aman mete_han abi yavaş altı üstü on tane labut
aman mete_han abi yavaş altı üstü on tane labut
Ben çok özür diliyorum sizden.Dün 18:00'de orada hazırdım.Olcan'ı aradım "Abi 20:00 diye yazıyo" dedi.Bende özür diledim ve beni gelmiş kabul edin dedim.Peder bey ufak bir ameliyat geçirdi ve fazla bekleyemedim.Beni affederseniz sevinirim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
eğlenceli oldu ve çok güzeldi gerçekten... serkan abi ve görkem de kurtaramadı bizim takımı ama olsun ileride keseriz hasplarını (yenilen pehlivan...) katılan herkese teşekkürler... bu arada resimler nerede??? koyun bi zahmet :D
Dorado V5
ewet rakip arkadaşlara ve katılan herkese teşekkürler güzel bi akşamdı galip olunca daha bi güzel oldu
unutmadan ibo teşekkürler takımı kurtaran adam ( dünyayı kurtaran adamın oğlu gibi )
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Özel bi nedenden dolayı gelemedim....dün İbrahim Bey'e telefonla iletmiştim soran olursa diye.. buraya da yazıyım..
güzel bir gündü oyun sırasında bileğimi sakatladım şu an sol elle yazıyorum
ibo beni ancak böyle yenebiliyorsun yaaa
Resimler nerde pardon?
Ducatista:)
erhanım resimler nerede?
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
starsailor adlı üyeden alıntıResimler Mert'te, gelecek yüzyılda siteyi ziyaret edene kadar ulaşılmaları biraz zorselcukates adlı üyeden alıntı
Zaten objektif yüzünden çok da ahım şahım fotoğraflar yok...
Fotoğraflarla destekleyebileceğimiz, ve benim satıcı arkadaşlar yüzünden oynayamamazlık etmeyeceğim yeni bir bowling buluşması istiyoruz(en azından ben istiyorum )...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İstediğiniz fotograf olsun yaw. Alın size herkesin ense traşından fotoları
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
nan ilk resim benim erotik olan ...güzel atmışım ama beh...
Hadi ya Tüh vuramamışım
Abi sizlere inanamıyorum ya...Hiç bir organizasyon sonrası böylesine vasat paylaşımlar olmamıştı...Yoksa böyle bir buluşma olmadımı...vay be koca bowlıng sonrası kimse bişey yazmamış...
dangercim fotolar bile yalan be abi...yokmu toplu foto...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ya boşver paylaşımı , biz eğlendik , gerisi boş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)