Motosiklet.Net Eskişehir grubu haberleşme sayfası...
Motosiklet.Net Eskişehir grubu haberleşme sayfası...
merhaba arkadaslar
bugun pazar..
bu ne demek??
pazar = gezi
yine güzel bir pazar geçirdik gökhan arkadasımla 150 km yaptık
sagol gökhan
insan-hayvan dostlugu, yarış beygirleri
çok uslular bizi hiç tepmediler
yolda taktak bulduk bindik heuehuehue
dere kenarında yüzer kayıklar, gelsin köfteler gelsin balıklar...
bu da 23 nisan anısına
bu kadar sanıyorsanız yanılıyorsunuz
gelişmeleri size gökhan bildirecek
evet gökhan sana baglanıyoruz...
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Yazılı Kaya
Friglerin ahırı, hala kullanılıyo
Ve zirvedeyiz, heryerden otobüsler dolusu insan gelmişti ama zirvede bizi yalnız bıraktılar. Amma Engin kardeşim, yine oradaydı.
Yatakları da pek rahatmış, en azından benim işyerinden.
http://img406.imageshack.us/img406/6565/img0395hh3.jpg
Başta çiftelere gitmek üzere yola kolyulduk. Benim gösterge full de idi. Ama 1 haftadır full de . Mahmudiye yi bilirsiniz, hani bolca at var. İşte oraya vardığımızda Engin abimi atlar çok sevdiler, nedenini hala çözemedim. Hepsi toplandılar bizim başımıza. Sonra dedik; yüz verim ayıya geldi sıçtı halıya misali yüz vermeden ilerledik doğru çiftelere. Gezdik oturduk, fındık yedik sonra balıklar köfteler, ıvır zıvır işte. Oradan dönelim ama dönerken de Han kazasına bi uğrayalım nasıl bir şeymiş dedik. Yolda çevirdik bir abiyi, dedik han nedir , nasıldır, kaç km dir. O da uzaktır, boştur, onun yerine kayaya gidin dedi, Yazılıkaya. Eskidir, gezilir dedi ama 40 km dir. Sonra yol mu 40 km mi, biz de onu arıyorduk nerede orası dedik oraya gittik. Ama benim depo 0 a indi. En yakında seyitgzi olduğu için seyitgazi ye oradan da eskişehire döndük... Tekrar yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum Engin abim sana ama pantolana dikkat etmek lazım.. değil mi abi.
selam mt 26
muhabbeti pat die bölüosam kusura bakmayın
ben ve piknik fotoları beraber geldik
kankamla güzel bir pikniği daha geride bıraktık
geçen sefer gittiğimiz yerdeydik. KAYNARCA
ilk başta siyah limuzinimiz
kankamın mangal hazırlıkları
imece usulü ve kankam görev başında
imece usulü ve ben görev başında
sigara böreklerimizin yanına sevgili köftelerimiz
yemek zamanı
kaynarcadan 2 görüntü
ağaçtaki çocuklar
güneş ve bir başka ağaç
kankam saolsun siyahlimuzinimi park ederken ya da park ettiğim yerden çıkarırken
duvara ya da kaldırım vb. yerlere sürttüğüm yerleri boyadı
ben de kankamdan bazı şeyler öğrenmeyi ihmal etmedim tabi
nasıl boya ile boyanacak
boya nereden alınacak
boyanmadan önce ne yapılacak
zımpara nasıl kullanılacak
boyamaya geçmeden önce ne gibi önlemler alınacak
boyanırken nelere özen gösterilecek artıkın bunları biliorum
işte kankamın benim için ve siyahlimuzinimiz için uğraştığı an
kankam
neşeli ve keyifli daha nice piknikleri sizlerle de yaşamak ümidi ile
volkan senin de bizlerle paylaştığın fotolar için
kediyi kankamla gazetede görüp çok gülmüştük
başlık şöyleydi : erkekler evde kedi beslerse
veeee alnımızn akıyla süper biz geziyi daha geride bıraktık gökhan kardeşimle.
afyonlu motorlu arkadaslarla büyükyayla da bulustuk fotolar yorumsuz...
not: bizim ile gaza basan hayatını yaşar......
fotolar bu kadar değil afyonlu arkadasların makinesindeki fotolar da elime geçtiğinde basacam siteye
gökhan kardeşim ve afyonlu kardeşlerim hepinize sonsuz teşekürler....
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
iyi gecenin körleri MTN milleti geziler güzel ve kazasız geçmiş bu sevindirici bir olay. ..toronaga inşaattan başını kaldıramamış buda olayın üzücü tarafı.. .
aytacın kaynaklarına uymayıp kendiniz bulmakla çok iyi yapmışsınız yoksa şu anda Eskişehir MTN olarak biz sizi arıyor olabilirdik...
afyon eskişehir arasında pikniğe ve motosiklet gezisine en uygun yer büyük yayladır doğru tercih... gidipte görmeyen arkadaşlar için fotolar bir fikir verebilir..ama emin olun fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel bir yer..
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
bakın bu Aytacın üğrendiği yol haritası...
buda benim tarifim
eğer kütahya üzerinden gitmeyi denemediyseniz Aytacın saydığı yerleri hiç görmediniz demektir.
oldu canım.... kankanda senin arkandan bağırır artık ....gel kız buraya gecenin bivakti ne işin var o orman senin bu orman benim....kır dizini otur bakiiim...
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
aşk olsun abi ya o kadar kötü mü tarif etmişim
tamam tamam bundan sonra doktorlar caddesi ne tarafta deseniz yok size tarif marif
ya abi ya kanka dedin bak yine hüzünlendim
sen de bırak ya süleyman derdin. aytaç da kaybolsun. kurtulursun işte bahane ile diye sen de süleymanın arkasından bağırırdın artık abi
bırak doktorlar caddesini sivrihisar caddesinin kısa ve öz bir tarifini alabilirmiyim..
Ama peşin söliim diyet bir tarif olsun rejimdeyimde..
Hani sol kulağını; sağ elini kafanın arkasından ve ensenden geçirip tutarak yapılandan değil..
sağ eli çene altından sol yanak üzerine uzatılıp tutulandan
ayrıca sen bizim MTN nin biricik gülüsün kaybolmanı ve güzel kardeşimiz süleymanında üzülerek bağrınmasını istemeyiz...değilmi arkadaşlar...
Evet......evt...ewet...eeeeeewet......eweeeeeet... .eveeeet...
bak duydun arkadaşlarıda...
yeni bir konu açtım bilgisi olan varsa bi el atsın da çözelim şu havuz kaç saatte doluyo...
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...tml#post652544
abi benim sana öle bi tarif vermem için türkiye karayolları haritasından az biraz çalışmam gerek
MTN in biricik gülüsün gibi bir cümleyi bu saatte duymak çok güzel
ama şimdi aklıma bişi takıldı siz kaybolmamı istemezmişsiniz ama acaba süleyman ne kadar üzülür
abi ya biliosun kursa gidiorum bana problem falan demeyin ya
ben fikrimi yazdım abi
valla senle veya senden sonra gelen çiçekler birer bire kayboldular
yani harbiden biricik sen kaldın .....yani iltifat değildi bir gerçekti....
süleymanın nekadar üzüleceğinide kendisine sorcaz artık.. biliyosun mühür kimdeyse süleyman odur...pek alakalı olmadı ama böyle bir deyim var yani.....
çok ama çok teşekkür ederim abicim siz bana böyle iyi davrandığınız sürece ben hep MTN de kalacağım.
ama benden bıkınca söyleyin malum çok çene çalıorum.
ya kankam da uykusuz kalıyorum diye kızıyor. ama abi inan bir yandan da plan yazıyorum
hıııı bir de laf aramız da ben buraya yazdıkça kanka kıskanıomuş beni. anlamıomuşum
neyse abi dediğin gibi kendisine soralım bakalım ne diecek merakla bekleyeceğim cevabını
içinde mühür geçen deyimi anladım ben abi rahat ol
hadi iyi geceler ben yatıyorum sabahleyin iç sıvadan sınavım var biraz kitaplara baktım kireçle kum konusunu sular seller gibi ezberlemişim ama çimento ve sıvacı malası konularında eksiklerim var inşallah hoca...pardon usta oralardan sormaz....
iyi geceler yahya abi ben de son 3 paragrafımı yazıp yatacağım artık
sabah erken kalkıp sevgili stajıma gideceğim
Siz daa yatmadınızmı?Kapatın ışıkları,yumun,gözlerinizi,çıt sesi duymıycam bak.Çaarırım öcüleri haaa!
Günaydınlar arkadaşlar. Bi kaç gündür gelemiyordum. Nasılsınız? Nasıl gidiyor forum hayatı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)