valla hepsi de süper modeller tasarımlar gıttıkçe uzay cağı gıbı oluyor kılasık motorları daha cok benımsemiş biri olarak bunlar bana biraz sevımli güclü oyuncakmışlar gıbı gelıyor
valla hepsi de süper modeller tasarımlar gıttıkçe uzay cağı gıbı oluyor kılasık motorları daha cok benımsemiş biri olarak bunlar bana biraz sevımli güclü oyuncakmışlar gıbı gelıyor
Arka kuyruk biraz emanet duruyor gibi
vfr çok tatlı olmuş ne diyeyim.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Alplerde denemeler baslamis.
Galiba bitti motor.
http://www.evisor.tv/tv/hersteller/s...-2010-9885.htm
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
O zaman benden de VFR'nin yeni vites kutusunun videosu gelsin.
Bence kesinlikle dizayn anlamında bir fiyasko. Önden kocaman bir kafa,arka kuyruğu montajda unutulmuş gibi.Spor touring denilen klasmanda insanlar bu araçla nasıl yolculuk yapacak?Yan çantaları yok,kuyruk küçük olduğu için nasıl bir kit yapacaklar çok merak ediyorum. Tabi teknolojisine diyebilecek hiçbişey yok, filmdeki şanzıman özellikleri ile piyasaya sürülecekse çok ileri bi teknoloji ama dizaynıda niye aynı özen yok? Yan taraftaki boşluğa reklam alıp motorun giderlerinde tasarruf bile edebilirsiniz
Fiyatı ne olacak acaba?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yok o tamam,otomatik ya da manuel seçim özelliği mevcut ama bu özellikler olan motorda debriyaj yok,
bu resimlerdeki motorların debriyajı var,o yüzden motorlar anam babam sıralı şanzımanlı bence,ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)