MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 13:31
bosnak_semko adlı üyeden alıntı
çok saol hell24.
emre abi maltepeye kadar benle aygülü bıraktı sağolsun maltepede aygülle otobüse bindik.500 metre gittik gitmedik ben fenalaştım aygül durdur otobüsü inelim dedim birinci basamağa adım attım 2. basamağı hatırlamıorum yere düşmüşüm.
saolsun aygül çok yardımcı oldu benimle acile geldi yanımdaydı.
acilde iğne vurdular bi yarım saat yattım kendimi iyi hissediodum çıktık hastaneden.
herşeye rağmen çok güzel bir geziydi cadı'ya gürkan amcama aparat cem abime ve ismini sayamadığım birçok insana teşekkürü borç bilirim.
B-A-N-U sanada çok geçmiş olsun.
akşam haberini aldık ayğülle konuştum gece geçmiş olsun sana tekrar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 13:33
çok saol hell24.
emre abi maltepeye kadar benle aygülü bıraktı sağolsun maltepede aygülle otobüse bindik.500 metre gittik gitmedik ben fenalaştım aygül durdur otobüsü inelim dedim birinci basamağa adım attım 2. basamağı hatırlamıorum yere düşmüşüm.
acilde iğne vurdular bi yarım saat yattım kendimi iyi hissediodum çıktık hastaneden.
herşeye rağmen çok güzel bir geziydi cadı'ya gürkan amcama aparat cem abime ve ismini sayamadığım birçok insana teşekkürü borç bilirim.
Asıl sana çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın.?
teşekkür ederim benimki o kadar önemli değil yani sanırım şimdilik ...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
13 Nisan 2009, 13:34
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
akşam haberini aldık ayğülle konuştum gece geçmiş olsun sana tekrar
saolasın abicim
-
13 Nisan 2009, 13:37
herkeze .gunaydın ben yattıktan sonraki yorum ları okumayı şimidi bitirdim ufff be ne kadar yorum yapılmış 1 saatir okuyorum..bende ilk defa bir organizasyona katıldım burada .ama memnun kalanlardanım. çağla arkadaş kendini tanıtmadı dediler bana geldi ben cadı çağlayımdedi. ilk olaydan sonra başka biryer ayarladık fenerde denildi.yemekte başka istediğiniz birşey varmı yardımcı olalım denildi.çay içmeye gideceğiz bizimle gelirmisin denildi.bunlar sadece bana özel değildi herhalde dimi ooo bnimle tanışmıdı diyen arkadaşlara giderken bize haber verilmedi diyen arkadaşlara...duyurulur
-
13 Nisan 2009, 13:40
O Öle konuşur bu böLe konuşur.. yani kısacası ağzı olan konuşur..
Ortaya laf atıyımda nasıl olursa olsun der..
Ama bu işin bir sonucu vardır buda eşittir
= Giden Memnun Gelen Memnun..
Memnun olmayan varsa oda bulsun kendine bir teneke çalsın bizde dinleyeLim ;)
-
13 Nisan 2009, 13:43
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Aman Aman iyikide ayrılmışsın bir dahada gelmezsin olur biter.
beğenmediysen beğenmedim dersin geçersin yok şuymuş yok buymuş
Kelimelerinide doğru kur o şakşakçı lafları falan burası yeri değil sana kimse kötü bir cümle kurmamış inşallah bir dahaki gezide görüşürüz....şakşakçılık olayının üzerinde dururuz...
gerçekden gelme bir daha yapdığın huzursuzluk çok ayıp aramızda senin gibi insanların olmasını ben istemem doğrusu ( Khutuck nickli şahsiyet )
-
13 Nisan 2009, 13:48
çok saol hell24.
geçmiş olsun bosnak şimdi daha iyisindir umarım. akşam haber aldıgımda aradık seni ama ulaşamadık malesef..
arkadaşlar tartışmaya gerek yok herkes begenip begenmemekte özgür hatalarım oldu kabul ediyorum ve yaşaşnan tüm tatsızlıklar için herkezden özür diliyorum..
lütfen kapatalım artık bu konuyu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
13 Nisan 2009, 13:48
AYGÜL adlı üyeden alıntı
Semihcim mesajda attım sana ama nasıl oldun
saolaygül.
aldım msj ını geri dönemedim ama çok uykum vardı yattım.
daha iiyim geçti sayılır.
iğnenin acısı kaldı bitek
-
13 Nisan 2009, 13:49
-
13 Nisan 2009, 13:50
-
13 Nisan 2009, 13:50
-
13 Nisan 2009, 13:51
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun bosnak şimdi daha iyisindir umarım. akşam haber aldıgımda aradık seni ama ulaşamadık malesef..
arkadaşlar tartışmaya gerek yok herkes begenip begenmemekte özgür hatalarım oldu kabul ediyorum ve yaşaşnan tüm tatsızlıklar için herkezden özür diliyorum..
lütfen kapatalım artık bu konuyu
çok saol cadı.
dün hastaneden ewe geldim uyudum.
o ara aramışsınz heralde.
herşey için çok teşekkür ederim.
ilgisiz diye konuşanlarda bunları okusun.
sadece buluşmada organizasyonda değil her şartta her durumda birbirimizin yanındayız.
aparat cem abim dünden beri birçok kere beni aradı durumumu sordu cadı aynı şekilde.
bende bu grubun yenisiyim bu 4. buluşmam ama gruba karışmayı bilirsen seni zaten aralarına alırlar aileden sayarlar.umarım mesaj gider gitmesi gereken yere ;)
-
13 Nisan 2009, 13:53
By_StaR adlı üyeden alıntı
ya siz neden Atışıp duruyosunuz? GEzi GEçmiş Bİtmiş AKsamdan beri Aynı muhabbet..:! ADam Böyle olsa daha iyi olurdu diyo başka bişey demiyo. Eleştirebilir yani olabilir böyle şeyler arkadaşlar.. hala uzadıkça uzuyo.
Bunları pişirip pişirip yeniden yazmak yerine geziden komik anıları paylaşsanıza burada..
özerçim kime şakşakçılık yapmışız simitimizi bile paylaştığımız arkadaşlarımı zamı
:
-
13 Nisan 2009, 13:55
gürkan abi akşam en çok seni düşündüm karanlıkta nasıl rahat döndünmü ya gidon kilitleniyordu yaaa inş sorun çıkarmamıştır
-
13 Nisan 2009, 13:55
Khutuck adlı üyeden alıntı
Cevaben:
Sonra:
Her mesajın sağ üst köşesinde "Şikayet" butonu vardır, tıklayıp şikayetinizi MT yönetimine bildirebilirsiniz.
Yok abi sağol, ben almayayım. Sonra tehdit etmeyi falan becerirler belki
Konuyu kapatmama rağmen uzatmak isteyenler var, rahatlarına baksınlar.
siteyi takip ediyorsan hafta sonu avcılardayız ordada sucuk partisi var gel aramıza şak şak nasıl oluyor anlatırsın
:
-
13 Nisan 2009, 13:57
Akileos adlı üyeden alıntı
gürkan abi akşam en çok seni düşündüm karanlıkta nasıl rahat döndünmü ya gidon kilitleniyordu yaaa inş sorun çıkarmamıştır
saol şef yavaş yavaş gittim sabahta hallettim ön takım rulman resmen kırılmış şindi yağ gibi oldu
nazar var nazar
:
-
13 Nisan 2009, 14:05
-
13 Nisan 2009, 14:14
bütün gözler bu gezide bidaha bidaha
-
13 Nisan 2009, 14:14
-
13 Nisan 2009, 14:16
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
khutuck senden rica etsem önceki mesajının sadece şakşakcı bölümünü değiştirirmisin
Benim değiştirmem sorun değil
Edit:Değiştirdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler