valla anlamadım nasıl bir iş ama geçirdilersede artık geçti gitti
valla anlamadım nasıl bir iş ama geçirdilersede artık geçti gitti
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
arkadaşlar tüm güzel sözleriniz için ve herşartta desteginizi esirgemediğiniz için teşekkürler....
eleştiren arkadaşlar sizlerede teşekkürler hakettmişim ki eleştiriliyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ilker burçin gelsin onlarda da vardır foto
Toplu aile resimleri bizde E-M-R-E nin çektiği ama makine bende kaldı benimde yanımda değil evde kaldı artık akşama yükleyeceğiz ne yapalım...
:cherry: :cherry: :cherry:
canım benim bizi tanıyan yada tanımak isteyen bizim le olucak dışardan olmaz
topik arkası diye bişe var biliyorsun nasıl ugraştığımızı mutlaka iyişeylerin yanında kötüşeylerde olucak tır kimse istemesede onlarda bu işin tuzu biberi ama biyere kadar arkadaşımıza laf söyletmeyiz söyletmiyecezde ve geziler devam edicek belki daga az olucaz belki dağa kalabalık kim ne derse desin her şey çok güzeldi
seni seviyoruz kuyu cadısı
sevmiyede devam edicez
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ben kaçar kendinize iyi bakın kimseye karışmayın erkeklere bakmyın tmmı
resimleri hazırlıyorum biraz sonra atıcam arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Çağla aynen öyle biz seni seviyoruz İmzanı attığın her geziyede evet iyiki varsın .
Yalakalık yapıyor diyen kişiler çıkacaktır .yaparım yapmam sizi alakadar etmez etmiyeceği içinde boştan yere yazı yazarak parmaklarınızı yormayın..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
http://video.google.com/videoplay?do...53074786952076
ilk video yukleme gırısımım ınsallah olmustur.
çok saol hell24.
emre abi maltepeye kadar benle aygülü bıraktı sağolsun maltepede aygülle otobüse bindik.500 metre gittik gitmedik ben fenalaştım aygül durdur otobüsü inelim dedim birinci basamağa adım attım 2. basamağı hatırlamıorum yere düşmüşüm.
saolsun aygül çok yardımcı oldu benimle acile geldi yanımdaydı.
acilde iğne vurdular bi yarım saat yattım kendimi iyi hissediodum çıktık hastaneden.
herşeye rağmen çok güzel bir geziydi cadı'ya gürkan amcama aparat cem abime ve ismini sayamadığım birçok insana teşekkürü borç bilirim.
B-A-N-U sanada çok geçmiş olsun.
Aman Aman iyikide ayrılmışsın bir dahada gelmezsin olur biter.
beğenmediysen beğenmedim dersin geçersin yok şuymuş yok buymuş
Kelimelerinide doğru kur o şakşakçı lafları falan burası yeri değil sana kimse kötü bir cümle kurmamış inşallah bir dahaki gezide görüşürüz....şakşakçılık olayının üzerinde dururuz...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)