öğlen saatine denk getirirseniz ben ordayım engin,çünkü saat 15:00 da iş alacagım olmadı benim iş yerine gideriz duruma göre
öğlen saatine denk getirirseniz ben ordayım engin,çünkü saat 15:00 da iş alacagım olmadı benim iş yerine gideriz duruma göre
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
şu motoru bi aliyim. sizin motorlarıda ben yıkıycam
ben kendimden başka kimseye motorumu yıkatmam... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Bende öyle
Kendim yıkıyorum zaten mekanda..Müsaade ediyorlar..
Yav ben burayı motosiklet görsel bakım servisine çevireceğim..
Şu otomatik motor yıkama makinesini Ok lediler, bugün üstüne lift te alsanız şahane olur dedim, ona da eyvallah dedi sahipleri..
Ama bunun için bir iki tur yapıp potansiyel varlığından haberdar etmemiz gerek mekanı..
Daha sonra isteyen herkes gidip hem motorunu yıkar/yıkatır hem de lifte alıp yağdır, ciladır, bunları yapar..
arkadaşlar ben gelemiyorum:(
20 mart sabahı TURKBİKERS tarafından organize edilen,80 kişilik motosiklet grubuyla çanakkale'ye şehitliğe gidiyoruz... ama dönüşte mutlaka uğrarım :D
Katılımcılar:
1- Osbourne
2- olcan138
3- RunemagicK
4- Arjantinli69
5- GKN
6- ozrace
7- Demir Mekan
8- ..................?
Gelme bakalım sen..
Git Turkbikers larınla sür bakalım
bende gelırım yaw lıbadıyenın neresınd örnek de oturuyorum zaten benzıncının yanındakımı acaba
Engin abi 20 martta birde tekirdağ organizasyonu varmış. İstersen o arkadaşlarlada görüş belki tekirdağ gezisinden sonra size katılabilirler.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
@onuray,
Tam senin bir önceki mesajına motor şart değil, kask da yıkatılır yazmaya girmiştim ben de...
Taksim meydandan kalkan 129T'yi önerebilirim gelmek için en kolay, köprü çıkışından da en kısa çözüm o olacaktır. Kadıköy'den de gelen 14B, 14ES, 15BK gibi otobüsler var...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ozi kolay gelsin.cbr 1100 xx yıkıyorlarmıymış haftaya gelirim o zaman yıkarız
Birşey soracam;
Bende hornet 600 var 2008, 3 aydır çalıştırmıyorum; neler yapayım tavsiyeleriniz nedir.
depo boşa yakın, akü bitmemiş hala...
boşverin yıkamayı da tekirdağa ya da çanakkaleye gidelim ama sabahtan olsun da akşama kalmayalım ...
motosikletim ve ehliyetim yok :( Henüz aileyi ikna aşamasındayım. Eğer sabit bir yerde duracaksanız gelip motorlarınızı görmek ve konuşmalarınızı dinlemek isterim. Motorsuz bir katılım mümkün mü ?
BEni at listeden, motor u yıkamaya ite ite getiremem Ağrızalı da kendileri, parça gelene kadar garajdayız =)
GKN MOTORS
ben bir kova su ile hallediyorum abi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)