Çok geçmiş olsun sana da kardeşimize de.
Sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın, gerçekten de temiz kalplisin, seni tebrik ediyorum.Vicdanın rahat olsun
Çok geçmiş olsun sana da kardeşimize de.
Sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın, gerçekten de temiz kalplisin, seni tebrik ediyorum.Vicdanın rahat olsun
hocam çok geçmiş olsun artık hazır yaz da geliyo küçük çocuklara dikkat etmek lazım hemen yola atlayıveriyolar sokak aralarındada fazla hız yapmamak lazım
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
sinan geçmiş olsun.allahtan bişey olmamış çocuğa ve motoruna yoksa mahkeme mahkeme uğraş dur.ondan da kötüsü vicdan azabı olurdu.çok şükür ucuz atlatmışsın ve davranışını takdir ettim keşke herkes senin kadar duyarlı olsa.
geçmiş olsun ikinize de,
çocuğa bi tane sırt çantası alınabilir
kazasız belasız sürüşler,,tüm motorculara
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
çok geçmiş olsun benim çocuğumda 3.sınıfa gidiyor okuyunca o aklıma geldi ALLAH beterinden korusun ikinizede tekrar geçmiş olsun..
BMW R27R69R80 en sonR1200GS
Geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın, takdir Allahındır.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Arkadaşım çok geçmiş olsun sana da, o ufaklığa da. Çok şükür ki daha önemli bir problem olmamış. Seni de yaptığın örnek davranıştan dolayı tebrik ederim. Keşke herkes senin gibi olabilse. Suçunu kabul ederek ve gidip ufaklığa yardım ederek annenin gönlünü bile kazanmayı başarmışsın. Tekrar çok geçmiş olsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
teşekürler volkan'ım
teşekkürler burhan kardeş
çok sağol emin kardeşim
amin ali kardeşim amin
sağol alp. zaten aşağıdaki fotoda gösterdim kaza yerini. hemen yanımızda sağlık ocağı var. anında müdahele edildi.
inşallah faydalı olurum. işim her ne kadar acele olduysa da o anda insanız sonuçta hepimiz
sağol cüneyt abicim
inşşallah önder abi'm amin. anlık bişey işte abi. 50 ya da 60la gidiyodum ama neticede 2 tekerleğin üstü.
sağol durmuş kardeşim benim.
sağol deniz kardeş
valla maaşımı alayım aha burdaki okuyanlar şahit olsun yaşlı bir neneyle konuştum geçen yoksul evi eşyası kıt. ona para vereceğim.
sağol ahmet'im evet ucuz atlattık şükür. herkese örnek olmak istiyorum ama sebeb olmasaydı da örnek olsaydık keşke.
evet. o anda elimden geleni yaptım kulaktan dolma ilk yardım bilgisiyle çocuğa baktım gözleri açıktı bana bakıyordu ağlamak üzereydi anında müdahele ettiler zaten
sağol burak kardeşim. evet mahkemele uraşmak gerçekten mesele olurdu.
bugün gittim neriman-recep çiftinin biricik oğulları selman'cımın evine anne ev hanımı baba toprak izocamda postabaşı işçi gitmeden çarşıdan 1-2 kırtasiye malzemesi, 1 tane hikaye kitabı 1 tane de pilli sesli kalem kutusu aldım ailesine de hazır yaş pasta aldım. ziyaret esnasına selman başında sadece 2 kat ince bandajla evde oturuyordu okuldan 2 gün izin almış p.tesiye kadar girdim yarım saat kadar oturdum.sohbet ettik biraz recep abiyle neriman ablayla. götürdüğüm pastadan ikram ettiler. kaza anında yanımıza gelen hemşire ablamla da s.ocağında görüştüm: "seni kutlarım sinan, yani senin iyi bi çocuk olduğunu bildiğim için ne söylesem az" demesi de beni gururlandırdı. Allah bozmasın bu halimi. recep abi benden 3 yaş büyükmüş ilk çocukları oğullarını çok sevdikleri için sırtı ağrımasın diye (malum ilköğretim şartları artık iyice ağırlaştı) çekmeli çanta almışlar ama çocuklarının harektini zorlaştıracağını düşünememişler. saat 12 gibi evlerinden ayrıldım. selman'ın bana söylediği sinan abi hoşçakal güle güle git demesi beni o anda duygulandırdı yine çok katlı binalar buralar asansörleri yok. inerken gözümden 1-2 damla yaş süzülüverdi. nedenini anlıyamadım kendime olan özgüvenimden miydi yoksa selman'ın ses tonundanmıydı anlıyamadım. neyseki bugün hızlı sürmedim. normal şartlarda saat ö.s. 2ye kadar çıkmam gereken bölgemden saat 4te çıktım. hızımı yarıya indirmiştim. çıktıktan sonra kaza yerinde tahkikat yaptım kendi kendime. fotolarda anlattım
kazanın oluştuğu tepeye 10metre geriden bi foto aldım
burası da kazanın gerçekleştiği nokta. zaten burda ayda 1-2 kez oluyormuş bu tür şeyler (ailesinin anlatması). ya arabalar çarpışıyorarmış ya yaya çarpmalı oluyormuş
tanıdığım tanımadığım bütün cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürlerimi iletirim. herkesin, yaşamış olduğum hadiseden bir ders görerek kendine pay çıkarmasını rica ediyorum hepinizden. motorunuzla seyahat halindeyken 1dk sonra ne olacağını allah'tan başka kimse bilmiyor. herkese kazasız süratsiz yolculuklar dilerim. hoşçakalın
gecmıs olsun..şükür ki bişi olmamıs ama bravo anneyede ..ben olsam bole karsılayabılırmıydım bılmem.ınan okurken dudagım yandı..sonu kotu bıtcek dıye korktum.ınsallah sen ve hıckımse bole bısı yasamayız..
cok geçmiş olsun kardeşim neyseki öenmli bir kaza olmamış Allah korumuş sen en dogrusunu yapmışşın tebrik ediyorum inş cocugun saglıgı iyi olmasıda sevindirici haber tekrardan geçmiş olsun kardeşim bizler dogruluktan şaşmayalım
Çok çok gecmiş olsun bende bisikletle site icinde bir cocuga carpmıştım allahtan bir sey olmamıştı allahtan frenlerim saglamdı zınk diye dura bildim yinede dokunmultum cok endişelenmiştim cok cok gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Sinan fotoları inceledim...
Zaten kavşak biraz rakım olarak rampalı...
Ve kavşağa yaklaşmadan levha yerleştirilmiş..(görünürlüğü biraz eksik ama)
Yol çiftyönlü ve sollama yapılmaması gereken bir konumu var...
Kavşaklarda öncelik sağdan dönenindir...
Yinede geçmiş olsun...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
büyük geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın, allah beterinden saklasın
gösterdiğin duyarlılık için de şahsen teşekkür ederim, ufacıcık bir yardımı bile esirgeyip kaçanları da biliyoruz
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
sana ve selmana çok büyük geçmiş olsun. her iki tarafında iyiniyeti ve olgunlugu takdire değer dogrusu. umarım bidaha böle bi kaza hiç yaşamazsın. selmanı bugünde ihmal etmemen çok hoş bi davranış kimbilir belkide bu kötü olay sana küçük bi kanka kazandırmıştır
Sinan Abi birkaç gündür giremiyordum yeni gördüm konuyu çok büyük geçmiş olsun abicim
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
sen iyisin, aile de iyi niyetliymiş şükür ki.. hepinize geçmiş olsun tekrar.
abi çok geçmiş olsun yeni geldım eve daha sımdı okuyorum . hızım fazlaydı demeseydın daha ıyı olurdu ama neyse trafık polısı gelmedıyse ( kamu davası ıle ugrasmazsın ) ailesi mahkemeye vermedıysede rahat rahat uyu git cocugu bir ziyaret et falan haber etseydın keske ben gelemesem bıle birilerini yardıma gönderirdim çok ço çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hızlı değidlim olm yaa valla o anda 3-5 dk içinde mudahele ettik kanamayı durdurmuştuk. kimseye haber vermedim telaşlanmasınlar diye. evdekilerin bile haberi yok pazartesi okula başlıcak işte. bugün de evdeydi balkonda neriman ablayla oturuyodu gördüm konuştuk 2-3dk. bana el salladı minik kankam selman iş'e kaldım yerden devam etim ayrıldım ordan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)