Arkadaslar cok tsk ederim hepinize daha iyileri sizlerin olsun.Fakst hayatimda olk vitesli deneyimim suan sokak arasinda 2. Viteste gidiyorum ama zincir cok bol cok kotu bir ses geliyo ve deviri ayarlayamiyorum acemiligimden :(
Halen bekliyorum bende motoru daha gelmedi temmuz ilk haftasında gelicek diyorlar ya :(
zippo kardeşim, impossible is nothing :D
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bin inşallah ;)
resimlerini bekleriz.tricolor a aşık oldum bende.biraz modifiyeyle mükemmel oluyor
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------
[/COLOR]Çok teşekkür ederim kardeşim.ilk defa vitesli motora bindim ama çabuk kavradım yavaş yavaş alışıyorum önce babam aldı motoru gitti benzini fulledi sonra yavaş yavaş öğretti max 40 km hız yaptım 2. vitesin üstüne çıkmadım.2.vitese geçerken çok hopluyodu motor debriyajı hızlı bırakmamdanmış onada alıştım.sadece biraz zincirden ses geliyor giderken çok sinirimi bozdu ve biraz gevşek.ama motoru çok yordum gibi hissediyorum bugün baya vites geçişlerini yanlış yaptım stop ettirdim canım sıkıldı bu duruma :( Ama sonra alıştım son 1 saat içinde üstündeydim ve stop ettirmedim virajlarıda becerdim az çok böyle böyle mahalle arasında sürüyoruz.Umarım motora büyük bir zarar vermemişimdir.
Birde şuan için ixil egzost,elcik ve kırmızı jant şeridi düşünüyorum ama elcik ve egzost için biraz bekleyeceğim.bana kırmızı jant şeridi yollayabilecek bir arkadaş var mı ?
aşık oldum bu tri color o yaw mükemmel gerçekten.kazasız belasız tekrardan.
o hoplamaların nedeni ani gaz açmasından ziyade biraz da motorun suan için avi tepki vermesi ve metal aksamın birbirine alışmasından dolayı.benim ilk başlarda az bileğim ağrımadı =) zamanla geçiyor ani zıplamaları.alışırsın.
Sağolasın ilker.Bende tri color ı çok sevdim ama diğer renkleride çok iyi.Çok garip birşey yahu arkadaşımın sitesine bıraktım otoparkı ve güvenliği var diye ve şuan evdeyim ama içim nasıl rahatsız anlatamam biri çizcekmi çocuklar üstüne çıkcakmı Branda almam şart bugün ve hale yer problemim var arkadaşın sitesinde sadece bu akşamlık tutacağım dahga sonra nereye koyacağım hiç bilmiyorum.Bide kırmızı jant şeridi bulmam lazım
brandayı ihmal etme.hem hava muhalefeti için, hemde çocuklar için olayın başını kaçırdım ben.1 motor geliyordu 2. idin.ne oldu kaporasını mı geçmiş ilk arkadaş
Ve bugün çok stop ettim bikaç kezde zorladım vitesi içim gitti bişey olmuşmudur :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
Yok anes motor dün ilan koymuş sahibindene tri color elimizde 1 adet cbr 125 var diye hemen aradım ve sabahtan geleceğimi söyledim ve babamla yola çıktım saba 6 gibi 7.30 da bayinin önündeydim 1 saat bayinin önünde bekledik hemen girdik aldık motoru Diğer bayidende kaporamı geri alacağım ilgilenenlerin haberi olsun pendik güngör motor
mükemmel bi şans.bende olsam sabah 6 da giderdim kardeşim valla
istop etme olur ilk başlarda, bende scooter den geçtim, 20 30 kere ettirmişimdir.az çekmedi benden
Önerebileceğin internetten alabileceğim bir tank pad var mı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
http://www.motobakkal.com/?urun-76-R...NT-SERiDi.html
? Florasan kırmızı nasıl olur
Zippo's kardeş hayırlı olsun motorun bende almak istiyordum bu yaz bi cbr 125 r yeni kasalardan nasip olmadı hala bekliyorum, kaporayı çektin mi sen acaba ?
ne kadar kapora ödemiştin peki motor için ?
200 lira..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------
Babam motoru azcık yatırmış yine iyi granajda bişey yok fren pedalı biraz çizilmiş,birazda egzosda çizik var Nazarlık diyelim..
http://www.motorturkiye.com/goster/2...elcik-gr-205-b
Burdaki elcikler için ne diyosunuz kırmızı olanlar alınır mı ?
Ben şu an Eskişehirdeyim , İstanbulda tanıdıklarım var kaporayı çekeceksen senin sıranı alabilir miyim acaba öyle birşey mümkün mü ?
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)