şerif iyilik yap denize at lafını birazcık yanlış anlamış sanırsam (((((((((((((:
şerif iyilik yap denize at lafını birazcık yanlış anlamış sanırsam (((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
işte tam içimden geçirdiklerim.. teşekkür ederim size..(ADANA GRUBUYLA AYVALIKA BEKLİYORUM BU YAZ )...... keşke bugün yanınızda olsaydım ve o aksaklıkları beraber yaşayıp ileride tebessümle hatırlayabileceğimiz bir anı eklemiş olsaydım.. bir sonraki gezide umarım katılabilirim.. geziyi düzenleyen arkadaşlar EMEĞİNİZE TEŞEKKÜR.. NİCE YAŞLARA M.T....
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
valla imageshack.us dener adi siteye 3 saattir 520 tane resim yukledim ve en sonunda bana linklerin verilecegi ekranı bembeyaz bos bir sayfa verdi yarım saattir sahibinden kapıcısına kadar dumduz gidiyordum
simdi 50 50 deniyorum atmayı..
bu seferde aynı seyi yaparsa direk telefon acıp fiilen suratlarına edecegim kufuru............
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yahu bende 17 tane canavar gibi resim var.... ancak image shack yok... dükkandayım,burasıda yoğun.... yokmu yardım eden!!!!!!
S.O.S---HELP---İMDAT
Öyele veya böyle ben Silivri'den geldim daha farklı düşünmüştüm düşündüğüm gibi olmadı.
İnşallah bir dahi sefere, kırıcı olduysamda başta bu geziyi düzenleyen arkadaşlardan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.
Herkezi Silivri'ye bekler herkese iyi akşamlar dilerim.
ben olay esnasında orda değildim çamura düşen kaskımı yıkıyordum,kazayı simdi videodan izledim..ama bi sakatlık çıkacağı belliydi,en son bi mondial hazarfendeki motocross yarıslarına özenmis rampadan uçuyodu..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Bakın arkadaslar...
evet aksilikler oldu.ama sunu bilmenizi isterimki CADI bu geziyi düzenlerken kesinlikle boyle olmasını dusunmuyordu.Kaldiki güzel güneşli bir hava olsaydı bu gezinin keyfine kimse birsey diyemezdi.Haksızmıyım.Evet hava bulutlu ve bır okadar da soguktu.Bizler neden bekledik.Cunku o terbiyesiz işyeri sahibi bizi içerdeki acıkbufe kahvaltının bıtmesınden sonra bızı ıcerı alıcaklardı.Ben boyle bılıyorum yanlısmıyım.Fakat topluca asagıya ındıgımızde adam dısarı masa atmıs bızı zorla oraya oturtmak ıstıyor.Boyle bır durum karsısında kendınızı CADI nın yerıne koyun.Biraz dusunun.sonucta gruptan kopmayan kısıler guzel bır yerde balıgımızı yedık.Evet aksılıkler bızlerı bıraz sınırlendırdı.Istenmeyen olaylar oldu.Bu durum baska gezılere elbette yansımayacaktır.Herseyden bır tecrube oluyor.
herkeze selam lar bende eve yeni geldim.iyi rüzgar yemişiz.heryerim ağrıyo.bu m-t ile katıldığım ilk ve son gezi olur(ŞAKA ŞAKA)..harika bir geziydi harika insanlarla tanıştım.sanırım bundan sonraki gezileride kaçırmam inş.hepinizi selamlıyorumm.saygılar
İlk MT gezimiz biraz olaylı oldu ama yinede güzel bir geziydi bence, geziyi organize eden Kuyucadısına, resimlerimizi bol bol çeken Cerrahi arkadaşımıza ve geziye katılan diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)