arkadaslar bende orda olcam görüşmek üzere .
yien gelemiyorum....bugün akşam geçen haftadan ayarladığım misafirlerim gelecek....bu aralar polisden korkmaya başladım...ehliyet için kaydımı yaptırdım...27 kasım da sınav var...ehliyetli olarak katılırım artık yeni toplantılara..
buluşma saatinde oradayım
...Sergerdan...
Ya biri bana Motosikletini Kirlasın Abilerim,Arkadaşlarım orda olayım bi günde Motosikletli olarak
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
motosikletsiz gel alla allaaa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Motosikletsiz gelmek iStemıorum bi kerede Erhan abi,bi ilk olsun hayatmda :D
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
evet arkadaşlar güzel bir toplantının daha sonunu getirdik bu gün katılan bütün arkadaşlarımıza teşekür ederim ayaklarına ve tekerlerine ve ..kızlarımızın terliklerine sağlık süper bir geceydi yenilerle eskilerle hep beraberdik mt izmir birliyine sağlık
Hemşoo hakkatten hızlı çılktın bu ne hız kardeşim hemen çakmışın msj
şaka bi yana güzel bi akşam oldu hatta saatler ilerledikçe dahada güzelleşti sanki.
hepinize iyi geceler görüşmek üzere..
Bacoman
oğuz abi resimleri MT İzmir'e değil buraya at yaw...ne işi var orda
hep klasik süperdi falan yazıyoruz ama bu toplantı şifa gibi geldi bana, mekan çok güzeldi, katılım çok güzeldi, fiyatlar uygundu, mekanın yeri çok kolaydı...herşey mükemmeldi...2 hafta sonraki cuma toplantısında görüşmek üzere
bendede 1 adet alinin kulak pasımızı silerken çekilen bir video var ama pazar akşamı atabilirim...
gelenlerin ayağına, gelmek isteyip gelemeyenlerin kalbi bizle olanların yüreğine sağlık...MTİzmir önceki kış ve yazın tadına dönmeye başladı, komplekssiz sade bir muhabbet bir fincan çay, kahve
kalın sağlıcakla
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
DEVAMI BURADA
ARKADAŞLAR BU AKŞAM İÇİN BU KADAR DEVAMI DAHA SONRA GELECEK
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)