Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
oooooo olmadıki ama...
baslık bu degildiki
resimleri up ediyorum su anda iki dk sabredemedeniz be birader...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
NE ÇIKMIŞIM BE ARKADAŞ.....
zifiri karanlıkta güneş gözlüğü (numralı ) takan bi ben varım her halde!!!!!!
çağla....
sende süper çıkmışsın..... harbi tırstım
o aşağıdaki mekanlarla ilgili haala kafamda soru işaretleri var!!!!
adamların işi gücü taaa oraya moloz dökmüşler!!!!!
o kadar yer varken neden orası? ve o kadar zor bir yere!!!!!
vardır bi çakkallık......
Korku filmi gibi ne bu yahu...
benım mt nın ılk toplantısına katılısımdı cokda memnunum yenı kısılerle tanısmak cok hostu kısmetse zaten bundan sonrakı bulusmalarda mutlaka orda olucam herkese tesekkurler
booş kooooooooooyyyy gitsin
biraz yeni gelenler yalnız kaldı gibime geliyor... o yüzden erken ayrıldım , iyide yapmışım saolsun crosçularla...
...
Organize edenlere ve gelen herkese cok tesekkurler.
Super bir gundu benim icin. Ayrica Mutlu Yillar sana MT
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:
Yalovadan kalktım geldim garipçeye garip garip balık yerine soğuk yedim lokantanın cadıya yaptıgı yanlış üzdü beni lokanta sahibinin 150 bin tl lik arabayı deniz kenarına mı alcam !! demesi insan canının bi araba kadar ib....nin gözünde etmediği bir yerde bulunmak istemedim !! O gazla yalovaya döndüm başka bi yer ayarlanmış ama yola çıktıkdan sonra haberim oldu dönemedim ! Bu gün için söyleyeceklerim bunlarla sınırlı değil !! Sizler MT kardeşlerim abilerim ablalarım hepinize çok teşekkür ederim biz bir aileyiz ve hepiniz çok güzel insanlarsınız ve sizleri tanımak ve tanıdık dostlarımla tekrar bir arada olmak beni çok mutlu etti Başda CADI ya Erdem860 a smh kardeşime ve viraj korkusunu yenememiş GSR li kardeşime ve tüm MT ailesine çok teşekür ederim. Resimleri bekliyorum ve yalovaya da sizleri bekliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)