Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Gabe motorun yeni halinin fotoğraflarını koymanın bir yolunu bulursan seviniriz.Benim de yapmak istediğim bazı değişiklikler var ama malum ehliyet elime bir türlü geçmediği için alıp da trafiğe çıkamıyorum.Yoksa Altan motora gidip hem güzel bir bakım hem de istediğim bazı değişiklikleri yaptırıcam.Depo üzerini deri kaplatıp,Ayaklıkları değiştirmek istiyorum ve bir de depoda deriden arta kalan yanlardaki boşlukları airbrush yaptırmak istiyorum nerde yaptıracağımı henüz bilmiyorum ama güzel olur diye tahmin ediyorum.
Reklamlar
-
bugun bubu nun gostermesi ile Hekimoğlu Egzoz servise gittik. Goztepe SSK Hastanesinin hemen ustunde kalıyor yeri. Egzozun susturucularını bir güzel söktü. o esnada ben de koruma demirimi çıkarıp oksijen kaynağı yaptırdım kırık yerine. üzerinden bir de Auer soba boyasıyla ) geçtim ilk halinden saglam oldu diyebilir demir için.
motorum şuan biraz garip ama bir o kadar da güzel geliyor. arka koltuk yok, oncam takılı, sustrucular yok, ayaklıklar geniş... masai ye pek benzemiyor yani )
Nautilus sana tavsiyem taktırmayı dusunduğun parçayı servisten almaman. 35-40 ytl'ye çiftini satıyorlar geniş ayaklıkların. ben serviste 70 ytl vermiştim çiftine. ama daha kaliteli, ama değil, arada 2 kata yakın bir para var. Çin üretimi motora bindiğimizi unutmayalım, bazı parçalar ucuz olsa da oluyor ;) bakınız ön camım
-
gabe ya motorsıkletı aksesuarlı olarak gorebılmemmız mumkunmu bızde temın ederdık bızım evlat a
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
gabe fotograf istiyoruz ısrarla,
bu arada ehliyete az kaldı
-
bugun bauhaus a ugrayıp lokma takımı alayım dedim küçük bir tane. fiyatını öğrenince ışık hızında uzaklaştım standın yanından. yaw amator işi ve uygun bir şey yok mudur bu ülkede! biz o kadar kazanmıyoruzki...
neyse, bauhaus maceramızın sonunda 1 adet 13 numara lokmaya da sahip anahtar takımı, 2 çift pil, 1 adet krom temizleme cilası, 1 adet ilk yardım lambası (küçük kitap lambalarından, ama cok işe yarıyor her avadanlıkta bir tane olmalı) sahibi olduk.
fotograf makinemi de buldum, yarın çekip koyacagım resiimleri insallah.
-
bi dakka arkadaşlar bu ne sürat tam motorcu oldunuz walla siz
şu eksoz işini bende istiyorum,üstelik dibimde burda ben hasanpaşadayım.bu eksozu ben altan motora sormuştum,onlarda bitane kestik bozuldu,bunlar yaylı susturucuyu kesince özelliği bozuluyo dediler.yeni eksoz alman lasım demişlerdi,tanesi 100 lira deyince vazgeçmiştim bende..açtıran anlatsın nasıl oldu,kaça oldu sesi gürleştimi bi zahmet!
bu arada sertifika geldi,ehliyeti çıkarmak ondan daha dertmiş meğer bugun gittim olmadı bakalım kısmetse yarın..
gabe su resimleri koyda kopya çekelim biraz yahuu.
birde şu yağmurda motor kullanacaklar problemi nasıl çözdünüz,aydınlatırsanız sevinirim.malum ehliyetler kışa anca geldi,yağmur çamur binecez artık
-
yağmurluk almak lazim sanirim ben hafta sonu bakicam. bide bauhaustan cizme aldim 21 milyona baya iş goruyor.
bu arada dun eve giderken km teli koptu belki libadiyedeki servise gider yaptirrim.
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
gabe, motor güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileği ile, topuk pedalı ilginç geldi açıkcası, ön cam çok kullanışlı işlevsel ama ben taktırmayacağım
bu arada ehliyeti aldım nihayet yazdan kalma bolca gün olur umarım
-
gabe motorun süper olmuş,asfalt yüzü görmez umarım ,kazasız belasız kullanırsın.
-
arka minder ve arkalık cikinca degisik bir hava vermis motora kanlı canli gorsem daha iyiydi ya neyse belki hafta sonu. genis ayaklik ta guzel gozukuyor kullanislimi acaba bende dusunuyorum bunu topuk vitesi ise genis ayaklik takinca sart gibi sanki cunku genis ayaklik ve vites cubugu arasi dar oluyor ve ucu kalin ayakkabi giyilirse motora binmeden ayar yapmak lazim falan uzun ve zahmetli olur.
-
Burda az önce Masaiciler için yeni bir topik olduğunu belirten bir msj vardı nereye gitti 5 dk. içinde anlamadım.Haberi olan var mı?
-
bende gordum ama mod lar sildi baska bir sitede masai forumu linki vardi.
-
cok saolunuz arkadaşlar, valla tavsiye ediyorum bendeki değişiklikleri. farklı bir şey oldu grand gibi durmuyor, sesi de değişti.
o reklamı verilen siteye de baktım topic bomboştu iyi yapmışlar silerek
-
arkadaslar meraba ben masaı almak ıstıyorum yazılarınızı okudum sorularım sunlar max hızı ne?bır depoyla kac km gıdılıyor?aksesuarları nerde bulunuyor?vıraj ve yol tutusu nasıl?cok sık arıza yapıyormu?uzun yola gıdılırmı?arızaları nelerdır?
-
Gabe guzel olmus motor eline fikrine saglik.
Merhaba arkadasim,
Masai bence Cin mali motorlar arasinda alinabilecek en iyi motor. Regalciler kusura bakmasinlar ama 1.5 milyar fazla verdiler bizden habire sorun yasiyorlar. Fiyat performans orani acisindan cok iyi bir motor. Ayrica Suzuki servis destegi olmasi da cok buyuk bir avantaj. Genel olarak bir fikir edinmek icin forumumuzu soyle hizlica bir gecersen zaten istediginden fazla bilgiye sahip olablirsin.
Bu arada ben su anda satisa cikardim motorumu ikinci el almak istersen goruselim.
Iyi gunler.
maverıck adlı üyeden alıntı
arkadaslar meraba ben masaı almak ıstıyorum yazılarınızı okudum sorularım sunlar max hızı ne?bır depoyla kac km gıdılıyor?aksesuarları nerde bulunuyor?vıraj ve yol tutusu nasıl?cok sık arıza yapıyormu?uzun yola gıdılırmı?arızaları nelerdır?
-
saol cinedev, aynen katılıorum soylediklerine.
maverick, onceki sayfalarda yazmıştım yine yazayım.
bir depo benzin ile (14 lt) 350km yol yapabiliyorsun. ben bizzat yaptım, yolda kalana kadar sürdüm hatta
max. hızı ibrede 165 gorunuıyor ama dogru değil bu hız. ben en fazla 130 km gordum, bülent 150ye yaklaştım diyordu ama gormeden inanmam yani 100-110 km bu motor için en guvenli max. hız limiti. ve şehir içinde son derece yeterli oluyor. uzun yol için diğer arkadaşlar bilgi verebilirler.
-
gabe senın motor gercekten guzelmıs bea valla bu zamana kadar gordugum en guzel cınlı.koltuk olayı super olmus.ama bunu soylemeden geceıycem cam olmasa goruntu daha guzel olurmus...
selamlar
-
ufuk cok teşekkür ederim. camı zorunluluktan taktım, zira otobanda ve koprude sürmek durumundayım işe gidiş gelişte; boyle olunca da rüzgar canıma okuyordu gerektiğinde sokebilirim ön camı, ama yakından görsen o kadar da kötü değil camın goruntusu
-
Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra bende bir Grand Eagle sahibi oldum bugün.
Umarım engin bilgi we deneyimlerinizi benimle paylaşırsınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler