cc ler bana güçlü gelmiyo kafam bu yuzden karıstı.
-
Kolatlar değil pardon karşıdaki korlas...
Bu arada federal hangi korlasta senin dediğin SYM ler
-
bir arkadasım 2005 model 4bin km de siyah temiz ve bakımlı sym sini 3.750 vcivarı verdi , korlas a da bak ona göre hareket et dostum.
-
bende var 2004 model.3300 km de... ben 4.000 diyorum ama anlaşırız. ilk sahibiyim.
-
Selam Bilocan, ben de SYM Joyride almayı düşünüyorum, Müsait bir zamanında Samsun'da senin motora bir göz atabilirmiyim?
Arsel Özgürdal / RC PIPER PILOT / SAMSUN
-
28 Ağustos 2006, 21:39
bende de var 2004 3500ytl ye bırakırım motoru sıfırlandı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler