MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 15:25
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 15:27
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
13 Nisan 2009, 15:27
[QUOTE=kuyucadısı;1516757]cem bana yapılan eleştirileri kaldıramadıgı için bu sözlere maruz kaldı biriniz dogal olarakta kendimi suçlu hissediyorum sakın sende aynı şeyi yapma amacımız mt olarak birlik olabilmek[/QUOTE
cadı, bukadar yorum yaptıklarına ve eleştirdiklerine göre bu gezi çok güzel olmuş bir sonraki gezi ne zaman
-
13 Nisan 2009, 15:30
:
-
13 Nisan 2009, 15:30
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
tekerden dolayı taktın bana, bu arada dün kulaklarını çınlattık deli mavili bu aralar pek formlara giremiyor selamı var
aleyküm selam sende sellam söyle yanılıyorsun kimseye takmışlıgım yok sadece tehdit sebebiyle atılmış onu gördüm bildigim kadarıyla bu ikinci ve bu gezide bende vardım farkındaysan yorum yapmadım çünki gördüm dün kızın tek başına debelendigini herkes atıp tutacagına niye kimse yardım etmedi bende baktım kargaşa var gittim başka yerde yemek yedim tekrar geldim ama yemek degil yol yapmak motora binmek ama bunu anlamak zor iş cagla çok ugraştı ama insanlara yaranmak zordur herşey dört dörtlük olsaydı biri cıkar kuş süttü niye yok derdi işine gelmeyen birdaha kine gelmes yorum yapmakta serbet bence yanlışlar eleştirile elieştirile düzelir ama yinede güzel gündü elerine saglık KUYUCADISI
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
13 Nisan 2009, 15:32
cadı, bukadar yorum yaptıklarına ve eleştirdiklerine göre bu gezi çok güzel olmuş bir sonraki gezi ne zaman
en kısa zamanda sedatın yuvacık gezisine bi gidelimde gerisi kolay
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
13 Nisan 2009, 15:34
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
cem bana yapılan eleştirileri kaldıramadıgı için bu sözlere maruz kaldı biriniz dogal olarakta kendimi suçlu hissediyorum sakın sende aynı şeyi yapma amacımız mt olarak birlik olabilmek
tamam abla ok senın ıcın bulasmamaya calıscam
-
13 Nisan 2009, 15:35
[QUOTE=OGLUMVE BEN;1516777]
40 da deli olsun 41 ide akıllı adamın bizle ne işi olur
halis adlı üyeden alıntı
yanılıyorsun kimseye takmışlıgım yok sadece tehdit sebebiyle atılmış onu gördüm bildigim kadarıyla bu ikinci ve bu gezide bende vardım farkındaysan yorum yapmadım çünki gördüm dün kızın tek başına debelendigini herkes atıp tutacagına niye kimse yardım etmedi bende baktım kargaşa var gittim başka yerde yemek yedim tekrar geldim ama yemek degil yol yapmak motora binmek ama bunu anlamak zor iş cagla çok ugraştı ama insanlara yaranmak zordur herşey dört dörtlük olsaydı biri cıkar kuş süttü niye yok derdi işine gelmeyen birdaha kine gelmes yorum yapmakta serbet bence yanlışlar eleştirile elieştirile düzelir ama yinede güzel gündü elerine saglık KUYUCADISI
sagol halis abi inşallah en kısa sürede tekrar birlikte oluruz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
13 Nisan 2009, 15:35
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
en kısa zamanda sedatın yuvacık gezisine bi gidelimde gerisi kolay
ne gezısıymıs ablaa bırı kofte dıo bırı yuvacık dıo benım neden haberım yoook
-
13 Nisan 2009, 15:38
varmı mt gibi kocaman bir aile daha? sevmeyi bilmek.. mutlu olmayı, mutlu etmeyi bilmek.. BİR SICAK SÖZ, BİR DEMLİK ÇAY İŞTE SEVMEK BU KADAR KOLAY... fotoğraflara keyifle baktım elinize sağlık.. gelemediğim halde bütün gün derste dua ettim noolur hava müsade etsin, keyifli geçsin geziniz diye..ama sanırım hava biraz soğukmuş.. olsun yinede buluşabilindi ya yeter.. emeğine sağlık sayın cadımız...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
13 Nisan 2009, 15:38
[QUOTE=kuyucadısı;1516788]
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
40 da deli olsun 41 ide akıllı adamın bizle ne işi olur
sagol halis abi inşallah en kısa sürede tekrar birlikte oluruz
ben gelmicem abi sen karıştırıyorsun ortalığı
AYGÜL adlı üyeden alıntı
Kimse kendini üzmesin artık yeter arkadaşlar
güzel olan herşey eleştirilir unutmayalım
Cem'e gelincede seni seviyoruz Cem ikide bir ayrılma aramızdan
herkes sakin olsun güzel bi hafta sonu geçirdikbunun tadını çıkaralım
benim son gezimdi ayrıca
yani 14 haziran geçene kadar
hediyeni 14 hazirandamı verecem cadıyada vericektim hala motorda duruyor
:
-
13 Nisan 2009, 15:45
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
13 Nisan 2009, 15:45
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
13 Nisan 2009, 15:48
halis adlı üyeden alıntı
valla sende aynı şeyi yap onun yanına git neden atıldına bir bakıp bence ondan sonra savunun
halis abi adam bize şakşakçı dedi niye kimse bişe demiyor
halis adlı üyeden alıntı
aleyküm selam sende sellam söyle yanılıyorsun kimseye takmışlıgım yok sadece tehdit sebebiyle atılmış onu gördüm bildigim kadarıyla bu ikinci ve bu gezide bende vardım farkındaysan yorum yapmadım çünki gördüm dün kızın tek başına debelendigini herkes atıp tutacagına niye kimse yardım etmedi bende baktım kargaşa var gittim başka yerde yemek yedim tekrar geldim ama yemek degil yol yapmak motora binmek ama bunu anlamak zor iş cagla çok ugraştı ama insanlara yaranmak zordur herşey dört dörtlük olsaydı biri cıkar kuş süttü niye yok derdi işine gelmeyen birdaha kine gelmes yorum yapmakta serbet bence yanlışlar eleştirile elieştirile düzelir ama yinede güzel gündü elerine saglık KUYUCADISI
:
-
13 Nisan 2009, 15:48
canercamalan adlı üyeden alıntı
a.s
kadir abi naber
hiç ii diğilim caner ya burda ne kadar ukala insanlar var ya adamı zorla banlattırdılar gene cem abi geçmiş olsun
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
13 Nisan 2009, 15:50
Nıce Mutlu Yıllara Mt....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
13 Nisan 2009, 15:51
boşveeeer salla herşeyin yeri zamanı var cem abi ne yaptıb bilmiorum ama yersiz ve zamansız yaptığına eminim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
13 Nisan 2009, 15:51
halis adlı üyeden alıntı
a.selam ben geziye katılamadım ama inşallah avcılarda tanışmak ümidiyle, gezi çok güzel olmuş bu kalabalıkta normaldir aksaklıklar olması herşeyi bir kişiye yüklemelerine cem dayanamadı bu asabiyeti ondan hoş görmek lazım.
[QUOTE=kuyucadısı;1516781]en kısa zamanda sedatın yuvacık gezisine bi gidelimde gerisi kolay [/QUOTE
inşallah
-
13 Nisan 2009, 15:53
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
13 Nisan 2009, 15:56
canercamalan adlı üyeden alıntı
boşveeeer salla herşeyin yeri zamanı var
cem abi ne yaptıb bilmiorum ama yersiz ve zamansız yaptığına eminim
o misafir takılmayı seviyor
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler