Yazmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.
herkeze merhaba bende 96 beyaz funduro kullanıcısıyım.
bu gün sürüş esnasında motor gaz yemedi ve teklemeye başlayıp stop etti.
ben benzinden kaynaklı bi sorun olduğunu düşündüm. rezer e alınca hiç bir sorun yok ama normal e alınca belli bi süre sonra tekleyip stop ediyor.
acaba kirli benzin den kaynaklı bi sorun mu yoksabaşka bi açılımı varmı. ????
saol uyarın için ama benzini 7 km önce alınca tekrar geri gitme isteği uyanmadı içimden
yani yarım depodan biraz az benzin vardı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
ben şarz ediyorum inşallah dolar :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 AM ----------
birde unutmadan yan sehpa nerden bulabilirim. istanbulda bilen biri varmı? bi kaç yere sordum ama nafile. :( motor aşırı yatıyor vakti zamanında yan sehpası değişmiş sanırım.
selam
bi hafta kadar önce ben de 98 model bir f650 sahibi oldum..motor şu anda kızıltoprakta mert bey in dükkanında bakımda..lastikleri çok eski olduğu için değiştirmem gerekiyor..araştırdığım kadarı ile en popüler lastikler michelin anakee ve metzeler tourance bir de continental escape var ama internette fiyat bilgisine ulaşamadım..metzeler ve michelin e nazaran continentalın fiyatı sanırım biraz daha düşük..bu lastiğin fiyatını ve nerden temin edebileceğimi bilen var mı? istanbul anadolu yakasında olursa iyi olur..
teşekkürler
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Yaklaşık 2 yıl önce conti escape aramış, bulamamıştım. şu an durumu nedir bilmiyorum.
Geçen ay arkadaşımın 1995 F650'sine (benim eski motorum) metzeller tourance taktık. 470 Lira tuttu.
Performansından memnun.
Conti escape için http://www.eris.com.tr/ bağlantısındaki telefondan, Bora ERİŞ'ten bilgi alabilirsiniz.
Bora bey de motorcudur. Yardımcı olur.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hızlı cevap için teşekkürler..
seneye bende alıcam ozaman sohbete bende katılırım
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
seneye almayı düşünüyorum ama kaç yaşında bir alet almalıyımki sorun çıkartmasın. malum yedek parçaları şimdiki motorumla aynı fiyat nerdeyse. masraf çıkarmasın, uzun yolda yolda bırakmasın istiyorum. düşünceniz nedir
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Hemen hemen her aracımda olduğu gibi, bu motorumda da akü cortladı, ve yine yepisyeni bir akü satınalmak zorunda kaldım.
Aha bu alentirink kutusu için 90 Kayme öpüldüm.
Bayramdan sonra elektrolitini ekleyip şarjını yapacağım.
Hayırlı olsun.
Dün elektrolitini doldurup şarjını yaptık, müdürüm-moderatörüm Erginatörümün yardımıyla da taktık ve hizmet almaya başladık.
Artık bu topikle kimse ilgilenmese de, ben yaşatmaya devam edeyim.
Gültekin bmw'nin bu kasasını tercih edecek kişilerin kafasındaki en büyük soru işareti modeli deneniyle sorun çıkartır mı? Sorun çıkartırsa fiyatlar ortada . Acaba ocagıma incir agacı dikip onu düzenli olarak sular mı?Bir kullanıcı olarak bu konularda bizleri aydınlatırsan konuya olan ragbetin artacagı düşüncesindeyim.
Eskimeyen ve bozulmayan bir makina henüz icad edilmedi.
Önemli olan parça ve ustasını bulabilmek. BMW'nin bu modelinin her parçası ve ustası gani.
Yurtdışı bağlantılarınız varsa hiç üzülmezsiniz. Yoksa, Borusanda her parçası mevcut. çokça tercih edilen Japon muadilleri fiyatına alabiliyorsunuz.
Fiyatlara gelince, çin menşeili ürünler hariç, diğerlerinden ucuz ya da pahalı değil.
10 yaşından büyük olan bu makinalar tabiiki sorun çıkaracak.
Düzeltilen bölümden 5 yıl kadar emin olmak işin güzel yanı.
Valla Gültekin abi ben de bugün Rahmi Hoca'nın motoruna bindim YBR'den sonra çok farklı ve sürüşü çok zevkli geldi açıkçası.
Eğitimden sonra alınabilcekler listesine ekledi hoca tabii ki alır almaz ek bir eğitimle.
Bir kaç motor baktım internetten ama 97-99 modeller var 33000 45000 yazmışlar açıkçası bu tarz bir motor için biraz az gibi geldi. Eee tabi yeni başlıyoruz her şeye de atlamamak kılı kırk yarmak lazım. Bu konuda nasıl bir tavsiyen olur ? Yeni başlayan biri için tavsiye eder misin motoru ? Uysal mıdır vs vs.. )
Aklımda başlangıç için CBF 250 vardı fakat hoca bu modeli de aklıma sokunca araştırma gereği duydum.
Biraz bilgi verirsen çok sevinirim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)